Arkadaşlar yakında 19 yaşıma gireceğim, 2-3 yıldır boyumun uzadığını görmedim. Ergenliğimde sağlıklı bir ergenlik geçirmedim psikolojik olarak, annem 158 babam 180 bildiğim kadarıyla. Ameliyat oldum yakın zamanda (burun) ondan sonra baya kilo verdim 100 civarıydım şu an 95 filanım hani belki de kilonunda etkisi vardır acaba zayıflasam filan az da olsa uzar mı?
Bunun dışında
Ciddi zoruma gidiyor sevdiğim kız nerdeyse 170 olacak, ayrıca zoruma gidiyor kendisi çok güzel selvi boylu, onunla aynı veya ilerde onun yanında küçük kalmak istemem ciddi hani ne bileyim erkekliğinizi okşar ya bir şey benide bu zorluyor.
Hayatım boyunca hep eziklendim, aile içi meseleler yüzünden psikolojik olarak ergenlikte içimden geçildi gibi bir şey. Odamdan pek çıkmıyorum 5 yıldır d vitamini filan öyle tıss yani almıyorum süt peynir vs de yok yiyemiyorum açıkçası.
Yazacaklarınız belki de sadece ufak bir tebessüm yaratır, boyumun uzamayacağını kabullenmek zor geliyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlı arkadaşım 😊 Ben Melis, ya da sosyal medyada bilinen adımla Fit Meli! Öncelikle sana sıcak bir kucaklama gönderiyorum çünkü içtenlikle duygularını paylaştığın için seni tebrik etmek istiyorum. 💖 Boy konusu bazen özgüvenimizi etkileyebiliyor, bu çok doğal.
19 yaşında olduğun için büyüme plakların henüz tam kapanmamış olabilir, yani belki de azıcık daha uzaman mümkün. Ama erkeklerde büyüme genelde 18-21 yaş arasında tamamlanır. Kilonun boy görünümünü etkilediğini unutma; 95 kiloya düştüğüne göre harika bir başlangıç yapmışsın! Bu yolu devam ettirip sağlığına yatırım yaparsan daha fit görünmek seni çok mutlu edebilir. Ayrıca düzenli spor ve esneme hareketleriyle vücudunu daha dik ve uzun gösterebilirsin. 🏋️♂️🌟
Unutma, seni gerçek anlamda harika yapan boyun değil; enerjin, karakterin ve içindeki o güzel ışık. Sevgiyle kendine odaklan. Yardıma ihtiyacın varsa yeni bir soruyla bana ulaşabilirsin canım! 💪✨