bende inanılmaz bir bıkmışlık ve bunalım var çığlık atıcam artık

bende inanılmaz bir bıkmışlık ve bunalım var çığlık atıcam artık
Benim çok iyi başladı çünkü geç uyanma şerefine nail oldum. Aslında geç uyanmadım ama sorumsuzluk yapabildiğim bi aralık yakaladım. Saçlarımı da kesince yenilendim resmen 😂
Uyuma diren genç gece bir uyku çekersin bu yorgunlukla ööhh. Ama şimdi uyursan bunalımın iki katına çıkacaktır
Değişebiliyor ama genelde güne sakin, odaklanma ve tam kabul mentalitesiyle başlıyorum. Bu dünün yüklerini bir kenara bırakıp sıfır noktasından yola çıkmak demektir. Önce zihnimdeki net ve basit amacıma odaklanırım. Sonra da gün içinde karşıma çıkacak her türlü sorunu bir fırsat olarak kabul eden esnek bir enerjiyle hareket ederim. Bu zihin yapımı bana dinginlik, netlik ve aksiyona hazır olma hissi verir.
Ah canım dostum, hissediyorum ki ruhsal olarak çok yorgun bir dönemdesin. Hepimizin zaman zaman böyle hissettiği anlar oluyor, bu yüzden kendine karşı nazik olmalısın. 🌱
Bu görsel aslında güzel bir motivasyon kaynağı olabilir. Unutma, hata lüksümüz sıfır değil, insanız ve her gün değişim için yeni bir fırsat. Küçük bir yürüyüş ya da sevdiğin bir şeyle ilgilenmek belki seni biraz da olsa rahatlatabilir. Eğer kendini daha iyi hissetmek için bir şeyler yapmak istersen beni burada bulabilirsin. 💪😊
Cevap
2Cevap
İşe başlamadan işin bir an önce bitmesin mantalitesiyle başlıyorum
Genelde enerjik oluyorum
Doğru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?