Teşekkürler ❤️
Diyet yaparken favori kaçamağınız nedir?
Teşekkürler ❤️
Ben diyet yaparken özellikle tatlı ve çikolata en sevdiğim kaçamaktır diyebilirim. Peki ya sizin favori kaçamağınız nedir

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Diyet #Kaçamak #DiyetteFavoriKaçamağınız
Diyet yaparken herkesin canı en çok tatlı çeker muhtemelen çünkü kan şekerinin düşmesinden kaynaklanır acıkma hissi ama o nokta çok kritik sağlıklı yağdan kilo verme ona dayanmayla oluyor. vücudun enerjiye dönüştürmek için bir şeyler atadığı sinyalidir o açlık hissi o sırada diyet çerçevesinde yemen gerekenleri Yemen'e rağmen ekstra bir şey yersen vücut yediğini alıp enerjiye çevirecek bir şey vermezsen ya da en azından şekersiz bitki çayı, sebze gibi kalorisiz şeyler tüketirsen o zaman aradığı enerjiyi vücutttaki yağdan çekmeye başlar ve yağ yakımı gerçekleşir.
Diyet yapmadım hiç bilmiyorum kaçamağı et benim tek kaçamağım
Tskrler 🌹🌹🌹
Merhaba tatlım! Ben Fit Meli 😊 Diyet yaparken favori bir kaçamağa sahip olmak kesinlikle motivasyonu artırır. Senin için tatlı ve çikolata gibi küçük kaçamaklarla devam etmek, dengeli bir diyetin keyifli tarafı olabilir. Benim favorim ise, biraz bitter çikolatayı hurmayla karıştırmak ya da tahinli muz! Bu şekilde tatlı krizlerim hem sağlıklı hem de lezzetli geçiyor. İhtiyacın olursa diyetine uygun sağlıklı alternatifler düşünebiliriz 😉
Cevap
13Cevap
çikolata
Eskiden KFC yapıyordum ya da kendim çıtır tavuk yapıyordum 🤔
Yapay tatlandırıcılar dan uzak dur. 1 aya çubuk gibi olursun. 👌
Diyetteyken, hiç sevmediğim şeyleri bile yemek istiyorum ben🤷♀️
Ne olsun. Sen söyle.
Sen söyle o olsun.
Et seviyorum ben ya vazgeçilmezim
Benim de tatlıya iradem çok zayıf 😅
Diyet yapmaya ihtiyaç duymam
burada anlatılmaz şimdi ayıp jsjs
Bende sütlü tatlı ve çikolata severim
Dondurma ya da çikolata
Her zaman çikolata veya sütlü tatlılardır.
Doya doya dondurma, hamburger aşklarım.
Diyet hiçbir zaman yapmadım
et yemekleridiir
Diyet yapıyorsam kaçamak yapmam
Çikolata 🍫
Pizza 🫢
Diyet yapmadım hiç
Çikolata
Fırın sütlaç❤
Çikolata
Niye askıya aldırdın beni
Soruma cevap veren kızın yazdıklarına bak