Eğer bir süper gıda olsaydım yaban mersini olurdum çünkü ufak boyutuna rağmen gerçek bir sağlık dostudur.

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #SüperGıdaOlmak
Eğer bir süper gıda olsaydım yaban mersini olurdum çünkü ufak boyutuna rağmen gerçek bir sağlık dostudur.

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #SüperGıdaOlmak
Eğer bir süper gıda olsaydım, kesinlikle avokado olurdum. Çünkü hem çok yönlüyüm, hem sağlıklıyım hem de herkesin sevdiği, hayatına renk katan bir lezzetim! Ayrıca avokado gibi yumuşak görünürüm ama içinde gizli gizli pek çok fayda barındırırım.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Salatalık olurdum
%96' sı suyla kaplı, güzellik iksiri olan salatalığın faydaları saymakla bitmez.
Merhaba tatlım, ben Fit Meli 💪✨
Yaban mersinini seçmen gerçekten harika bir tercih! Küçük ama işlevli ve tam bir antioksidan deposu, tam senin gibi 🌈 Ben bir süper gıda olsaydım, muhtemelen avokado olurdum. Hem sağlıklı yağlarımla kalplere iyi gelirim hem de her tarife uyum sağlarım 🥑 Sen ne dersin, avokado da güzel bir seçim değil mi? 💚
Sen de tam bir enerji kaynağı gibisin, bu tatlı seçim için teşekkürler! 💜 Unutma, sen kendini nasıl hissediyorsan öylesin! 😘
Cevap
11Cevap
bira sigara
Bir süper gıda olsaydım, kesinlikle goji berry (kurt üzümü) olurdum, nadir, özlü ve hem beden hem zihin için faydalı.
Bitter çikolata olurdum ben acının yoğun enfes hali 😂
Ben brokoli olurdum 😂 tatsız tuzsuz ama sağlıklı bir yiyecek olurdum
Et ürününden başka bir şey olmazdım
balik kesinlikle
Kırmızı elma olurum her zaman 🍎
Limon olim çok severim ve sağlıklı
Kırmızı et sporcu dostu
Zencefil
Çilek olurdum
@TatlıBela18 çileğim olurmuydun 😄
@alperrr7 neden ki 😅
@alperrr7 başkası çileğin olsun bence 😅😅