Sizin için boy önemli mi
Ben 170im konuştuğum kişiyle aynı boydayim diye bazen kendime soruyorum aynı boydayiz napicam diye dbdhdjdjd
Ben 170im konuştuğum kişiyle aynı boydayim diye bazen kendime soruyorum aynı boydayiz napicam diye dbdhdjdjd
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence boya takılma. Kafalarınız uyuyorsa düşünceleriniz, hobileriniz hayattan zevk aldığınız şeyler benzerse boy problem olmamalı benim de sevgilim ile aramda 4-5 cm felan var
Evet gerçekten iyi anlaşıyoruz ama bazı durumlarda ondan uzun bile oluyorum ayakkabıyla bu durumda içimde soru oluşuyor onun dışında o kadar takmıyorum
Eğer içten içe senin için bir problemse belki de bunu ona söylemelisin. Evet kırıcı ama ileride bir ilişkiniz olursa sen yine de bir gel git yaşayabilirsin bu konu hakkında ve ikinizde üzülürsünüz bence kendi iyiliğin ve onun iyiliği için durumu kırmadan açıklamaya çalış.
Boya taktığım için kendimi kötü biri gibi de hissetmeye başladım. Dış görünüşü önemsemeyen biri olduğumu sanıyordum ama zaman geçtikçe belki de çevreden duyduklarım düşüncemi etkiliyor
İnsanların söyledikleri bazen düşüncelerimizi büyük oranda etkileyebiliyor biz fark etmesekte. Kötü biri değilsin öyle hissetme lütfen. Çevredekileri dinlememeye çalış istersen ilk olarak. Hatta bir insanda aradığın kriterler nedir onları sorgula ilk olarak sana çekici gelen nedir diye. Belki de bu seçenekler arasında boy yoktur. Sadece çevrenden etkilenmişsindir.
Aslında en başında her şey çok güzeldi iyi anlaşıyorduk. Gerçekten bana iyi davranıyor düşüncelerime önem veriyor bana özen gösteriyor. Ama ailem ve arkadaşlarımla tanıştırdıktan sonra çirkin olduğunu boyunun kısa olduğunu üniversite okumadığını falan söylemeye başladılar boyle bir durumda kalmış oldum
Cevap
17Cevap
Ben 1,77 yim sevgilim 1,80 ukraynalı, komplex yapıyor biraz maalesef, hiç topuklu giymiyor mesela, zelenski diyip t. ş. ak geçiyor benimle kfkf oda kısa ya
bende 1.72 yim 1.70 boyunda kız arkadaşımda oldu sorun yoktu genelde topuklu giymediği sürece😂 tabi 1.85 olsam daha iyi olurdu
Tipine bak bence, kısa boy dünyanın sorunu değil tek ameliyatla 3 ay içinde 1,80 olabilir.
Öyle bir şey söylemek istemem kalp kırılabilir
Evet çok kısa asla 1.72 boyunda biriyle beraber olmam
en az 190 mı olmalı :)
192 boyundayımda cidden sizin bu boy takıntınız kadar saçma bir şey yok bu dünyada
Ben de 170im ondan sordum
çok uzunsun, bende 165 ve üstlerine bakmazdım açıkçası minyonlar herzaman daha çekici gelmiştir bana.
klasik 190 155 kız ilişkisi :D :D
Boy takıntısı genelde materyalist insanlarda olur
bu gibi şeylere fazla takılan kişiler bana aşırı hayat acemisi geliyor. bir insanla kafa uyuşuyorsa sevgi saygı tutku varsa bikaç cm kafaya takacak mevzu değil
ne kadar aptalca bi düsünce...
kusura bakma ama sizin gibi insanlar silinmeli.
Kısa olmasın bu yeterlidir
Çok kısa. En az 183 olmalı benim gibi 😂
Hacı 8cm uzun kızla takıldım. Mesele uyum.
Aynı boyda olunca noluyor? Ne bu takıntı
Sana göre kısa.
Evet ben de ondan dolayı sordum ama boy içinde konuşmayı kesmem tuhaf olmaz mi
Daha uzun mu istiyorsun normal bence
Aynı boydayiz gibi ondan sordum
Normal
Ne olacaktı ya o 2 metre mi olacaktı
Bilmem 1.82
190 erkekler daha çekici değilmi :D
orta
yasına baglı
en az 1.80