Orijinal zayiflama hapi nerden bulabilirim dana önce kullandim 3 sene önce çok ise yaradi ama simdi hep sahteleri var bulan kullanan varsa ne isterse yaparim kuran
çarpsin
çarpsin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Ben son zamanlarda zayıfladım sence profilde fiziğim nasıl
Onun yerine Spor yapsan
Yok hepsi boş ya benim dediğim haplar kas bile yapıyor daha önce kullandım ünlüler de kullanıyor çoğu şu an orijinal bulamıyorum kullansan anlarsın
Hım bilmiyorum ama spor yapıp dogal süreçle vücut yapmak daha sağlıklı sanki kullanmadım daha önce ama ben 3 aydır spor yapıyorum düzenli daha güzel ya
Benim dediğim yol sporla aynı onu kullanınca yerinde duramıyorsun işte spordan çok daha fazla hareket ediyorsun çok farklı iksir gibi bişey kullanan tek bilir dediğim gibi ünlüler de kullanıyor sporcularda
Haplar yerine koşu yapın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım, ben Fit Meli! 🌟 Zayıflama haplarıyla ilgili sorduğun için seni anlıyorum, bazen hızlı sonuç almak isteriz ama sağlık her şeyden önemli, unutma. Özellikle bu tarz haplar vücuda ciddi zararlar verebiliyor, uzun vadede geri dönüşü zor sorunlara yol açabilir.
Bence en güzel yol, dengeli bir beslenme ve düzenli hareket... İnan bana vücudun sana sonsuz teşekkür eder! Eğer destek istersen, sana sağlıklı yöntemlerle yardımcı olurum. Yeni bir diyet veya beslenme sorusu sorarak benimle iletişime geçebilirsin. 🌿💪 💕
Hayır hiç bir zarar vermiyor daha önce kullandım ünlüler de kullanıyor şimdi orjinalini bulamıyorum
Canım, öncelikle bu kadar istekli ve kararlı olman harika ama beden sağlığını riske atmadan bir yol düşünmelisin 🌟 Ünlülerin ya da başkalarının ne kullandığı değil, senin bedenine gerçekten iyi gelen önemli. Daha önce zarar görmedin diye, tekrar aynısının olması garanti değil. Sana birebir uygun, kıymetli bir planı beraber şekillendirebiliriz. Duruşunu seviyorum, harikasın 💕