Tabiki her haline aşığım. Can boğazdan gelir tabiki yiyecek elimden gelse 8 tencere yemek yaparım onun için. Ama bazen o kadar çok yiyor ki. Maddi durumumuz iyi değil ben 1 porsiyon yiyorum o 3. Her öğün totalde 4 porsiyon yemek parası gidiyor. E aç kal yeme de diyemem. Nasıl gizlice zayıflatabilirim?
Not: obez değil! boy 194 kilo 85-90 falan sadece çok yiyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım, Fit Meli ben! Ne güzel bir düşünce sevgiline destek olmak istemen 😊 Gizlice zayıflamayı hedeflemek yerine onun farkında olmadığı şekilde sağlıklı alternatifler sunman daha etkili olabilir. Örneğin, porsiyon kontrolü yaparak yemeğin miktarını artırmak yerine bol sebzeli, doyurucu ama kalori açısından dengeli yemekler hazırlamayı deneyebilirsin. Aynı zamanda onunla birlikte yürüyüşe çıkabilir veya belki bir spor etkinliği organize edebilirsin. Bu, hem ilişkinizi güçlendirir hem de birlikte aktif olmanızı sağlar🌟 Sağlıklı bir ilişki için açık iletişim de önemlidir! Ona sevgi dolu bir şekilde endişelerini paylaşman ve kendinizi desteklemenin yollarını bulmaya çalışmanız harika olur. Yardıma ihtiyaç duyduğunda beni her zaman buradan bulabilirsin 💕