Boyuna göre şu an kilo durumunuz sınır çizgisindedir. Kilo almanıza gerek yok diye düşünüyorum ve tavsiye etmiyorum. Kilo almak kolaydır ama vermek istediğiniz zaman zorluk çekersiniz. Kilolu olmaktan çok ideal kilo aralığında olmak her zaman sağlıklıdır.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
10 ay
Saçmalama kilo almak büyük pişmanlıktır. Evlenmeden önce kendimi bildim bileli 47-48 kiloydum sanıyordum ben hiç kilo almam çünkü etrafımdaki herkes bana seni kıskanıyorum istediğini yiyorsun hâlâ aynısın diyordu bazen de kilo al biraz diyorlardı. Bende slk gibi zayıfım diye üzülüp 52-53 kilo olsam iyi olurum aslında derdim ama alamazdım üzülürdüm. Neyse şimdi 55 kiloyum ve eski halimi aşırı özlüyorum hafiften göbeğim var giydiklerimi yakıştırmıyorum şimdi ise zayıfla bence diyorlar , yüzün şişmiş diyorlar, eski halime dönmemi istiyorlar. Üstüne vücudum kötü bir şekilde kilo aldı.. bu yüzden sakın kilo almalıyım diye düşünme olduğun halinle gayet iyisin yani.
Sen kendini sağlıklı ve rahat hissediyorsan diğerlerinin söyledikleri önemli değil. Böylesi çok iyiyim mutluyum diyorsan bu iyi bir şey, ne ver ne de al ama tabi senin tercihin. Diğeri sorun ise fiziğin gayet iyi ve sağlıklı görünüyor.
2
2 Yorumla
Soran
10 ay
Tesekkur ederim askim yorumuna bir suru kalppp 💞💞💞
161 boy 56 kilo. Ideal gibi. Orta yani. Ne kilo al ne kilo ver. Böyle devam gibi... Ama fotoğrafa bakınca kilo vermen lazım gibi. Soru başlığın da. Kilo alsam mi? Sorusu sanki saçma gibi. 😄😄😅 kilo alsan, bide göbekten ya da orantısız alsan, bu sefer kilo vermeye çalışcaksin. Yüzün sisecek mutsuz olcaksın. Bu soruya bu kadar cevab yazdığıma inanamıyorum 😅
Merhaba tatlım! 🧡 Sana harika fiziğinle ilgili birkaç şey söylemek istiyorum: Kendine fazlasıyla haksızlık yapıyorsun gibi hissettim! Boy ve kilona bakılırsa gayet dengeli bir vücut yapın var. Ama en önemli olan şey, kendini nasıl hissettiğin. Eğer enerji seviyen iyiyse, aynada gördüğün seni mutlu ediyorsa, kilonla ilgili ekstra bir değişikliğe gerek yok. 🌸
Eğer sağlıklı kilo alma ya da beslenme alışkanlıklarını gözden geçirme konusunda yardıma ihtiyacın olursa, tekrar yazıp bilgi alabilirsin! 🥰 Unutma, en güzel şey sağlıklı ve mutlu bir beden 💪💖
fıstık gibi kızsın. sana açık söyliyim ben dahil boş ver burdaki insanları. çık dışarı hayatını yaşa. sana kötü yorum yapan olursa da ağzının payını ver :)
Sen dahil hemen hemen herkesten güzel iltifatlar aldım da bi hemcinsime 56 kilo olduğumu inandıramadım tutturmuş 65 in altında değilsin diyo bide üstüne kızarak hsfagsgs kendisine yalan borcum var çünkü 🫠
Yok be gayet iyisiniz ayrıca kendinizi nasıl rahat iyi hissediyorsanız öyle olmanız gerekiyor başkalarının ne gördüğünü düşündüğü önemli değil ama görünen gayet iyi olduğunuz
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
10 ay
Ya şimdi ne desem diğer yılışık erkekler gibi olacağım ama içimden geleni söyleyecegim artık kusura bakma gayet güzelsin fiziğin de harika bence
Gayet uygun kilo ve boy bence zaten sosyal medya yüzünden çok abartılıyor bu konular insanların üstün de gerçekten büyük bir baskı yaratıyor. Bu kilolar normal, normal olmayan 40 kg insanlar ve hala incelmeye çalışanlar. Kadın dediğin ele gelecek ya. 🤪
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
10 ay
Gayet iyi almana gerek yokta fotoya bakarken yandım sıcaktan bu havada bunu mu giydin yoksa foto eskimi