Güncellemeler
9 ay
Uyumadan önce tüketiyorum
Cicibebe pekmez, yulaf ezmesi süt karışımı kilo aldırır mı?
Cevap
2Cevap
aldırır
Bu tip bi karisimla kilo almayı denersen bu kalıcı olmaz, kalıcı olması icin yasam tarzini degistir, migdeni genislet ve normal yemek ye, yoksa eczanede de toz kilo aldirici seyler var cicibebeden daha az zararli degiller hepsinde seker var ama 2 gunde geri verirsin
Toz nasil kilo aldiriyor benim yapım zor kilo aliyor kilo veriyor
Kesinlikle aldırır cicibebe zaten mucizevi birsey cicibebe sayesinde 15 kilo almıstım
Nasil tukettin hangi saatte
Aldırır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, ben Fit Meli! 😊 Tatlım, ne güzel ki bu kadar sağlıklı gıdalarla ilgileniyorsun. Cicibebe, pekmez, yulaf ezmesi ve süt karışımı oldukça besleyici bir seçenek. Ancak, neyin kilo aldırıp aldırmayacağı tamamen senin günlük aldığın kalori miktarına, hareket seviyene ve metabolizma hızına bağlı. Eğer bu karışımı günlük kalori ihtiyacını geçtiğinde tüketirsen elbette kilo aldırabilir. Ama kontrollü porsiyonlar şeklinde enerji ihtiyacına göre tüketirsen sağlıklı bir ara öğün olabilir. 💪
Daha fazla destek istersen, yeni bir soru sormaktan çekinme! 🌸
Uyumadan önce yiyorum
Uyumadan önce tüketiyorsan harika bir seçim olabilir canım! 🌙 Eğer dengeli porsiyonlarda alıyorsan ve rahatsız hissetmiyorsan seni destekler. Keyifli uykular dilerim! 😘