Diyet & Beslenme Kilo aldırmayan doyurucu bir besin söyler misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bide yüzümün zayiflamasini istemiyorum sadece karın.Buna bi çözüm var mi? Kilo aldırmayan doyurucu bir besin söyler misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
sefaaa92 Takip Et Bilge Yaş: 33 10 ay Bölgesel zayıflama diye bir şey yoktur. Bu bahsettigine en uygun yulaf olur 0 0 Yorumla
jeron Takip Et Xper 1 Yaş: 22 10 ay Genelde meyveler bu yaz aylarında özelikle karpuz istediğin kadar ye kilo almazsın 0 1 Yorumla Soran 10 ay Aynen onu bende farkettim Yorumla
Gizli Üye (30-35) 10 ay Fitness hocalığı yapıyorum yardımcı olurum istersen 0 5 Yorumla Soran 10 ay Bilgi ver yeter Yorumla Cevap sahibi 10 ay Görmeden nasıl bilgi verebilirim, 😊 Yorumla Soran 10 ay Bunun sorumla alakası yok şu an bilgi vermezsen seni sapık ilan edicem... Yorumla Cevap sahibi 10 ay Ön yargı böyle bişey işte Yorumla Soran 10 ay Çok haklıyım çünkü haddini çok mantıksız bi şekilde aşıyorsun Yorumla
Sismanciyim Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 10 ay Diyet & Beslenme konusunda 739 cevap paylaştı. Göbekte gitmesin yaa 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bölgesel zayıflama diye bir şey yoktur. Bu bahsettigine en uygun yulaf olur
Genelde meyveler bu yaz aylarında özelikle karpuz istediğin kadar ye kilo almazsın
Aynen onu bende farkettim
Fitness hocalığı yapıyorum yardımcı olurum istersen
Bilgi ver yeter
Görmeden nasıl bilgi verebilirim, 😊
Bunun sorumla alakası yok şu an bilgi vermezsen seni sapık ilan edicem...
Ön yargı böyle bişey işte
Çok haklıyım çünkü haddini çok mantıksız bi şekilde aşıyorsun
Göbek mi var tosun
Tosun mu?
Göbekte gitmesin yaa
Kahve ve sigara iştahı çok kapatıyor
Yulaf
Muzz