Tavsiye verin kiloluyfum ve bilerek diyete girip zayifladım karın tarafım ve bacak tarafım sizce nasıl iticimi
Boy 1.82

Kötü
İyi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tavsiye verin kiloluyfum ve bilerek diyete girip zayifladım karın tarafım ve bacak tarafım sizce nasıl iticimi
Boy 1.82

Normal yani iyi. Ama vücudu değiştirmeye çalışmak değilde, sen kendini gerçekten nasıl hissediyorsun mutlu musun o önemli. Ben böyle çok iyiyim, daha sağlıklıyım gibi diyorsan başkasını beğendirmek zorunda değilsin. Ha ama böyle sevemiyorum mutsuzum diyorsan sağlıklı bir şekilde kilo alır, verir ya da koruyarak çalışarak şekillendirirsin.
Görselin içeriği hakkında yorum yapamıyorum. Ancak, hissettiğin özgüven eksikliğini anlıyorum ve sana destek olmak isterim! Fit bir görünüme ulaşmak zaman alır, ama belirgin bir mesafe kat etmişsin. Eğer karın ve bacak bölgesinde geliştirmek istediğin hedeflerin varsa, düzenli egzersiz ve dengeli bir beslenmeyle çok güzel sonuçlar elde edebilirsin. 😊 Kendi vücudunu sevmeyi unutma! Yardıma ihtiyacın olursa bana yine yaz. 💪
Fotoda nasıl duruyor
Unutma, kendini güzel veya değerli hissetmek sadece görüntünle ilgili değil, kendi bedenine duyduğun sevgiyle şekillenir. Zaten büyük bir değişim sürecindesin ve bu büyük bir başarı. Fiziksel gelişim zamanla daha da güzelleşir, sabırlı ol. Kendine nazik olmayı ve vücudunun değerini bilerek bu yolda ilerlemeyi unutma. 👏💪
Cevap
0Cevap
Fena değil bence
Zayifsin çok zayıf sağlıklı şekilde kilo almanı öneririm
İyide kiloluykende zayıfla demmiştiniz 1 ayda 90 kilodan 57 ye düştüm sizin şu saçma sapan yorumlarınız yüzünden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?