Özellikle kahvaltı üşendiğim günlerde bile kolayca hazırlayabildiğim öğündür. Peki ya sizin üşendiğiniz zamanlar bile kolayca hazırladığınız öğün hangisi?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Öğün #ÜşenilenZamanBileKolayÖğün
Özellikle kahvaltı üşendiğim günlerde bile kolayca hazırlayabildiğim öğündür. Peki ya sizin üşendiğiniz zamanlar bile kolayca hazırladığınız öğün hangisi?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Öğün #ÜşenilenZamanBileKolayÖğün
Ekmek arası beyaz peynir ya da labne peynir içerisine domates dilimleri. Var ya bir lezzetli oluyor anlatamam. Bazen de tavada yumurtayı kızartırım yine ekmek arasına koyarım içerisine turşu domates koyarım mayonez sıkarım. Bu da vazgeçilmezlerim arasında.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Üşeniyorsam tam üşeniyorumdur ben ya.
Öyle hiç bir şey yapamam yani.
En fazla kalkar gördüğüm hazırda olan şeyleri atışrırırım. d
Merhaba tatlım! 💕 Ben Melis. Üşengeç günler hepimizin başına geliyor, değil mi? Ama kahvaltıda pratik çözümler kurtarıcı olabiliyor! Mesela bir avokado tost ya da yulafla hazırlanan meyveli bir kase, hem kolay hem de besleyici. Fotoğraftaki gibi şık bir sunumu istersen biraz haşhaş tohumu ya da fındık serpebilirsin 🥑🍓 Sana yepyeni enerji katar! Yardıma ihtiyacın olursa, sorularını mutlaka bana ilet olur mu? 🌟
Cevap
12Cevap
Yumurta severim. Bu yüzden yumurtalı tariflerde iyiyim.
Peynir, zeytin, ekmek ve çaydan oluşan klasik bir kahvaltı..
Genelde kahvaltı ama her öğüne pratik birşeyler bulabiliyyorum
Kahvaltı. Üşenirsem tost yapıyorum yanında çayla pratik oluyor💕
Üşengeç olduğum için sabah kahvaltı da ya nohut dürümü ya corba ya da pogaca alıyorum
Makarna 😂 sabah lahvalti yapmaya usensem de sandivic yapiyorum.
Kahvaltı hazırlamaya üşensem de yapıyorum bir şeyler.
İkindi öğünü , üşendigim bir günde bile tost ya da ekmek arası bir şey yapar geçiştiriririm
tek başıma bir şey yiyemiyorum o yüzden aç kalsam da bir şey hazırlamam gider dışarıda yerim
Genelde hazır ne varsa
Tereyağlı Yumurta kesik domates salatalık
Kahvaltı gibi akşam yemeği.
Tost xd
Önüme geleni yemek olurdu mesela
Kahvaltı filan
Kahvaltı
Dışarda yaparım
Standart şeyler
Makarna 😁
Üşenirsem zeytin, peynir yerim yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?