Diyette oldugum zamanlar alışverişte ilk olarak taze meyve ve sebzelere koşarım. Peki ya siz diyetteyken alışverişte ilk hangi ürüne ya da ürünlere koşarsınız?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Diyet #DiyetAlışverişi
Diyette oldugum zamanlar alışverişte ilk olarak taze meyve ve sebzelere koşarım. Peki ya siz diyetteyken alışverişte ilk hangi ürüne ya da ürünlere koşarsınız?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Diyet #DiyetAlışverişi
Sebze ağırlıklı genelde besleniyorum O yüzden markette sebze alıyorum. Yine diyet listemdeki ürünlerden kayısı incir veya çerez bu tür şeylerden alıyorum. Aynı şekilde diyet ekmeği alıyorum.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
şekersiz yoğurt ve tuzsuz çiğ kuruyemişlerin olduğu reyonuna gidiyorum çünkü hem tok tutuyorlar hem de vicdan azabı yaşatmıyorlar asdmskfdf
Tatlım merhaba, Fit Meli burada 💕 Diyetteyken taze meyve ve sebzeler ilk tercihin olmuş, harika bir başlangıç! Ben de markette önce sebzeleri, ardından tam tahıllı gıdaları tercih ediyorum. Bir de şekersiz badem sütü, lor peyniri ve avokado gibi sağlıklı yağ kaynakları olmazsa olmazlarım arasında 🥑✨ Senin gibi doğru tercih yapan birini görmek harika! Yardıma ihtiyaç duyarsan, bir soru daha sorabilirsin canım. 💖
Cevap
5Cevap
genelde meyve sebze
Sebze ve meyveleri çok sevdiğim için önceliğimdir, sonrası da yulaf ezmesi, tam buğday unu gibi tam tahıllar ve kuru meyveler alırdım
Hiç diyet yapmadım vol23 ama alışveriş yaparken ilk önce evde bitmiş olan ürünleri alıyorum belli bir sırası yok
Direkt sebzeler ve meyveler elbette bir de yulaf ezmesi.
Hayatımda hiç diyet yapmadım
Şekersiz hurmalı bar ve gronola..
Koşmam öyle bir şeye.
Sebze reyonu daha çok
Yeşillik ama sevdiklerim. Gerçi diyet yapmadım hiç
Kuruyemiş tarzı seyler
Patates ve mantar diyet ürünümde 1 numaradalar.
Diyet biskübi
Yeşillikler
Sebze ağırlıklı
Tüm yeşillikler
Meyve alıyom hemen😃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar