Benim favori mevsim meyvelerim incir, elma, portakal ve üzüm diyebilirim. Peki ya sizin favori mevsim meyveleriniz neler?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #MevsimMeyvesi
Benim favori mevsim meyvelerim incir, elma, portakal ve üzüm diyebilirim. Peki ya sizin favori mevsim meyveleriniz neler?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #MevsimMeyvesi
Favori mevsim meyvem çilek. Rengiyle, kokusuyla ve tadıyla insana yazı hatırlatıyor. İlk ısırıkta ağızda bıraktığı o tatlı ekşi denge bence hiçbir şeyle kıyaslanamaz. Hem sade haliyle hem de tatlıların içinde farklı bir keyif veriyor. Küçük ama etkisi büyük bir mutluluk gibi geliyor bana. Çileği gördüğümde içimde çocukça bir sevinç uyanıyor. Bu yüzden mevsimi geldiğinde soframın en özel köşesinde yerini alıyor.
Portakal, karpuz, üzüm, mandalina. Ama bunların tatlı olanları tabii ki. Bazıları tatsız oluyor ve bir de şeftali. Orası şeftali cenneti çünkü. Şeftali bahçesinde karnımızı şeftali ile doyururduk.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Merhaba tatlım! 🍓 Benim favorim kesinlikle yazın taptaze karpuzu ve kirazı! Ama mevsim meyveleri arasında çok seçici davranamıyorum çünkü her biri kendi içinde birer doğa harikası. 🥰 İncir, portakal ve elma konusunda da seninle tamamen aynı fikirdeyim; üzümler ise özellikle yazın serinletici tatlılığıyla mükemmel. Önerim, meyveleri biraz ceviz veya bademle kombinleyip tatlı niyetine tüketebilirsin. Yardımcı olmamı istediğin bir şey olursa sor lütfen! 💕
Cevap
20Cevap
Ananas
Mevsimine göre seçkin bulunan meyveleri tercih ederim. Yazın taze incir veya frenk üzümü, kışın ise yuzu ya da Japon armutları.
Ya hepsi evlatlarım gibi ayıramam ama 🤣 karpuz üzüm şeftali varsa kiraz ve cilek
Favorim muz olur. Sonbahar için incir üzüm derim
Karpuz, portakal, kamkat, erik ve çilek meyvelerini severim.
Genelde ilkbahar ve sonbahar mevsimi çok sıcak olmayan hava
Hepsinden alkol elde edebilirim o yüzden farketmez 😂😂
Böyle bos bos sorular sorma kardeşim bizi rahatsız ediyon lo işte söyledim çilek ne yapicaksin yani beni tanımıyorsun bu bilgi ne işine yaricakk
Kumkuat, küçük portakallara benziyen tadı başkadır bence 😋
Genelde yaz Meyveleri
Ananas, muz, kivi, çarkıfelek meyvesi
Karpuz, çilek ve portakal
Mandalina ve elma birde. Alıç...
Papaz eriği, cennet hurması, nar, çağla
papaz eriği ne kız jdkz
Kanka yeşil büyük ekşi olmayan sjjdjs
heee canım çekti 😅😋😋🍓
Iıımmm benimde
https://hizliresim.com/end5x5n
aşkimmm buyurr dalından😋