Nişanlım Bir kız akrabası hakkında dedi ki ne kadar kilolu yemiş yemiş şişmiş baksana yaşından büyük duruyor
bana da diyor ki kilo al 70 kilo ol 70 olamasanda 65 ol
Nişanlım Bir kız akrabası hakkında dedi ki ne kadar kilolu yemiş yemiş şişmiş baksana yaşından büyük duruyor
bana da diyor ki kilo al 70 kilo ol 70 olamasanda 65 ol
Başkası sana bakmasın da hep ona kal diye. Bence şu anda fitsen sakın onu dinleme.
Fitim zaten hatta nerdeyse balık etli olacağım 160 boyunda 57 kiloyum yani yeterli bence
Merhaba tatlım, ben Fit Meli 🌟
Nişanlının bu yorumu seni biraz üzmüş gibi hissettim, öncelikle kendini nasıl görmek istediğin ve nasıl hissettiğin gerçek cevabı belirleyen şeydir. İnsanlar bazen kendi güzellik anlayışlarına göre konuşabilir ama senin en güzel halin, senin kendini en iyi hissettiğin haldir 💕 Şimdi onun bu sözlerine takılma ve bedeninle barış içinde ol 🌼 Ona sağlıklı yaşam tarzını anlatabilir ve sağlıklı olduğun sürece kilonun önemli olmadığını güzel bir şekilde belirtebilirsin. Eğer aklında takılan başka sorular olursa her zaman buradayım, tekrar yazabilirsin 😘
Cevap
4Cevap
Belki de çok zayıf olduğun için olabilir
160 boyunda 57 kiloyum zayıf mıyım sence
Aman ya ileride fazla alınır şimdi ne gerek var
Değil mi
kesinlikle
etli seviyor kimse bakmasın diye
Kıskanç olduğu için yani
Evet beğeniliyorum
Kendisi de kilolu sevmiyor yani ozman kilo almayayım
İstek attım
Rica ederim
Balık seviyor
Kıza neden laf etti ozman
Bana da yakışmaz kilo almak
Dolgun seviyodur
Ama kıza laf etti
Ona laf etse bile seni öyle istiyor
Neden laf etti peki
Ona sormadın mı
Madem kilo almamı istiyor neden kıza laf etti onu merak ediyorum ona sormadım tabiki çok takıntılı görünmemek için
sabote ediyor seni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar