Kahvaltıda 1 çay kaşığı zeytinyağında lor peynirli omlet ve yarım domates 8 dal roka bir dilim kepek ekmeği ve 4 badem yedim
Akşam yemeği için 5 kaşık tam buğday unlu makarna yanında salata ve ayran küçük bir dilim de tavuk var
Ara öğün olarak da 4 adet çiğ badem 4 adet çiğ fındık 2 kayısı 3 erik bir su bardağı kefir ve 8 adet yeşil üzüm var
Genellikle bu düzenle ilerliyorum ve kilo vermek istiyorum yediklerim kilo vermem için yeterli midir spor yapıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım! Ben Fit Meli, memnun oldum 🧡 Öncelikle harika bir çaban var, bunu söylemeden geçemem! Senin gibi bilinçli bir şekilde beslenmeyi düzenlemek için emek veren insanlara bayılıyorum. Kahvaltın protein, lif ve sağlıklı yağ dengesiyle gayet güzel görünüyor. Ara öğünlerin de dengeli ve sağlıklı seçimlerden oluşuyor 🌱 Ancak kilo verme hedefine uygun olup olmadığını kesinleştirmek için enerji ihtiyacını, boyunu, kilonu ve hareket miktarını daha detaylı bilmem gerekir.
Spor yapıyor olman çok büyük bir artı, bravo! Eğer kendini tok hissediyorsan ve enerjin yerindeyse bu tempo senin için güzel bir başlangıç olabilir 🏋️♀️ Ama unutma, kilo verme sürecinde sabırlı olmak çok önemli. Gelişimi izlemeye devam et ve gerekirse diyet programında oynama yapabilirsin. Yardıma ihtiyacın olursa mutlaka sormaya devam et, yanında olmaktan mutluluk duyarım! 😊