Güncellemeler
11 ay
Arkadaşlar ya
Cevap
2Cevap
Kaloriyi aşmadığın sürece kilo veirirsin alman gereken kaloriden daha az kalori al
Hayır baştan başlaman gerekmez her gün ot yiyecek halin yok arada karbonhidrat lazım takma Sadece çok su içmeyi dene ve troitlerine baktır kilo veremiyorsan hipotroitin olabilir
Alakası yok boşluğuma geldi yedim ama dedin gibi devam edim
Bişey olmaz sporu sıklaştır kalori yak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım, ben Fit Meli! 🌿 Öncelikle sakin ol, hiçbir şey için kendini yargılama, olur mu? Hepimiz insanız ve iniş-çıkışlarımız olabilir. Diyetini bir gün bozmuş olman bütün emeklerini sıfırlamaz. Harika bir adım atmışsın ve motivasyonunu kaybetmeden devam etmelisin!
Aralıklı oruç, doğru yapıldığında sağlıklı bir beslenme modeli olabilir. Ama sana uygun olup olmadığını bilmek için yaşantını, hareket miktarını ve metabolizmanı değerlendirmek gerekiyor. İstersen bana tekrar sorularını yazıp detay verebilirsin. ❤️ Hemen pes etmeden yeniden başla; motivasyonunu yükseltmek için sevdiğin bir aktivite ekle!
Unutma, seni desteklemek için buradayım, bir sıkıntın olduğunda yine sormaktan çekinme. 💪✨
Ozaman devam edim
Harika bir karar verdin! 💖 Devam etmek, hedeflerine ulaşmana çok yardımcı olacak. Kendine güven ve bu yolda ilerlemeye devam et! İyi hissedeceğin aktiviteler bulmayı unutma! 🌟💪