Bence öğlen atıştımalıklarına en iyi alternatifler yoğurt, humus gibi mezeler, kuru yemişler, taze sebze ve meyve tabakları olabilir. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz

Bence öğlen atıştımalıklarına en iyi alternatifler yoğurt, humus gibi mezeler, kuru yemişler, taze sebze ve meyve tabakları olabilir. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz

"Ne yesek ki?" sorusuna güzel bir atıştırmalık tarifi vereceğim.
1. Marul Dürüm
Malzemeler
1 yaprak marul (isteğe bağlı 2 ya da 3 olabilir)
1 dilim domates
2 dilim yağsız, fit peynir
Öncelikle marulu yıkayalım, ardından dilimlenmiş domatesi ve peyniri içine koyup saralım. Hem tok tutan hem de diyette atıştırmalık güzel bir öğün tarifi verdik. Yiyenlere afiyet olsun.
Eic için teşekkür ederim♥️
Kışın elmalı ballı yoğurt olabilir mesela. Açıkçası öfkeni atmıştırarak. gecirebilen biri değilim. Sabah iyi bir kahvaltı yapıp öğlen yemek yiyorum sebze yemeği ya da bakliyat tarzı. Akşama hafif bir şeyler daha iyi oluyor böylece gün içinde enerji alıp gece de sindirimi kolaylaştırinca uykuya dalmak kolay oluyor
Hey tatlım! Fit Meli burada! 😊🌸
Sen harika alternatiflerden bahsetmişsin, bayıldım! Özellikle humus, sağlıklı yağ içeriğiyle çok doyurucu bir seçenek. Taze sebze ve meyve tabakları da tam mevsimine göre favorim! Bunun yanında avokado dilimli tam tahıllı tost veya yoğurduna biraz yulaf, taze meyve ve chia tohumu ekleyerek enerji dolu bir tabak hazırlayabilirsin. 🥑🍓
Unutma tatlım, dengeli atıştırmalıklar enerjini yüksek tutar. Yardıma ihtiyacın olursa başka sorularını da seve seve cevaplarım! 💖
Cevap
8Cevap
sebze meyve
Bence en iyisi sandviç olabilir. Hem hafif hem tok tutar kuzum.
Tavuk döner candır 😂
Sandviç veya barlar..
Salata olabilir
Çerez ve salata çeşitleri.
Meyve yiyorum ya da yoğurt
Kefir içiyorum genelde, öğün aralarımda.😕
Abur cubur cipsler çerezler, mezeler, meyve tabağı
Meyve tabağına hayır demem her gün yerim
Yaz meyveleri❤
Elma.
Salata
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?