En fazla kaç TL borç verdiniz
Kaç zaman sonra geri aldınız
GERİ alamadiginiz hiç oldu mu😄
Kaç zaman sonra geri aldınız
GERİ alamadiginiz hiç oldu mu😄
600tl vermistim arkadasimin borcu vardi odeyememisti agliyordu kiyamadim verdim. 5 6 ay gecti tık yok ihtiyacim oldugunu soyledim bana parca parca sallaya sallaya verdi parami. ders oldu ne alirim ne veririm bundan sonra.
Verdiğimde almayı düşünmeden veririm..
Öyle oldu hep, geri ödeme yapıp yapmamak kendi isteğine bağlı
Hic istemem.
Var alacagim 1 sene bitti 2 seneye yol aliyor arada verecem diyor bakalim elinde oldugunda verirsin diyorum
En son mayıs ya da haziran ayında 200 tl borç vermiştim. Soruyu okuyana kadar aklıma gelmemişti 😂
Yok be aman. Ne zengin eder ne fakir😊
Cevap
18Cevap
500 Tl verdim. Söylediği gün Verdi onun dışında kimseye borç vermedim. Hoşlandığım bir durumda değil. Ne almak ne istemek.
Geri istememi gerektirecek kadar büyük paralar borç vermiyorum
İstemeye utanıyorum
Çok param kaynadı gitti öyle 😄
O borç ödemeyen pişkinlere diyecek çok sözüm var :D
400 birine verdim hala alamadım 315 birine verdim hala alamadım banka günü geldi param yok dedi 200 lira birine verdim 1 sene sonra 100 TL alabildim hala 100 lirasını bekliyorum :D verin artık la diyorum direk
Borc veririm istemem gununde odemesse birdaha vermem 1 gun dahi geciktirsin yine vermem
Herkese borç vermem o yüzden ne zaman isterse o zaman versin isterse hiç vermesin kendi bilir..
Kime verdiğime bağlı. Yakın değilse ve meble büyükse ararım paramı ver diye
1 haftadır alamadığım 500 lira var. Bidaha hayatta o kişiye para vermem.
Sadece cok yakin arkadaslarima para veririm onlarida geri almak icin vermem zaten
Parami hemen ver pis domuz der alırım
Vaktinde geri ödemeyen bir arkadaşım olmadı hiç.
Olmadı ipotek.
Faiziyle
borç isteyerek
Vermem
Direk isterim
Ben istemedim hiç
Isteyemem ya
Ver lan parami derim
veririm istemem
Knk paran var mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar