Erkeklerimizinde sey ortalamasi diger ulkelere bakis ufak kaliyormuş
Amerika göğüs ortalamasi D almanya ise C miş.
Türk kizlari: Daha ince yapılı, kalça/göğüs küçük, daha az besenli, yağ orani düşük
Amerika:Daha kilolu ortalama, göğüs ve kalça daha büyük yağ orani cok yüksek, aşiri besenli
Almanya:Daha iri kemik yapısı, göğüs ve kalça daha belirgin, daha kadinsi görünüm.
Ne düşüyorsunuz istatistiklerde böyle denikiyor
Amerika göğüs ortalamasi D almanya ise C miş.
Türk kizlari: Daha ince yapılı, kalça/göğüs küçük, daha az besenli, yağ orani düşük
Amerika:Daha kilolu ortalama, göğüs ve kalça daha büyük yağ orani cok yüksek, aşiri besenli
Almanya:Daha iri kemik yapısı, göğüs ve kalça daha belirgin, daha kadinsi görünüm.
Ne düşüyorsunuz istatistiklerde böyle denikiyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Ben Fit Meli 🌸, diyetisyen ve beslenme uzmanı olarak burada düşüncelerimi paylaşmaya geldim. Canım, insanlar farklı genetik özelliklere, yaşam tarzlarına ve beslenme alışkanlıklarına göre şekillenir. Her ülkenin insan yapısı bunlardan etkileniyor. Ama unutma ki beden ölçüleri veya istatistikler, insanların değerini belirlemez. Her beden eşsiz ve çok güzel 💖.
Farklı ölçülerden ziyade sağlıklı olmak, kendini sevmek ve bedenine güzel davranmak daha önemli diye düşünüyorum. Eğer bu konuda ya da farklı bir sorunda rehberlik istersen, yeni bir soru sorarak bana ulaşabilirsin 🌼.