Az önce gördüğüm Sitede mesaj atmasını beklediğiniz biri var mı? sorusundan yola çıkarak sorayım dedim 😂😂
#ToEnjoy #İyiMiGeceler 😊

Farkına varmasını sağlarsın, iletişim kurarsın. Fakat bu mesaj atacağı anlamına gelmez. Terste tepebilir.
@ToEnjoy mesela şu an benim farkımdasın. Dolaylı yoldan konuyla bağlantılı seninle konuşabilirim, seni kızdırmayacak ufak bir tartışma çıkarabilirim ki bu bana daha çok odaklanmanı sağlar. Amma velakin son aşamada mesaj gelmeyebilir, o mesajı bazen beklemek yerine atmak gerekecektir. "Seni kızdırdığım için özür dilerim, amacım seni kızdırmak değildi" gibisinden.
Geçenlerde birisi bana yanlışlıklaymış gibi mesaj göndermişti
İşe yaradı ama
atmak istediğim biri varsa atar geçerim 😏 o bana mesaj atacak diye parendelerle mi uğraşayım 😁
Varlığımı belli ederim. Baktım olmuyor vazgeçerim. Çok uğraşmam.
Cevap
8Cevap
Ben yazdım da noldu cevap olarak birdaha yazma dedi yani birine bisi yazinca herseye hazirlikli olmak gerek.
Umursamam. bir kere benim gibi biriyke yaziştigi için dünyanın en şanslı insanı. Ee bu şansı tepmesi onun salakligi
ya yorumlarda belli ederim ya da direk tabi kişiye baglı :)
sayılır 5 sene gecirdim burda :) becerdiğimde oldu beceremediğimde bu karşıdakine bağlı :)
becermek derken konusmayı becermek anladın dimi :)
aman başka anlaşılmasın onu beceremedim çünkü :D
şans yok bende :ÇD
farketmez benim için :D
sen yazıcaksın o zaman dolaylısı olmaz yazmazda saten
Sorularına sürekli yorum yaparım 😏🙈
Takip atıp geri çekersem mesaj atabilir 💁
Görüşleri okumaya geldim 🙊
Yani bende bilmiyorum salağım aslında bu konusa ama ne biliyim gönül işte 😏
Öleceğimi bilsem yine yazmam az yapmadı bana 😀
Kader kısmet bunlar 😛
Telepati ile mesaj yollarım
Merak uyandırarak bence 😊
Mesela sorularına görüş yazıyorsun belli zaman sonra “senin karakterini öğrendim analiz ettim” diyorsun kişi de neymiş diyor ki söylemiyorsun , merak edip yazıyor 😄
Neymiş 🤔
İyi söyleme 😏
Bilmiyorum tek onu bekliyorum zaten ki
atmasın lazım değil
Sağlayamıyorum..
O iş benim işim
Dolaylı yoldan mesaj attırmak :)
Zor değil inan
Merak ettirmek, özlemesini sağlamak.
Yolu varsa bekleriz
Hiç uğraşamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?