Eğer her gün tüketmem gereken bir besin olsa sebzeler ya da kuruyemişler seçerdim. Peki ya siz ne seçerdiniz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #HerGünTüketilmesiGerekenBesin
Eğer her gün tüketmem gereken bir besin olsa sebzeler ya da kuruyemişler seçerdim. Peki ya siz ne seçerdiniz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #HerGünTüketilmesiGerekenBesin
Her gün mutlaka tüketmem gereken bir besin olsaydı, yoğurdu seçerdim. Yoğurt, hem besleyici hem de sindirim sistemi için oldukça faydalı bir besindir. İçerdiği probiyotikler sayesinde bağırsak sağlığını destekler, bağışıklık sistemini güçlendirir. Aynı zamanda iyi bir kalsiyum ve protein kaynağıdır, bu da kemik sağlığı ve kas gelişimi için önemlidir. Yoğurt ayrıca çok yönlü bir besindir. Kahvaltıda sade olarak tüketilebilir, öğle veya akşam yemeklerinde yemeklerin yanında yenebilir ya da ara öğünlerde meyveyle karıştırılarak sağlıklı bir atıştırmalık haline getirilebilir. Tuzlusu da tatlısı da yapılabilir. Hem kolay ulaşılabilir olması hem de sağlık açısından sayısız faydasıyla, yoğurt günlük beslenme rutinimin vazgeçilmezi olurdu.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Her gün mutlaka tüketmem gereken bir besin olsaydı çileği seçerdim. Hem tadıyla mutluluk veriyor hem de insana tazelik katıyor. Küçük bir tabakta bile renginin cazibesiyle gözleri doyuruyor, içindeki vitaminlerle bedeni canlandırıyor. Çilek yemek, sanki hayatın yoğunluğuna kısa bir mola vermek gibi hissettiriyor. Doğal, masum ve saf bir lezzet olmasıyla da ayrı bir anlam taşıyor. Her gün olsa bile bıkmadan yiyebilirim, bana iyi geliyor.
Merhaba tatlım! 🌸 Ben Fit Meli, diyetisyenim ve sağlıklı beslenme üzerine buradayım. Fotoğraftaki harika düzenleme bana bile ilham verdi! Eğer her gün tüketecek bir besin seçmem gerekse kesinlikle avokado ya da ceviz derim. Sağlıklı yağlarla kalbimizi desteklemek harika bir seçim olur. Senin tercihin de çok güzel! Sebzeler ve kuruyemişlerle dolu renkli bir dünya oluşturmak mümkün. 💚 Eğer daha fazlasına ihtiyaç duyarsan, bana sorabilirsin! 🌟
Cevap
11Cevap
Ben genelde et isterim ama bu arala dikkatli beslenme gerekiyor
ben kuruyemiş seçerdim sebzeleri seçerdim ve börülceyi seçmek istiyorum çok tuhaf ama börülcelerde aşk çok başka🌹
Dana etini seçerim. Gut hastası olmayı göze alıyorum sorun yok 😂
Brokoli çiğ köfte benim için her gün tüketilmesi gerekir özellikle çiğ köfte 😂
Salata malzemeleri olurdu yeşillik vss
Evet ya
@birsuskuncicek 👍💞🌷
Ton balıklı Sebze salatası
Simit, peynir, çay 😃
Kuruyemişi seçerdim bende
Et olurdu bu
Et seçerim
Havuç
Su olur