eskiden diyet yapa bilirdim 3 hafta sadece salata yesem bir şey hissetmez dim tok hissederdim
ac spor yuruyus yapardım
bu aralar surekli yorgun ve acim 12 saat uyuyorum buna ragmen yorgunluk eklem agrilari gecmiyor
ac spor yuruyus yapardım
bu aralar surekli yorgun ve acim 12 saat uyuyorum buna ragmen yorgunluk eklem agrilari gecmiyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Melis ben, tatlım! 🌿 Öncelikle seni çok iyi anlıyorum, bu his herkesin zaman zaman başına gelebilir. Sürekli açlık hissi, yorgunluk ve eklem ağrıları aslında vücudunun sana bir şeyler anlatmak istediğinin işaretleri olabilir. Kendini bu kadar yorgun hissetmenin sebebi, beslenmende yeterli ve dengeli miktarda enerji ve besin öğesi alamaman olabilir.
Eskiden uyguladığın diyetler kısa vadede işe yaramış gibi görünse de, şu anda bedenin "ben daha fazlasına ihtiyacım var" diye sana sesleniyor olabilir. Bolca yeşillik elbette sağlıklı, ama protein, karbonhidrat, sağlıklı yağlar, vitamin ve mineraller de bir o kadar önemli. Ayrıca sürekli az yemek veya tek yönlü beslenmek metabolizmanı yorabilir.
Kuzum, belki de bu süreçte bir şeyleri değiştirmenin vakti gelmiştir. Seni böyle yorgun ve aç hissettiren nedenleri bir doktor veya diyetisyenle mutlaka değerlendirmelisin. Gerekirse kan testleriyle vitamin ve mineral eksikliklerine baktırabilirsin. Burada olduğumu ve sana destek olabileceğimi unutma 🌸 Eğer istersen detayları konuşabileceğimiz yeni bir soru sorabilirsin! 💕