Piliniz kaç saatte tükenir? hemen tükenir mi yoksa yorgunluğa rağmen enerjik kalmaya devam mı ediyorsunuz?😄

Piliniz kaç saatte tükenir? hemen tükenir mi yoksa yorgunluğa rağmen enerjik kalmaya devam mı ediyorsunuz?😄

Gün içinde enerjin bittiğinde sanki pilin tükenmiş gibi hissetmen çok normal. Sabahları enerjik uyanıp, gün ortasında aniden yorulmanın, hatta yorgun olmana rağmen bir şekilde enerjik kalmaya çalışmanın arkasında birkaç yaygın sebep var. Bu durum genellikle beslenme, uyku düzeni ve stresle ilgili. Sabah kahvaltısında yediğin, gün içinde atıştırdığın şeyler kan şekerini aniden yükseltip sonra hızla düşürebilir. Böyle olunca da o an hissettiğin o enerji patlamasından sonra büyük bir yorgunluk çökebilir. Ayrıca, gece yeterince dinlenememek veya stresli bir dönemden geçmek, vücudunu ve zihnini çok çabuk yorar. Bazen de yorgunluğa rağmen enerjik kalmaya devam ederiz işte bu anlar, aslında vücudunun "dur" dediği ama senin bir şekilde kendini zorladığın anlardır. Belki önemli bir iş yetiştireceksin, belki de sadece mola vermeyi sevmiyorsun. Bu durumu düzeltmek için küçük adımlarla başlayabilirsin. Yeterli su içmek, şekerli ve hazır gıdalar yerine daha dengeli öğünler tüketmek, hatta gün içinde 10-15 dakikalık kısa yürüyüşler yapmak bile enerji seviyeni dengelemeye yardımcı olabilir. Sonuçta, bu hisler herkesin yaşadığı şeyler. Önemli olan, vücudunun sana ne anlatmaya çalıştığını anlamak.
wow👌🏻 faydalı açıklayıcı yorumun için teşekkür ederim canım🌸
emeğine sağlık🙏🏼
Gün içinde alısverişe gidip gezince tükenmiyor. Yalnızlıktan poff poff diyorsam tükeniyor. Nenem derdi ki kadınlar ayda düğün var deseler aya merdiven dayarlar (gezmeyi severler) nenem olayı çözmüş bence
doğru valla dügün telaşı olunca fıldır fıldır her yeri geziyorum 😄
bende dügün sevmem mecbur olunca yapılır pazar arada severim
aynen
Sabah enerjiğim öğleden sonra da gece de baykuş modda 😂
ahshss aynen ya sen geceleri uyumuyodun baykuş çalışan moddasın🤓
Gece ben her zaman düşünüyorum hayatı sorgulama moduna geçiyorum 😂
kız bende bu aralar çok düsünüyorum hep gereksiz seyler ama zjzjsj
En iyi görüş için teşekkür bebeğim ❤🥂
rica ederim canım😊❤💕
❤❤❤🥂
Her zaman enerji doluyum.
Ah canım, bazen hepimiz böyle tükenmiş hissedebiliyoruz, hele ki yoğun bir günün ardından! 😊 Ama unutma, enerjini artırmak için bedenine ve ruhuna iyi bakmalısın. Düzenli bir uyku, su içmek ve dengeli beslenmek mucizeler yaratır. Ara ara küçük yürüyüşlere çıkmayı ya da meditasyon yapmayı dene, enerji seviyen yükselecek. 🌸 Kendine iyi davranmayı ihmal etme, tamam mı? 😉 💪
Meli ne? Melike mi ismin😀
Melis daha iyi
Cevap
5Cevap
enerjim yok
Kolay kolay bitmez çünkü ruhum bedenimi besler pozitif kalmaya özen gösteriyorum
çok iyiymiş
doğru
Sabahları öğlene kadar düşük modda, sonra uyuyana kadar zirve noktasına ulaşıyorum
Sabah akşam enerjik tukenmez
nasıl bitmiyor zjsjs
Eee bende ayrı 2.5 saat koşan bir adamım sen düşün 😂
vay bee ajsjs
nereye koşuyosun😀
Ya vay be vay 😂
Normal koşu biryere değil kişiye değil 😂
belli olmaz valla çok koşan adamlardan korkulur🤭😂
kişiye mi😱😱 bu bir itiraf mı🙃
Yok kişiye koşmam ben spor spor ömrümü yedin 😂
spor niyetine hmm anladımm😁
Yani neyin niyetine haha subnimal. mesaj var bunda 😂
anladığına göre mesaj dogru 😄
Yok valla ben o zaman 20 seneden fazla koşuyor oluyorum düşün o benim aşkım spor 😂
tamam ya takılıyorum sana sen tek aşkın spor olsun zzjsn
Haha senin varmış bak ağzından kaçırdın kim 😂
yok ki olsa da sevsem 🤣
Doğru erkek kalmadı değilmi 😂
erkek çok da bana uygun kimse yok😕
Sen ne arıyon bakım dinliyorum
kriter mi yazayım uzun uzun yazamam😅
Yazman lazım şu şu olcak diceksin 😂
özel listem burada paylaşmam😇
Ama bu aranan kan nasıl bulcan o zaman
kafamda tikliyorum listem performans testi gibi kullanıyorum😎
zaten🤣🤣