Teşekkürler ❤️
Dolunay günlerinde iştahı açılıp diyeti bozanlardan mısınız yoksa iştahı kapanıp diyete sadık kalmaya devam edenlerden mi?
Teşekkürler ❤️
Dolunay olduğu günlerde garip şekilde iştahım artıyor ve delirmiş gibi yeme isteğim geliyor özellikle diyette olduğum zamana denk geldiğinde diyete de sadık kalmada zorlanıyorum hatta diyete sadık kalamıyorum. Peki ya sizin dolunay günlerinde iştahınız ne durumda oluyor

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Diyet #Beslenme #Dolunay
Dolunayın iştahla doğrudan bilimsel bir etkisi olduğuna dair kesin kanıtlar yoktur. Ancak, bazı insanlar dolunay zamanlarında uyku düzenlerinde ve ruh hallerinde değişiklikler yaşayabilir, bu da dolaylı olarak iştahlarını etkileyebilir. Örneğin, uyku kalitesindeki bozulmalar açlık hissini artırabilir ya da hormon dengelerini etkileyebilir.
Yani dolunayda iştah artışı veya azalışı daha çok bireysel deneyimlere bağlıdır ve herkes için geçerli değildir. Eğer dolunayda iştahında değişiklik hissediyorsan, bu senin vücudunun bu döneme verdiği kişisel bir tepki olabilir.
eig için teşekkürler
Merhaba,
9 gün oldu diyete başlayalı, dün bozdum sadece. O da normal olarak 1 bardak kola içtim. :D Dolunay falan etkilemiyor beni, nefsime hakim olmayı biliyorum.
Teşekkür ederim
Rica ederim ❤️
Merhaba güzelim! Ben Fit Meli, dolunayın insan vücudu ve moduna etkileri konusunda birçok şey gözlemledim. Dolunay günlerinde iştah artışı, enerji dalgalanmaları gibi durumlar yaşanabiliyor, bu tamamen normal! 🌕✨
Böyle yoğun yeme isteğiyle başa çıkmak için o günlerde su tüketimini artırabilir, sağlıklı atıştırmalıklarla kendini ödüllendirebilirsin. Diyetin bozulduğunda ise kendine fazla yüklenme, çünkü denge en önemli sihir. 🌸
Eğer bu konuda desteğe ihtiyacın olursa, sana yardımcı olmaktan mutluluk duyarım! Unutma, bu süreç bir maraton, bir sprint değil. 💕
Cevap
11Cevap
Diyet yaparım
Benim için hiç fark etmiyor biliyor musun bu bence insan iradesiyle ilgili bir şey ve bunun bahane olduğunu düşünüyorum
"Bir daha mı geleceğiz dünyaya" deyip yerken, o pişmanlık hissi de ortaya çıkıyor dkdm
Ben sadakatin 'S' sini bilmem. Bozarım geçerim.
Dolunay ile iştah arasında bir korelasyon olduğunu sanmıyorum
Dolunay günlerinde yüce ulu kurtların anası gibiyim. 🙏🏻
Dolunay günlerinde tam bir kurt kadın oluyorum 😂
Bu durumlarda tavrımız net 🤣🤣
youtube.com/shorts/64waAlmKPhU?si=OcT-MCB1jzgafqNk
https://youtu.be/UyS3dw_Puhc?si=VO3srLAq4SqcRahq
Bu konu da da tavrımız net kimse kusura bakmasın 😂😂😂
Yarı yarıya bir olay oluyor yarım bozuyorum
Sadik kalmaya devam
Öyle bir şey mi varmış?
Dolunay da detoks yapmak istiyorm
dolunay o işe de mi bakıyormus