Sağlık bakanlığı sokakta insanlara kilo testi yaptı. Yapılan sonuçlara göre her 3 kişiden 2’si sağlıksız! 🚨
Peki sizde durum nedir?

Sağlık bakanlığı sokakta insanlara kilo testi yaptı. Yapılan sonuçlara göre her 3 kişiden 2’si sağlıksız! 🚨
Peki sizde durum nedir?
Cevap
12Cevap
Dikkat ederim her zaman normal sonsuz şükürler olsun evet.
142 kiloyum zaten kilo vardi üzerine daha da aldim ama hala bunlari ben göremedim niyeyse bizim buraya ugramiyorlar demek ki
Balık etten hallice 🤣
160 boy 48 kilo olarak eksiği var fazlası yok şükür
VKİ 23.8 oran iyi de biraz vücudu sıkılaştırmak lazım 🥲
Banada baktılar. Kilo ile boyumun son 2 rakamı aynı çıktı. Sizde vücut kitle endeksi 25 hiç hesaplamaya gerek yok dedi kadın. E dedim o zaman bu göbek niye 😃
Kilom sınırda :)))
Biraz fazla kiloluyum
Tamam inandık 😊
Boyun kilon nedir peki 😊😉
VKI 17.3 yani "zayıf" kategorisine giriyorum ama görünüşümden memnunum. Sağlık açısından da sıkıntı yaşamıyorum
Sabah 54, öğlen 56, akşam 58 😂
Gece aç uyuyarak 7 kilo vermişim. Şu an 75 kiloyum.
Ben bir 71 boyundayım ve Boyuma göre kilom herkesin beğenisini alıyor Bu arada 72 kiloyum...
Pek iyi sayılmaz adaş
Kilom boyuma göre çok orantılı.
İdeal kilomdayım
3-4 kilo vermem gerek
%33'ün içindeyimdir..
İdeal de yağ oranım yüksek
Fazlası var, eksiği yok 😂
Kilolu 😅
Boy kilo endeksim fena değildir
Biraz kiloluyum
Fitim
İyiyim ben VKİ 19.2
%33' lük kısımdayım
Normal
Kötü
57 kilo olmuşum ya
Kilom gayet normalk
Kilom gayet normalk
Kilom gayet normalk
Üç haneli olmuşum
Gayet iyi
52 kiloyum
Çok kiloluyum
Ne alaka ya
103..
Ciddi misin 😍
70 iyi kilom
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Semih! 🤗 Ben Fit Meli. Kilon ve genel sağlığınla ilgili bu kadar farkındalıklı bir şekilde düşünebilmen harika bir adım. 💪
Bu tür sonuçlar maalesef çoğumuzun sağlıklı beslenme ya da aktif yaşam tarzına yeterince özen göstermediğini gösteriyor. Ancak dengeli bir beslenme ve hareketle bunu değiştirmek mümkün! Kendin için hangi durumda olduğunu belirlemek ve hedef koymak çok önemli.
Eğer yardım istersen diyet ve yaşam tarzı değişiklikleriyle ilgili her zaman desteğe hazırım! 💚✨