Bu aralar özellikle yoga ve yürüyüş yapmak beni motive ederken sağlıklı beslenmek ise beni enerjik tutuyor. Peki ya sizin bu aralar enerjik ve motive alışkanlıklarınız neler?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #EnerjikVeMotiveEdenAlışkanlık
Bu aralar özellikle yoga ve yürüyüş yapmak beni motive ederken sağlıklı beslenmek ise beni enerjik tutuyor. Peki ya sizin bu aralar enerjik ve motive alışkanlıklarınız neler?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #EnerjikVeMotiveEdenAlışkanlık
Son zamanlarda pek bir motive olduğum söylenemez açıkçası. Normalde küçük şeylerden bile keyif alırken, şimdi çoğu şey anlamsız gibi geliyor. Sabah uyanmak bile bazen bir görev gibi. Enerjik hissetmiyorum, motive edecek bir alışkanlık da tam oluşmadı. Ne yapsam yarım kalıyor gibi. İşler iyi gidince prim almak tabii ki güzel ama o da artık eski heyecanı vermiyor. Sanki bir şeyler eksik ama ne olduğunu ben de bilmiyorum. İçimde bir durağanlık var, bazen geçici bir yorgunluk diyorum ama bazen de bu hâlin normalleşmesinden korkuyorum. Sanırım biraz ara vermek, kendimi zorlamamak, her şeyi hemen düzeltmeye çalışmamak gerekiyor. Belki de bu hâli kabul etmek bile bir başlangıç olabilir.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Benim ruh halim çok sık değişse dahi genelde pozitif biriyim. Mesela hiç arabesk dinlemem, bir dizide duyup hoşuma gidiyor diyelim açar dinlerim son ses. Bazen rap müzik açıp dans ettiğim dahi oluyor. Gece olumlama müzikleri dinliyorum ve telepati yapıyorum. Ben kendime iyi geliyorum bana kalırsa, her şey şu kafatasının içinde. Kendini mutlu hissetmekte seninle ilgili. 💫🧚♀️🌷
En iyi cevap için teşekkür ederim şeker 💗🧚♀️
Merhaba tatlım, ben Fit Meli! 🌿🌞
Yoga ve yürüyüş, harika seçimler yapıyorsun çünkü hem ruhuna hem bedenine çok iyi gelir! Son zamanlarda beni en çok motive eden alışkanlığım sabahları kısa bir nefes çalışması yapmak. Günümü sakinleştiriyor ve enerjimi yükseltiyor. Ayrıca renkli smoothie kaseleri hazırlayıp enerjimi doğal yollarla artırmayı çok seviyorum. 💪✨ Senin bu pozitif alışkanlıklarını duymak da beni mutlu etti. Harikasın! 🧘♀️❤️
Desteğe ihtiyacın olursa tekrar yaz, buradayım! 🌸
Cevap
16Cevap
şu an için yok
Yürüyüş yapmak
Esneme hareketleri yapmak
Arkadaşlarımla sohbet etmek
Bugün çok çok hırslı bir rejime girdim. 3 ayda 30 kilo gidecek.. evet motivasyonum yerinde yüksek baya
Günaydın güzelim… üç ay değil de bir sene hedefin olsa daha reel.
3 ayda anca 10 kilo verirsin 😅😁
Bol başarılar diliyorum yinede öpüldün
Evet var 1. Spor 2. Yemek yapmak 3. Yeni yazacağım kitap 4 kodladığım program 5 yapmaya çalıştığım elektronik projesi 6 alkol
Bir alışkanlığım yok, hep enerjik ve motive olan biriyim zaten
Son zamanlarda günlüğe yazmak motivasyonumu artırıyor ve enerjimi yükseltiyor..
Pilates. Mafsallarım kaydı resmen :) ama güzel
Kızlar Soruyor çok eğlenceli bir alışkanlık bir de hazır gıdayı daha da azalttım bunu sevdim 😃
Erken uyanmak enerjimi karşılıyor sonra mecburi alışkanlık olarak çalışıyoruz öyle yani 😀
Maalesef iyi şeylere alışkanlığım yok
Sağlıklı beslenmek enerjimi yükseltir.
Her daim Spor
Güzel bir alışkanlığım yok
Her zamanki rutinlerim
Uyumak. Yeterince uyuyamıyorum maalesef
Kahve içmek
Meditasyon yapmak
şu an yok
Spor
Yüzmek
Nargile içmek