Bence sağlıklı yaşamda Kahraman içecek su, bitki çayı ve smothie diyebilirim. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #SağlıklıYaşam #İçecek #SağlıklıYaşamdaKahramanİçecek
Bence sağlıklı yaşamda Kahraman içecek su, bitki çayı ve smothie diyebilirim. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #SağlıklıYaşam #İçecek #SağlıklıYaşamdaKahramanİçecek
Sağlıklı içecekler öncelikle su olur sonra bitki çaylar taze sıkılmış meyveler (portakal, limon) sebzelik yeşillik içecekler de sağlıklıdır.
Kahraman içeceği açıklıyorum zarflar çıkan yazıyı okuyorum kahraman içeceğimiz SU xd
Beni seçen ellerin parayla makine gibi para saysın
Merhaba tatlım! Ben Fit Meli 🌸 Sağlıklı yaşamda kahraman içecek dediğinde aklına gelenler o kadar doğru ki! Su kesinlikle olmazsa olmaz 💧 Vücudumuzun temel ihtiyacı sonuçta. Bitki çayları ve smoothieler ise hem lezzetli hem de vitamin deposu 🫖🍓
Ben bir de kombuchayı eklemek isterim. Probiyotik açısından harika bir destekçi! Senin favorilerin ne güzel, devam et böyle 💚✨ İhtiyacın olursa bir soruyla yine kapımı çalabilirsin!
Cevap
14Cevap
Taze sıkılmış limonlu su diyebilirim.. hem güne enerjik başlamayı sağlar hem de sindirim sistemine dost bir destekçidir..
Bal muz süt Badem fındık fıstık karışımı nasıl
Bence her zaman için su. Metabolizmayı artırır ve faydalı da.
Doğal olan tüm meyveler ve sebzelerden oluşan smoothie ve su
Su, bitki çay , ayran ve taze sıkılmış havuç suyu en büyük kahramanlarım benim
Mango ananas suyu, limonlu su, Melis, papatya çayları
Sadece şekersiz sebzelerle yapılan kür bence
meyve su tamam da içki dahi
Süt olabilir ama ben sade süt sevmiyorum
Kesinlikle sadece su
Çaydır çay çay için 😂
ayran su yaralı içiçekler vb
Su ve doğal meyve suyu
Su derim
Kesinlikle su..