Arkadaşlar bu kış honda cbr125r motorumu satıp daha yüksek cc bir motor almak istiyorum. Kawasaki ve yamaha arasında gidip geliyorum. Sizce hangisini almalıyım? Hangisi bana daha çok yakışır ya da önerebileceğiniz başka motor var mı?
Süpersport motorlar da 20bin üstü tecrübeme dayanarak bir kaç şey söyliyeyim konu hakkında. Ninja 300;piyasası gerçekten ölü denebilecek kadar az bir motor ve arka süspansiyon çok sert. Bu motor da yüksek cc biraz işleri güzel kılan taraf. Bir de bu motorun en büyük sıkıntısı bedeli, yani 36 bin gibi bir mevla sıfırı için söyleniyor. Bu fiyatlara 300cc makine bence çılgınlıktır. Onun haricinde bende sürdüm, sürüşü çok kaliteli ve Kawasaki damgasını taşıyor. Bu motor da bir de güzellik olarak herkeste olmaması var tabi. Çok ender görülen bir motor piyasa da. R25 için konuşacaktım ama yazı karakterim azaldı ve zaten piyasa da zebil kadar var, her şeyini kolay duyarsın :D
Kawasaki ninjanın görüntüsü beni benden alıyor. Gönül ister R6 alayım ama yavaş yavaş ilerlemeyi düşünüyorum. R25i de biraz belediye dağıtmış gibi olduğu için istemiyorum
Bilmiyorum ikisi de çok iyi motorlar. Ben sadece Ninja 300zü o fiyatlara bu hizmet verilmemeyeceği için çok eleştiriyorum. Ben 1000rrı bu fiyatın biraz üstüne almıştım zamanında. Çok büyük bir risk yani, bu sonuçta bil mal. Yarın satmak istesen çok kötü fiyat kırıyorlar. Zaten Kawasaki yedek parça bildiğin kol be abi.
Yani zaten en çok o ağır basıyor şu anda. Kawasaki ninja 300 gerçekten harika bir motor görünüş olarak. Jantları da boyattım mı tam olur. Maddi açıdan sıkıntı çekeceğimi sanmıyorum. Fikirlerin için sağol :)
İkisini de kullanmış biri olarak ben Ninja diyorum çünkü sele yüksekliği de çok ideal her hangi bir anda ayaklarinizin yere daha iyi basmanizi saglayacak ki hani uzun yolda yaptim ninja 300 ABS ile tamam arka süspansiyon biraz sert olabilir ama bu o motoru kesinlikle kötü kılmaz ben Ninja diyorum 😎
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
R25 leri pek tutmuyolar motorun gūzel aslinda şehir için ideal parça fiatlari pahalidir ama kawasakinin birde agirdir cbr a göre
En İyi Cevaplar