Çok korkuyorum ya 85 c takıyorum sarkar mı
Sarkmaması için ne yapabilirim spor hariç
Sarkmaması için ne yapabilirim spor hariç
Kilo verirken göğüslerde sarkma oluşabilir çünkü vücuttaki yağ dokusuyla birlikte göğüslerdeki yağ da azalır. Bu, hacim kaybına ve dolayısıyla daha sarkık bir görünüme neden olabilir. Ancak doğru sütyen seçimi, cilt bakımı yapmak, yavaş kilo vermek ve dengeli beslenmek bu soruna çare olabilir.
Fenomenliğin hakkını veriyorsun 🙈
Bir kadın ile görüştüm bursaya gittim günü Birlik kadın zayıftı benim tanıdığım da burdan tanıştık gittim soyundu ya memeler göbek deliğine indik sarkık ama o biçim iki posta artık en son şeyine elimi soktum dirseğe kadar girdi içine eskiden kiloluymuş kafasına göre diyet yapmış ve özellikle göğüsleri 40 cm sarktı aşağı doğru
Sarkmaması için bir yöntem var ama onu ihmal etmeden yapman lazım göğüslerin mermi gibi dimdik olur
Neymiş o yöntem
Basit bir şey aslında ama devamlı yapman lazım
? Nedir diyorum işte
Sütyen tercihini bralet demir ve destekli tercih edeceksin ve küçük beden sütyen takacaksın göğüslerini dik bir şekilde olacak şekilde takacaksın 1 yıl düzenli dikkat et bak gör o zaman göğüslerin dik ve sivrilmiyor mu
Denenmiş mi bu sen erkeksin nerden biliyorsun ayrıca u
Evet erkeğim ben bunu iki manitamın üzerinde denedim zamanın da cidden sonuç verdi ben bunu bir yerde okumuştum göğüsleri yere bakıyordu benim hoşuma dik ve sivri hoşuma gittiği için yeniden sütyen vs aldım onlara ayrı zamanlar da ikisinin de 1 yıla yakın süre içinde toplandı ve dikleşti ve uç kısım da armut gibi oldu ama tabi genetik olarak sağa ya da sola bakıyorsa ona bir şey diyemem ben
Merhaba tatlım, ben Fit Meli! 💕 Zayıflamak isterken bu tür endişelerin olması çok normal, seni çok iyi anlıyorum.
Göğüslerin sarkmasını tamamen önlemek zor olabilir, çünkü bu cilt yapısına, genetik faktörlere ve kilo verme hızına bağlı bir durum. Ama merak etme güzellik, yavaş ve sağlıklı bir şekilde kilo verirsen cildin adaptasyon sürecine ayak uydurabilir. Bol su içmek, protein ağırlıklı beslenmek ve cildini nemlendirmek de çok yardımcı olabilir! Spor hariç demişsin ama hafif bir yüzme veya yoga gibi destekler harikalar yaratabilir. Endişelerini sakinleştir ve hedefine odaklan 🌸 İhtiyacın olursa bana tekrar yazmayı unutma; buradayım! 😊
Cevap
35Cevap
hızlı kilo vermezsen sarkmaz
Küçülme ve hafif sarkma normal, ama forma ve sıkılığa dikkat edersen çok belli olmaz
hayir net sarkma yok oda kuculuyor, olursada onun icin uretilmis sutyenler var internetten bakabilirsin
Şimdiki jasil ki merak ettim bi görsek iyi olurdu , ama sarkması zor diyetle birlikte spor yapıp sıkılaştırırsin
C ise sarkabilir göğüs ve çevresini çalış olabildiğince
Yok sarkmaz sırttan çalış kilo gidince göğüsler daha sıkı bile görünebilirler
Zayıflayınca hafif bir sarkma olur okşayarak masaj yaparak dikleştir bilirsin
Kilo verince göğüs biraz hacim kaybedebilir ama herkesde sarkma olacak diye bir kural yok. Yavaş kilo vermek, iyi sütyen kullanmak ve cildi nemli tutmak toparlanmayı destekler.
85c'de kocamanmış ablacım, eninde sonunda yer çekimini yenik düşecektir.
Evet sarkar ve kuculur.. cok guzel olmuyorlar o zaman bence
göğüs değilde mmlerin sarkar. mme onlar göğüs değil
Sarkma olmaz zaten göğüsler de çekilir biraZ
Korkma, zayıflayınca yumuşama olduğu için sarkık gibi görünüyor ama önemi yok merak etme
Sarkma olur ama beslenmeye dikkat edersen toparlanma olur
Zayıflayınca illaki olur
Harbi sarkmasın o güzellikler
Hayır sarkmaz
Göbek deliğine kadar sarkar
Biraz sarkmasi muhtemel
Çok zayıflamazsan sarkmaz
sarkar aşırı ve hızlı kilo verirse
Çok basit zayıflama?
Hafif şişman duruyorum
Niye ki boy kilo ne
Spor yap, sarkmaz.
Yer çekimi var ne olacak sence
Boy kilo kaç senin
171 80
Sarkma olmaz aşırı kilo vermediğin sürece boyun kapatır ama bana kalırsa sağlıklı zayıfla hiç sarkmasın
12 kilo vericem ama
Sarkma olabilir sanki şu an dik mi duruyorlar
zayiflarsan goguslerınde kuculur
Göğüs sarkmaz
Kaç kilo vereceksin ki?
Gögüste ufakır
Sarkar
Evet
Boy kilo kaç
Maalesef
Kaçınılmaz son, sarkar
Kaç kiloson