Yağ oranı:%12
Bel:64 cm
Omuz:90 cm
Kol:25,5 cm
Kalça:85 cm
Göğüs:90 cm
Bu ölçülere sahip olan biri fitness'ta ne kadar başarılı olabilir :( ?
Kaç yaşındasın acaba 🙃 maalesef ki kızlar olarak erkeklerde boy takıntımız var ama bu kimsenin beğenmeyeceği anlamına gelmez seni sen olarak sevecek biri mutlaka karşına çıkar yüzüne karşı boyunu eleştiren bir insan muhattap olmaya bile değmez 😊 umarım biraz daha uzayabilirsin üniversite bile uzamaya devam eden tanıdıklarım var yine de kendini sev ve çok takılmamaya çalış
Siz kaç boy istiyorsunuz mesela 🤔
@Soldiers89 ben 168 olduğum için 180 üstü olsun isterim ama sevdiğim bir insanın 1,70-1,75 ine aşırı takılmam beğendim ünlüler var o boylarda
Anladım 178 kurtarır mı ☺️
@Soldiers89 kurtarır 😂
Tamam o zaman yırttık 😂
Senin boy da iyi seviyede 😉
1.55 boyu var ama gözü 1.80 de 🤔 hemcinslerimi gerçekten anlayamıyorum onun boyuna 1.70-75 ideal
175 bile fazla bence
Bence 10-15 arası iyi 20 cm biraz fazla gibi oluyor diğer türlü boyu boyuna oluyor ☺️
Tabi ki öyle bunu bayanlar daha iyi bilir 😊
yapabileceğiniz bir şey yok yaşınız gelişim çağı yaşı ise bir çeşit egzersizler yapabilirsiniz onlarca 1.2 santim ancak yardım eder her erkek 1.80 olacak diye bir kaide yok o kız önce 1.56 olmayı başarsın daha sonra sorgular insanların boyunu.
Yaş 21 zaten her zaman minyon tipli bir insandım... Liseye başlarken bile 158 mi neydim...
kısa uzun diye birşey yok denk olayı var , 1.55 lik kızın 1.80 istemesi anormal olan, onun dengi sensin
Cevap
7Cevap
Kardeşim 163,5 boyum var, çok yakışıklıda değilim. Ama ben şurdan kazandım. Kızlara karşı hep efendi, saygılı, espirili, derdini dinleyen, kız arkadaşını dayak yeme pahasına koruyan, moda kıyafetler değil ütüme yakıştığını düşündüğüm kıyafetler giydim. Renklerini de aynı şekilde belirlerdim. Ha bunları yapınca illa kız seni siter diye bişeyde yok.
Zaten bu şekilde beni beğenen kız uzun ya da kısa farketmez beğeniyordu. Kafa yapısı uyunca inan uzun boyu en çok seven kızlar bile boşver diyip kafası uyan erkekle çıkıyor. Kafa yapısı uymuyorsa sen istersen Kenan İmirzalıoğlu gibi olsan boş. Uzun yakışıklı erkekleri reddeden, benden kısa ya da benden uzun kızlarla çıktım. Hele birkeresinde benden yaklaşık 2 cm uzun bir kıza çıkma teklif edecektim. 2 tane çok yakışıklı erkek gözümün önünde kıza çıkma teklif ettiler. kız birinciyi reddetti. Hele ikinci eleman vücut boy tip süper dedim benim teklif etme şansım bile kalmadı kız kesin kabul eder dedim. Kız kabul etmese bile o erkeği çeviren kız beni hiç kabul etmez diye düşündüm. Sonra bana sen yinede et dedi biri. Çok umutsuz bir şekilde utana sıkıla teklif ettim abi kız 2 saniyede kabul etti meğer beni bekliyomuş kız. Şok oldum. Sonrasında ondan daha güzel başka bir kızla çıktım oda benden 5 cm falan kısaydı ama çok güzeldi çok kişi peşinden koşuyordu. Sonra bana bişeyler oldu birden kendimi dine verdim ama tabi çevremdeki kızlar kapalı değil açıktı kapanmasını istediklerim kapanmıyordu tabi zorlayamazdım da bende kendi kendine kapanmayı seçen evlenecek bir kız bekledim 8 sene kimseyle çıkmadım evlenmek için kapalı birini buldum oda benden 4-5 cm falan uzundu ama evlenemedik. 3 sene sonra güzeller güzeli bir kız ile evlendim oda benden 7 cm falan kısa ama peşinde ne uzun erkekler yakışıklı erkekler koşmuş ne zenginler istemiş. Ama bana nasip oldu. Kısacası akrdeşim çıkacak kız değil evlenecek kız ara bir kız ben evlenmeye niyetim yok takılayım gezeyim derdindeyse eğer seninde kafan o yapıdaysa sen bilirsin ama amacın evlenmek ise kesinlikle evlenmeye sıcak bakan bir kız ile evlen. Ha güzel olanları anlattım kötü olanlarıda anlatayım. Örneğin 2 kere çokta güzel olmayan ama benim hoşuma giden hemde biraz kilolu kıza teklif ettim reddedildim. Benden kısa olanlar tarafından da reddedildim. Benden uzun olanlar tarafından da reddedildim. Yani bu iş kızların biraz zevkine bakıyor belli olmuyor. Beni reddeden kilolu çok güzel olmayan kızda oldu Türkan Şoraya benzeyip gelip kendi çıkma teklifi eden kızda oldu. Yani bir kızseni en başta beendiyse kafanda uyuyorsa sende beğendiysen evlen. Ama kız ister güzel ister kilolu ister uzun ister kısa olsun senin tipini ve zihnini bile bile seni istemiyorsa kendini beğendirmek için belki fikri değişir diye uğraşma. Ha bu zorluklarla baş etme demek değil eğer kız seni istiyorsa gerekirse onu korumak için ölmeyi bile göze alacaksın kardeşim. ZATEN KARDDEŞİM SEVGİ YAKIŞIKLILIK GÜZELLİK DEĞİL EMEK İSTER. EĞER SEN EMEK ETTĞİN HALDE BİR KIZ SENİ İSTEMİYORSA ZATEN UĞRAŞMA BU KIZLAR İÇİNDE DE GEÇERLİ. YANİ KIZLARDA EMEK ETTİĞİ HALDE ERKEK ONU İSTEMİYORSA CİDDEN UĞRAŞMASINLAR. YANİ SİZİ İSTEMEYEN İLLAKİ KÖTÜ İNSAN DEMEK DEĞİLDİR BELKİ SİZİ BİR İNSAN OLARAK ÇOK SEVER AMA AŞIK OLAMAZ. ZATEN BİR KIZ ALYAZMALIM FİLMİNDEKİ GİBİ SIRF SENİN İNSANLIĞIN İÇİN SENLE EVLENMEYİ KABUL EDİP SEVDİĞİ AMA KARAKTERİ BOZUK OLAN ERKEĞİ REDDEDİYORSA O KIZ ÇOK DELİKANLI BİR KIZDIR HAA O SANA AŞIK OLMASA BİLE ONUN İÇİN ELİNDEN GELENİ YAP. BİRDE KIZ OLSUN ERKEK OLSUN KESİNLİKLE ŞEHVETİNİ KONTROL EDEBİLEN SİZİ ALDATMAYACAK BİRİ İLE EVLENİN. KISACASI EN İDEAL KIZ ALYAZMALIM FİLMİNDEKİ GİBİ ASYA ABLAMIZ GİBİ OLMALI. KIZLAR İÇİN SÖLÜYORUM YİNE EN İDEAL ERKEKTE ASYA GİBİ O KARAKTERDE OLMALI.
Boyun ortalamanın altı ama çok kısa değil. Kilo al iyi giyin spor yap kişisel bakımına özen göster bunlardan kapatırsın
Dün Fitness'a kaydoldum
Kızlara bakma sen
Hepsi farklı farklı seyler istiyorlar
Tek ortak noktaları uzun boylu erkek istemeleri
O konuda yapcak bisey yok kafanı takma
45 mi kızlar için bile çok az bir kilo seni düşünemedim :/
Boş ver abi Allah sana o boyu vermiş senin yapman gereken şükretmek boyunla dalga geçeni de Allaha havale et. Şimdi uzun boylu olanlar nereden bilecek belki yarın senden daha kısa olacak. Ondan dolayı aldırma boş ver
Evet kısa. Ama isteyen olur. 1.50'lik kızların da 180 erkek arayışına hayranım doğrusu 😂
kaç yaşındasın 15 var mı?
21 yaşındayım
15 yaşındayken 158'dim :(
magic şimdi boyun kaç
kral ben şu an 1 73 üm yaş 17 gövdem uzun ama bacagım kısa bacagım da uzar mı sence babam kısa annem kısa ama amcalarım kuzenlerım falan kocamana
ben soruyu soran degilumm
Çocuk mu gezdirelim yanımızda erkek diye
yani kardeş kısa gibi
Yaşın kaç?
21 yaşındayım.
Evet kısa
Dün Fitness'a kaydoldum ölçülerim şunlar:
Yağ oranı:%12
Bel:64 cm
Omuz:90 cm
Kol:25,5 cm
Kalça:85 cm
Göğüs:90 cm
Vücut tipim dediklerine göre ektomorfmuş... Kilo almam gerekmiş...
Basketbol oyna
Kısa yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar