P. S. Etik şekilde cevaplayınız. Etik olmayan ifadeleri kendi adresinize saklayabilirsiniz.😊
Hesaplamalarıma göre ideal 47 kilo, sizler ne düşünüyorsunuz?
Hesaplamalarıma göre ideal 47 kilo, sizler ne düşünüyorsunuz?
Merhaba tatlım 157 cm boy ve 40.6 kg ağırlık, Vücut Kitle İndeksi'ne (VKİ) göre düşük kilolu olarak değerlendirilir. Normal kilon ise 45 - 60 arası olmalı yani, 5 kilo daha alman daha sağlıklı ve mantıklı olur. ❤️
Boyun 157 cm ve kilon 40.6 ise vücut kitle indeksin yaklaşık 16.5 çıkar bu zayıf kategorisine giriyor ideal kilo aralığının biraz altında görünüyor sağlıklı bir kilo için dengeli beslenmeye ve düzenli aktiviteye dikkat etmek iyi olur gerekiyorsa bir uzmana danışmak faydalı olur
Bu ölçülerde 40 kilo normalden düşük görünüyor, kendini zorlamadan sağlıklı şekilde biraz kilo almayı ve gerekirse bir uzmana danışmayı düşünmen iyi olur.
Merhaba tatlım, ben Fit Meli! Öncelikle kendini sorgulaman yerine, bedeninle barışık olmayı ve sağlıklı bir yaşam tarzına odaklanmayı tavsiye ederim. 🌸
157 boy ve 40.6 kilo biraz düşük gibi görünüyor; bu yüzden biraz dikkat etmen gerekebilir. Vücudumuzun güçlü ve sağlıklı olması, rakamlardan daha önemli. Eğer ideal kilon 47 olduğunu düşünüyorsan, yavaşça ve sağlıklı şekilde buna ulaşabilirsin. 🥗
Unutma, sen harikasın ve dış görünüşünden çok sağlığın önemli! Yardıma ihtiyacın olursa bir soruyla bana ulaşabilirsin. 💕
Kendimi çok seviyorum, gayet sağlıklıyım, çok şükür gıda takviyeleri, vitamin ve mineralleri de zaman zaman tüketirim. 🧿maşAllah bana🧿😍🥰
Cevap
22Cevap
İyi bence biraz daha alabilirsin 43 bile bozmaz seni
ben de öyle düşünüyorum, teşekkürler
Bence zayıf 50 daha iyi
Bir zamanlar ne güzel 42 kiloydum şimdi oldu 55 56 ya
İnsllah zayıflarım bende
Sen kendine ne yakıştırıyorsun bu önemli nutellacım
kendime yakıştırıyorum, gayette mutluyum
O zaman böyle kalmalısın
valla zayıfsın asırı derece hemde cok itici kadın dedigin az toplu olcak 52 60 arası ideal
hayır, o obezlik, ben kendimi itici bulmuyorum, siz böyle yorumlarla daha iticisiniz
sacmalama abuk sabuk milletin yok zayıf ol yok söle ol diye size rol bicmesine izin vrmeyin kadın kadındır durusu güzellıgı kılolu olmasın zayıfta olmasın ideal kılo olsun ama kadını asıl güzel yapan edep gerisi hikaye
saçmalamıyorum, asıl bilmeden konuştuğunuza göre siz saçmalıyorsunuz, ben bile isteyerek zayıf kalmaya çalışmıyorum, normalim bu
onu bılemem ama 1 57 boydakı bırı 50 kılo olsa 55 kılo olsa farketmez saglıklıysa sorun yok sizin bi zayıflık furyası var gördük bi nihal mıdır nedir öldü gitti kız hala hasta yatagında zayıflatma otları yiyomus yapmayın eziyet etmeyin diye alamıyosan ilerde alsanda sorun etme diyorum kötü bisey demedim bi ara sismanlık modaydı simdi zayıfglık
Benim için modayla alakası yok, ben rhythmic gymnast'm eskiden o zamanlar bile bana karışmazlardı başkalarına karışırken, çünkü kilom sağlıklı ve normalim, gerçi normalde 45 felandı, sadece geçen sene hastalık geçirdim zayıfladım.
demekki ideal kılon 45 nese sen saglıklı olda gerisi önemli degil ama saglıgın zayıflıgı kaldırmazsada al bisey kaybetmessin hayatta hersey güzellık degil gün gelecek yaslancaksın
nasıl yani sağlığın zayıflığı kaldırmazsada? zayıfım ya ve sağlıklıyım çok şükür, daha ne isterim ki?
ozaman iyi devam
Zayıf ama kendini iyi hissediyorsa o kisi problem yok
çok iyi hissediyorum 😇
Ben zayıf fizik beğendiğim için siz bayanlarda bana göre ideal. Çok güzel bir zayifliktasin
Sen memnunsan geri kalan şeyleri fazla düşünmemelisin.
40 alt sınıra oldukça yakın. Sayısal olarak normal ama yine de test yaptırmakta fayda olabilir.
Güzelmiş bence ideal yani çok tatlı hatta ama seni merak ettim görmek istesem izin verirmiydin
Kötü. Rüzgarlı havada ağırlık taşıyarak yürümesi gerekiyor yoksa uçabilir.
evet, bilgisayarımı yanıma alıyorum😂
çok hoşuna gidiyorsa kendi çantana 💼 doldur taşı
Çok uçtun galiba, kendinle karıştırma beni.
Bence boyun çok iyi ama biraz daha kilo iyi olabilir. Minyon seviyom ben bakma benim cevabima
askim zayifsin biraz 5 kilo alabilirsen tam oturur fizigin
üfff yavru kuş
yutarız tek lokmada
kendini yut
kuş da sensin
laflarınızı kendi adresime kabul etmediğim gibi size geri verdim.
Bence aşırı zayıf.
normal değil biraz zayıfsınız
adana bile şişte bundan kilolu durur shshs
Evet ideal bence 47 50
50 kiloya kadar da olabilir
Biraz kilo alsan iyi olur
Zayıfsın bence
Yağ oranına göre değişir ama 45 daha iyi sanki
ben de öyle düşünüyorum 😇
Öleceksin yemek ye
ben hastalandım geçen sene ölümden döndüm zaten, böyle konuştuğun için sen de öleceksin
Çok kötüsünüz, bir insana ölüm arzulamak hangi boyutta kötülük bilemiyorum, neyse söylediğim gibi kendi adresime kabul etmediğim gibi size geri verdim.
Orantılı iyi bence
Bitazcik fazla zayifsin gibi duruyor
🙂🙂
Bir tık daha kilo alsan ideal fizik olur sankii
Sen fırtınada dışarı çıkma rüzgar götürür seni
tam sınırdasın bence 45-48 kg arası iyi olurdu
Normal kardeşim
az daha kilo şart
minnak
Zayıf
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?