oxospu evladı senin gibi yumuşacık gotunu sandalyeden sandalyeye koyan biri değilim. Sivakta terlikle çalışıyorum. Git sidikli kilodun kadar konuş. Ayı
@melodypotamic buna sinir koymayacaksin. Bu telefon başında reels asagi yukarı yapmaktan beyni sulanmış saracak adam arıyor. Yasi itibari ile ciddiye almamam lazım ama neyse yeter bunlar ona
Herkese küfür edip saygı bekliyorsun sonra ben şu işte çalışıyorum diye ağlama Allah kolaylık versin de herkes zor işte çalışıyo ama böyle küfür etmiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben 180 boy 70 kg ağırlık yanlız ayak hoş olmamış ya 😄
😉🫡
66 kiloyum. Kompleksim 70 ve üstü olursam olur. Boyuma göre normalim.
Sen kadınların kilosuna sınır koyacağına git bi ayağını temizle de dağ ayısı gibi gezme ortalıkta
koyacam tabi. Leğenden taşmış hamur gibisiniz.70 80 kilo kız mı olur
sende öyle birsey misin acaba mağara vakası 😄
Vki hakkında fikrin bile yok amip amip yorumlar yapıyorsun git bi duş al önceaq
yav he yok
Pislik misin ayak ne alaka aq midem bulandı
tipine bak mk midem kalktı derken. Mödöm kolkto.. Kendisinde ayak yok sanki monacoduum çocuğunun
Önce yazmayı ögren aq pisliği seni
Okurken kahkaha attım :D
Abla her şeye okey de bunu da görmek zorunda değiliz yani kimse kusura bakmasın
@melodypotamic bu duyar kasan mallarla böyle konuşacaksın. Minakoduumun çocuğu.. poslokmoson oyuk no ikili. Mk çocuğunun ayağı yok sanki picin oğlu
bok suratli ya
Aq dal kavuğu para vereyim evine su bağla da ayağını yıka kuzum çcocu seni aq fakiri
Her gün 10 kere istek atan kardeşim bak sen
oxospu evladı senin gibi yumuşacık gotunu sandalyeden sandalyeye koyan biri değilim. Sivakta terlikle çalışıyorum. Git sidikli kilodun kadar konuş. Ayı
kime ne atmışım pixin oğlu
sizin atışmanız çok komik düşüncenize saygı duyarım :D
Aq dal yaragı sana işini soran mı oldu herkes pis işte çalışıyor eve gelince temizleniyor sende ne gezsin o ahlak oe
19 kromozomlu. Butun erkekler benim peşimde düşüncesinde olan çulsuz ayi ya haha 😄😄😄😄
he yaxxam he
Ldödödödödö aynen aynen biri de sensin işte kedi ulaşamadıgı ciğere mundar dermiş cinsinden hadi seni pislik yuvası işine bak
tipe bak gülerken ayi
Aq daha laf bile yetiştiremiyorsun cahil pexevek seni
Lan ya ahahahha :D sınırınızı aşmayın lütfen
@melodypotamic buna sinir koymayacaksin. Bu telefon başında reels asagi yukarı yapmaktan beyni sulanmış saracak adam arıyor. Yasi itibari ile ciddiye almamam lazım ama neyse yeter bunlar ona
Ulan sen bu cahillikle gezerken ben ülkem adına bir şeyler başarmak için çalışıyorum sen kim köpek öyle çıplak saygıszcs fotoğraf koymuyorum bir yere
@melodypotamic
baksana yazarken ağzından kuduz köpek gibi salya sumuk tükürükleri sıçrıyor. Goruslerini okumuyorum bile farkında değil 😄😄
Okumuyor ama cevap veriyor dmdmdmms evet mantıklı senin gibi insanlar için
Beni karıştırmayın ben sadece izleyiciyim :D
tamam ufaklık
Usta kızda biraz mallık var kendi haline bırak he de geç
@Paulq kendi ayakları maymun ayağı gibi kendinden bi haber konuşuyor işte ne diim sustum
Yıllardır 77 82 arası
Son beş senedir 84-86 arasındayım.
82 senden 2 kg fazlayimmm
Sen bence boz buluştuğumuz da 75 tin
Ben senle buluştuğum da 90 dim hahah 80 e indim
azalt biraz zor değil 😉
10 kg verdim ve ben
95 filandim ben 80 oldum
81 e çıktım ya
boy varsa normal iyi erkek için kanki
Ayak görmeyelim ya
ya sektir git
Herkese küfür edip saygı bekliyorsun sonra ben şu işte çalışıyorum diye ağlama Allah kolaylık versin de herkes zor işte çalışıyo ama böyle küfür etmiyor
görecem ben sizi
Ne alaka
57 kilo
Midem kalktı
mideni s2yim s2tie gir oxospu çocuğu ya
53 kilo
iyi sağlıklı bir kilo 🤗