+1 yılKötü ya da yanlis birsey degil insanlar cok fazla art niyetli, söyle bir yorumlara bakdimda. Abin yarin birgün evlenmek isteye bilir, bu yüzden artik yavas yavas yanliz uyumayi ögrenmelisin. Sonra zorluk cekmesin. Askerlik döneminde ne yapdin?
Alisma döneminde bir gün yanliz bir gün gene Abinle uyursun. Gün gelir artik yanliz uyuya bilirsin.
Küvük yasda cok zor günler gecirmisiniz. Abi kardes hayata böyle birlikte tutunmaniz takdir edilecek bir durum. Sen güclü bir kizsin ve korkmana gerek yok, neleri basarmisin yanliz basina bunuda yapabilirsin.62 Yorumla- +1 yıl
En İyi Cevaplar
+1 yılAyni kandansiniz neden yanlis olsun ama. Aması var. Sen bunu düşünmeye başladiysan içine kurt düşmuş ayir yatağıni. bir sey vardir demekki
22 Yorumla
Soran+1 yılPardon da icime ne kurt dusecekmis? Teyzemle konuşurken teyzem sen hala abinle mi uyuyorsun kendi odanda uyu artık kocaman oldun çok ayıp dedi anlam veremedim
- +1 yıl
İşte içine teyzen düşürmüş kurtu neden ayni yataktasinjz demiş. Kendi kendime soruma cevao veriyisun zaten.
Yorumları okudum çoğunu ve sizin dininiz de kitabınız da batsın ya! Ne kadar canım ne kadar cahil cühela bir milletiz biz be! Herşeyi dine kitaba bağlamayı sex'e bağlamayı nasıl da çok seviyorsunuz! Ulan madem hepiniz bu derece dine kitaba bağlısınız eee o zaman bunca çoluk çocuğa din kisvesi altında yapılanlar nedir!!
Kendini bilen bazı arkadaşlar izah etmiş kendi ruh ve mental sağlığın için ayrı yatman senin için daha sağlıklı olur.111 Yorumla
Abine sarilirken ister istemez kadinsal erkeksel temaslar olacaktir. Buda hem senin hemde onun nefsini korukleyebilir. Buna mahal vermemek adina birak ayni yatagi odani bile ayirman gerekiyor. Yoksa sonu ensest iliski ile biter.
33 Yorumla
Soran+1 yılYa saçmalamayın lütfen, abim o benim ya kardeşiz biz yuh yani size!
- +1 yıl
Yuh değil gerçekler madem soruyorsun cevaplara hazmedebilmen lazım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
139Cevap
+1 yılBöyle birşey olacağına imkan vermiyorum fakat oldu diyelim.
Gece uyurken abin sevgilisini hatırlayabilir veya rüyada herhangi bir bayanı görüp ereksiyon olduğu olabilir ki erkekler için normal birşey bu.
O an sen bunu hissetsen o an kötü hissedersin veya
Erkek sadece nefsi ile değil herhangi bir anlamsız sürtme veya dokunmaya karşı tahrik olabilir sana sarıldığında tahrik olabilir sana karşı kötü birşey düşünmeden bu an gerçekten kötü hissedersin.
Ben hep iyisinden bahsettim.
Her ne kadar kardeşte olsanız nefsiniz ihtiyacınız olan bir an olur normalde istemediğiniz birşey olur sonra birbirinize karşı soğursunuz utanır belki konuşmazsiniz bile.
Doğru değil.10 YorumlaYaw yürü git küçücük çocuk sanki korkuyomuşta bennde zombi istilasina ugradigimizi görüyorum rüyamda? Ama yan komusunun yakışıklı harka ve yakışıklı çocuğunun yanina gitmek istiyo muyum annemlr yatmak istiyorum bu sefer babam izin vermiyo alt tarafi kabus yani cokta seyse doktora git akil verisn
30 Yorumla
+1 yılacikcasi , acik fikirli olmaya calisiyorum ama, olamiyorum. sahsen 20 yasndayim 19 yasndaki kardesmle ayni yatakta uyuyamam rahatsiz olurum bundan hemde baya rahatsiz olurim. sonucta kardeste olsaniz; iki yetiskin insansiniz ve nefis denen sey cok tehlikeli
40 YorumlaAbinle yatabilirsin sıkıntı yok ama ikinizde ergenlik yaşındasınız sonuçta abine sarılarak ytiyosun içinde bisey olmasa bile bir erkeğe bayan eli değdiği zaman şeytan işin içine girer belli etmese bile ereksiyon oluyordur abin belki sende bile oluyordur dediğim yanlış anlaşılmasın tabi dediğim
21 YorumlaNe çok Abaza varmış yorumlara bak yaptığınız dinen uygun değil hz. Muhammed sav bir hadiste çocuklarınızın belli bir yaşa geldikten sonra yataklarını ve odalarını ayırın diyor illa bişey olması gerekmez
60 YorumlaBu soruyu sormakta maksadın ne? Neye/kime göre yanlışlığını danışmak istiyorsun? Dinler? Objektif/subjektif ahlak? Türk normları/töresi?
İslam ahlakında bu yanlıştır, toplumsal olarak ele alırsak mezhep ve bölgelere göre değişir, Türk töresinde ise bir sakınca yok, ama konu bu kadar basit değil, sen ve abin bunda sakınca görmeseniz de bilinçaltı sizler uyurken dahi çalışır, sağlıklı bir eylem değil (cinsel bir çağrışımı kastetmiyorum psikolojik gelişimden bahsediyorum.)
Kendine telkinlerde bulun gerekirse profesyonel yardım al ve bu alışkanlığından kurtul, yoksa abi kardeşin sarılıp uyuması yahut birinin başını omzuna koyup dertleşmesi vs. ama alışkanlıklar olağan dışında gelişirse kişisel bozukluklar ortaya çıkabilir.00 YorumlaTeyzen yanlış dememiş ama sen kötü düşünmüyorsun, abin de düşünmüyor ve hareketlenme yoksa uyursunuz. İlla kadın ve erkek ayrı uyur sadece karı koca birlikte uyur diye bir olay yok. Benim de bir arkadaşım var dul. Aileler tanışır. Onda kaldığımda beraber çok uyuduk. Horlayan dirsek yiyor sadece. Olay sizin mantığınızda biter
01 Yorumla
+1 yılYani 20 yaşında biri için kendi odasında ya da yatagında uyuma vakti gelmistir diye düsünüyorum gerekli tedbirleri al eger korkuyorsan bir ışıgı açık bırakabilirsiniz veya abin seni kontrol etmek icin gelebilir. Ama artık abinden ayrı yatman kendi özgüvenin icin de yararlı olur
00 Yorumla
+1 yılEe kac yasına kadar uyucaksın yanında. Herkes cinsellik yönden cevap vermiş ama Az mantıklı düşün. Cinsel yönden değil. Kaç yaşına kadar daha abşnle uyucaksın. Korkularını yenmen lazım. Psikolog gitmeni öneririm. En kötü gece lambasıyla tek basına uyumaya alısmalısın.
00 YorumlaCanım Öncelikle Başınız sağ olsun ama yaptığınız yanlış bir şey yataklarınızı ayırın kendi odamda yatmaya alıştır kendini biliyorum tek sığınacak hem anne hem baba olarak abin var geride Her ne olursa olsun şeytan aranıza girer istenmeyen şeyler yaptırır Onun için dikkat edin odana gece lambası takarak uyumaya çalış ve tek yatmaya alıştır kendini 20 yaşındasın küçük çocuk gibi davranma korkuyorsan korkunun üzerine git tekrar başınız sağ olsun
00 Yorumla
+1 yılBebeğim aynı yatak değilde aynı odada farklı iki yatak olursa daha iyi hem yine yanında olmuş olur korkmazsn sen anlayamayiz tabi yaşadığın şeyler kolay şeyler değil Allah sabır versin mekanları cennet olsun. Abindende Allah razı olsun ne iyi abiymis
43 Yorumla- +1 yıl
@greengray teşekkür ederim
+1 yıldoğru değil
“Kız ve erkek çocuklar on yaşına basınca onların yataklarını anne, baba, kız ve erkek kardeşlerinin yataklarından ayırmak vaciptir. Erkeğin erkekle, kadının kadınla aynı yatakta yatmaları aslâ caiz değildir; her biri yatağın birer kenarında olsa bile...”(Feteva’n-Nevevî, s. 215; İbranim Canan, Hz. Peygamberin Sünnetinde Terbiye, s. 309.)20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen sanmıyorum ki normal abinin kız kardeşine o şeklde düşüneceğine ama canm yaşlar küçük değil bazen nefis insanı zorluyo sen mesela abinin o haline şahit olsan rahatsız olmazmısın. oldu ki uyurken rüya gördü etklendi o sırada sen ona sarlılıyosun uyandnz bu durumu düşün ikiniz de öom rahatsz olursunuz hatta abin senden daha çok rahatsız ılur utanr kendini kötü hisseder korkuyosan önce yatakları ayrın yavaş yavaş alıştır sonra odanı ayırırsın
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 724 cevap paylaştı.
+1 yılAbin o senin ABİN. Sen de onun kardeşisin. İstersen bütün gece sarıl, ne o sana ne sen ona bir şey hissetmemelisin. Anladığım kadarıyla hissetmiyorsun da. Bence sen istediğin gibi sarıl, tahrik olursun diyen sapıklara da kulak asma.
10 Yorumla
+1 yılDoğru değil. Kardeş de olsanız öyle bir an gelir ki ne olduğunu anlayamadan çok büyük bir hataya sebep olabilirsiniz.
52 Yorumla
Soran+1 yılNe olabilir ki
- +1 yıl
Ne olabileceği özel konulara girer. Ulu orta yazmakta bana yakışmaz.
Aile & Toplum konusunda 434 cevap paylaştı. 11-19 yaşında başlamışsınız yani. bence bir problem yok, eleştirenlere aldırma onlar daha da cahil...
insan eşine bile çoğu zaman şehvetle sarılmaz ki sen kardeşisin, ve belli ki baba yerine koymuşsun
art niyet yok, kötü bişey yok10 YorumlaYok yavrum ne yanlışı.
Babanın, abinin yanında çıplak bile dolaşabilirsin bunlar sorun değil.
İcabında nikah düşmüyor, cinsel gözle bakılmaz sorun etme..20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 478 cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle yaşadığın durum için çok üzüldüm. Umarım ileride çok güzel fırsatlar çıkar karşına. Kesinlikle burada yazılan kötü yorumlara kapılıp üzülme. Abin sana hem annelik hem de babalık yapıyor kanımca. İnşallah iyi yerlere gelirsin.
00 Yorumla
+1 yılFazlasıyla yanlış hemde , bu şekilde olması doğru değil. Aynı odada bile olmamalı mecburi kalmadıkça belli bir yaştan sonra.
32 Yorumla- +1 yıl
Bence de büyükler hep çocuklar belli yaşa gelince odalarını ayırır çocukların
- +1 yıl
@Soldiers89 aynenn. Öyle olması gerekir çünkü.
+1 yılMilletin zihniyeti ensest olmuş bunuda din kisvesi altında örtüyolar abin o senin yaptığın yanlış bişey yok yaşadıklarınız zor başın sağolsun kimse senin içinde bulunduğun durumu tahmin dahi edemez
10 Yorumla
+1 yılBelli bir yaştan sonra odalri ayirirlr siz bu yasta birklte uyumanz cok yanlis bence ne de olsa sen artik bir genç kiz oldun ayip yanii olmaz odani ayir bencee
10 Yorumla
+1 yılSen düşünmezsin ama erkek nefsi uykusunda bile etkilenir. Sen olduğun için değilse de uykuda etkilenip sarılsa napcan?
Dinen de uygun değil. Farklı odada kalman lazım. Gece lambası kullan mesela12 Yorumla- +1 yıl
@rnkrnkrnk belli bir yaşa gelen erkek ve kız kardeşler aynı yatakta yatması uygun değil
+1 yılTeyzen fesat senin bosver uyu abindir baska Şu an sığınacak limanin mi var. Basin sagolsun bu arada.. böyle sorular da senin icinde kalsin buraya sorma bence.
10 YorumlaBebekler bile belli bir aydan sonra kendi odalarına , kendi yataklarına alınıyorlar.. anne ve baba ile yatmaları doğru bulunmuyor.. pedagoglar tarafından...
21 YorumlaBencede kendi odanda uyumalısın ne kadar öz abin olsada belli bir yaştan sonra yasak yanş dinde yanlış
20 Yorumlakorkularını korkunun üzerine giderek yenebilirsin, odanı ayırmalısın , televizyon ya da bilgisayarından sevdiğin bir film açıp loş ışıkta uyumayı dene zamanla alışırsın, sonuçta kardeş te olsanız , ikinizde erkek dahi olsanız yalnızlığa alışmak zorundasın. sonuçta eninde sonunda yalnız kalacağız ha bugün ha yarın.
00 YorumlaAllah olmuslerinize rahmet eylesin, başınız sağolsun. Tamam kardeşim ama ikinizde yetişkinsiniz aynı odada bile yatmaniz dinen yanlış. Olmaz yani bak kendin araştır oku göreceksin
00 Yorumla
+1 yılBazi erkekler nasil ahlaksiz yorumlar yapmiş. Namussuzlar. Kuzu Allah rahmet eylesin. Yataklarınizi tabiyiki ayırın. Sen kocaman kizsin karanlık korkunu yenebilirwin bence
00 Yorumla
+1 yılYanliz degilsiniz çünkü aranizda 3. kişi olarak şeytan var şeytan da size yanliş bişey yaptirmak için elinden geleninin fazlasini yapiyordur emin ol abi kardeş birlikte uyumak masum bir şey gibi görünse de yanlişa düşmemek ve kendinizi nefsinizin ve şeytanin şerrinden korumak adina ayri uyumaniz daha isabetli olur
00 Yorumla
+1 yılTek başına yatmalısın en azından önce yatakları ayırın biraz alıştıktan sonrada odaları öyle olmaz ama bebeğim hep senin yanında olmayacak sonuçta abin
00 Yorumla
+1 yılSorun yok rahat olabilirsin benim kardeşimde bir dönem öyle atlattı atlatırsın yalnış bir şey yok ortada hem abin o senin bu dünyada güveneceğin tek insan kardeşim var ondan biliyorum
00 Yorumla
+1 yılBu nasıl bir zihniyet ya hu. biraz utan şunu düşünürken. abin o senin aynı karında büyüdünüz. Ensestsin galiba.
04 Yorumla
Soran+1 yılYa ne alaka ben öyle birşey düşünmüyorum ama teyzem birlikte uygulayın kocaman kız oldun dedi bana?
Soran+1 yılUyumayın*
- +1 yıl
hayır teyzen doğru düşünmüyor. İnsan kardeşine kötü gözle bakar mı? sen onun çocuğu gibisin.
- +1 yıl
Ulan ne pis insanlarsınız. Kardeş ya hu. Çocuğu gibi. İnsan kardeşine nasıl pislik düşünür. Sakıncalı diyen zihniyet hepiniz ensest zihniyete sahip hamam böceklerisiniz.
+1 yılAynı yatakta değil de Ayni oda da ayrı yataklarda uyuyun derim.
30 Yorumla
+1 yılBende küçükken abimle yatardım ama büyüyünce annem artık abinle yatma dedi
30 Yorumlayatağın ayrı olsun, aynı odada kalsan bile.
doğrusu ve makaul olanı budur kardeşim.
hem korkacak bir şey yok.10 Yorumla
+1 yılSen... dünde abim askere gidecekken birlikte olduk diyen kişi misin?
Eğer öyle ise Ensest zihniyetinizle başbaşa bırakıyorum10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılOrtada yanlış birşey yok ama kişisel gelişimin için kendi başına da uyuyabiliyor olman gerek
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 943 cevap paylaştı.
+1 yılYanlis tabikide sana nefsi uyanabilr. Ki bu ulkede öz baba bile kizina tecavüz etmisse sen düşün...
20 Yorumla Abi ile uyuman doğru degil. dinen de anne ile oğlu bile akıl erme yaşı gelince ayni yatakta yatmamali. dinen de yanlis
10 Yorumla
+1 yılabi kardes uyumanın ne gibi bir yanlışlığı olabilir"/
20 YorumlaYanlış tabi kardeşte olsanız belli bir yaştan sonra aynı yatakta yatılmaz
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAlla rahmet eylesin. Başın sağolsun..
Ne kadar abi de olsa doğru değil. .20 Yorumla
+1 yılSu sorunun bile düştüğü durumlara bak ya abin o senin aksi bir durum düşünülemez ama büyümüşsün kendine hayat kurman gerek ve sen daha evin içinde başaramamışsın, hayatın zor kendine güç vermelisin
00 YorumlaBence ortada yanlış bişey varsa kendi gelişimin için yatakları ayırmalısın. Yani büyüdün artık. Yoksa sapıklık içindeki yorumları dikkate alma.
00 Yorumla
+1 yılÖz kızına göz koyan şerefsiz, kansiz dolu bu Ülkede çok yanlış "Babana bile güvenme" demişler 11 yasinda olsan neyse ayıp ve sacma kocaman kızsın
01 Yorumla
+1 yılAynı yatakta yatmasan daha iyi olur aynı odada olun ama beraber uyumayın tehlike arz edebilir her ne kadar güvende hissetsende
00 Yorumla
+1 yılAynı odada ayrı yataklarda yatabilirsin. Bunda sorun yok. Ama aynı yatakta yatmak da biraz fazla sanki.
00 YorumlaKorkuyorsan aynı odada yatabilirsin ama aynı yatakta olmaz bence bide gece lambası al tak çok rahat edersin ben de kullanıyorum bu aralar
00 Yorumla
+1 yılYani abin sonuçta sıkıntı yok ama büyümüşsünüz belli yaştan sonra ayrı yatmak gerekiyor bişey olacağından değil
00 Yorumla
+1 yılİnsan abisine güvenmeyecekse kime güvenecek. Bakma sen art niyetli insanların yorumlarına. Gizliden içlerinde ensest var onların. Abinin sana karşı yanlış bir davranışı yoksa sen rahat ol.
30 YorumlaAbin o senin aynı kandan bir parça neden yanlış olsun ama sakın ola salak saçma bir şey hissetme bu durumdan işte Ozaman yanlış olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabi ki dinen yanlış öncelikle bunu belirteyim
Ne kadar kardeşçe olsanız aklınızdan öyle bisiy gevmesede ateş ve barutsunuz ve unutmayın ki ayni yataktasiniz şeytanın bir ateş atmasına bakar yine de siz bilirsiniz tabi kardeş te olsanız doğru değil00 YorumlaBirlikte yatma bir daha
Benim aile bile modern dir
Ama öyle şeyler asla yapmayız düşun artık yani00 Yorumla
+1 yılBunda kötü olan bir şey yok. Ama yalnız uyumaya da alışman gerek. Bence pembe bir ayı al kendine ona sarıl
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 346 cevap paylaştı. İkinizde ergenliği geçmişsiniz doğru değil. Sende 10 yaşında değilsin
10 Yorumla
+1 yılBence yanlış. Ben olsam yatmam yani, herkesin kendi fikri.
10 Yorumla
+1 yılYanlış değil ama tehlikeli.
Ki artık büyüdün ve yavru10 Yorumla
+1 yılbelli bir yastan sonra ayrı yatmanız daha iyi bence korkuyorsanda aynı odadada olsa ayrı yatmayı dene zamanla alısırsın
01 Yorumla- +1 yıl
insanlara anlatırsan bu durumu cevrendekiler yanlış anlayabilir senin durumun tamamen psikolojik kucukken aileni kaybettigin için en yakının abin onu hem anne hem baba olarak göruyorsun bu yuzden tamamen ona baglanmıssın aslında bu durum normal ama gunumuzde bazı uygunsuz olaylar oldugu için insanlar yanlış anlar yanlış yorumlar oyuzden gerekirse psikolojik destek al yatagını ayır
+1 yılBirbiriniz destek olmanız guzel.
Önemli olan art niyet olmamasi10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirlikte uyumanız yanlış değil
Sürekli birlikte uyumanız yanlış
Ayrıca psikolojik sorunların var
Bu sergilediğin davranışı 10 yaşındaki çocuk sergilemez
Çok korkuyormuşmuş
Git doktora görün10 Yorumla- Devamını Gör (163)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar