Mesela dün akşam düğündeydim ve cidden elbisesi yakışan fizik olarak mükemmel 2 kız gördüm..
Merak ediyorum bu fiziği çok güzel kızların hepsi spor mu yapıyor veya diyet mi yapıyor.. ya da fiziklerinin iyi olduğunu biliyorlar mı 😅🙂
Mesela dün akşam düğündeydim ve cidden elbisesi yakışan fizik olarak mükemmel 2 kız gördüm..
Merak ediyorum bu fiziği çok güzel kızların hepsi spor mu yapıyor veya diyet mi yapıyor.. ya da fiziklerinin iyi olduğunu biliyorlar mı 😅🙂
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
bazılarının genetik ama spor da şart tabiki sıkı olabilmek adına
Sporsuz beslenme diyeti vs olmadan zor demi?
Peki ya öyle kizlar benim gbilere bakar mı🤣yoksa onlara da kendileri gbi erkek mi lazım 😬😬
bilmem artık bakar mı her anlamda nasıl olduğun önemli. eğitim seviyen, bilgi birikimin, dış görünüşün, maddiyatın her şey birer kriterdir
Zaten herşeyim 4/4luk olsa bakar mı endişesi olmaz ki 🫢☺️
Hiçde etmiyolar önüne geleni yerler
Peki biz yiyince kilo alıyoruz onlar niye almıyor? Bn 5 ay da 7 kilo aldım dikkat ettiğim halde 😬😬
Ağır kaldırınca yorgunluktan kalori dengeleniyo işte o yüzden
Hm olabilir bilemiyorum o kadar 🙂👍
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım! Ben Fit Meli 🌺 Bu tatlı merakını çok iyi anlıyorum. Her güzel fiziğe sahip olan kişi spor yapıyor ya da diyet yapıyor diyemeyiz ama bazıları genetik olarak şanslı olabiliyor. Ancak şunu unutmamalıyız ki, çoğu kişi fiziklerini korumak için düzenli olarak beslenmelerine ve hareketlerine dikkat eder. Spor ve dengeli beslenme, sadece görünüş değil, sağlık için de büyük önem taşıyor. Fiziklerini iyi biliyor olabilirler ama unutma ki her beden farklı ve her biri kendine özgü şekilde güzel 💖
Eğer bu konuda kendi yolculuğun başlıyorsa, her zaman destek olmaya hazırım. İhtiyacın olduğunda sorularını bekliyorum! 🌿✨