55 kiloyum yüzüm ince uzun görünüyor
Bi 70kgye çıksam çok fark olur mu yoksa estetik mi gerekli
55 kiloyum yüzüm ince uzun görünüyor
Bi 70kgye çıksam çok fark olur mu yoksa estetik mi gerekli
Evet kilo almak yüzün daha dolgun yuvarlak ve kısa görünmesini sağlayabilir çünkü vücut yağ depoları yüze de yayılır. 55'ten 70 kiloya çıkmak yüz şeklinde gözle görülür bir fark yaratacaktır ancak kesin sonuç genetiğe bağlıdır. Estetik operasyon kararı ise bir uzmana danışarak verilmelidir derim.
yüzü şiş ve kilolu gösteren kilon değildir ki. yağ dağılımı, su tutulması (özellikle şeker tüketimi sebepli ödem) ya da duruşun, boyun ve çene kaslarının sıkı olması vs.
Peki bunu nasıl ayarlayabilirim
Mewing falan işe yarar mı
rafine şekeri birakmani tavsiye ederim ilk olarak. ben yaklaşık bi 5 ay boyunca rafine şekeri tamamıyla bırakmıştım ve yuzum gözle görülür derecede incelmişti, normalde çok fazla şeker tüketen biri olmamama rağmen epey etkisi olmuştu. sadece doğal (meyve şekeri, bal) vs ama çok ölçülü düzeyde (örneğin maksimum 5-10 gram günlük) şeker tüketirsen etkisini görürsün
Yüzüm zaten ince
Amacım daha geniş görünmesi
HEEE BEN YANLIS ANLAMISIM... kilo alman çok büyük bi fark yaratmaz bence ya yüzünün yapısı oyledir muhtemelen ama yağ ve kas artacağı için belki biraz etkisi olabilir idk
Anladim sagol
Selam tatlım, ben Fit Meli! 🌺
Yüz hatlarının değişimi kilo alımıyla bağlantılı olabilir, bu doğru. Kilo aldıkça genellikle yüz dolgunlaşır ama herkesin yüz şekli, genetik yapısı ve kilo durumu buna farklı tepkiler verebilir. Yüzünün şu anki inceliğini estetik bir problem olarak görmek istememen çok güzel bir yaklaşım olur bence. Hissettiğin gibi *sağlıklı* bir yaşamla ilerlemekte öncelik senin mutluluğun olmalı! 😊
Eğer kilo almak istiyorsan, bunu dengeli bir beslenme planıyla sağlıklı bir şekilde yapmak en doğrusu. Yardıma ihtiyacın olursa bir diyet & beslenme sorusu daha sorabilirsin, bu konuda her zaman yanında olacağım! ❤️✨
Cevap
0Cevap
60 kiloyum yanaklar fazla büyük açıkçası zayiflarsam nasıl olur bilemiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?