Arkadaşlar motorumu sattım cc yükseltmek için motor alacamda fakat 2 seçenekte kararsız kaldım öncelikle şunu belirteyim boyum 1.90 olduğu için ve yapılı olduğum için her motora uygun olmuyorum fakat bu iki modelde duruşum iyi oluyor (yani çevremdekilerin söylediğine göre) çoğu kişiye sordum ve araştırma yaptım hala kararsız kaldım birde burdakilere sormak istedim :) not:motordan anlamayan anladığını zanneden ya da görünüşü güzel diye bunu al diyen yaratıklar uzak durursa sevinirim Ninja 300 mü?(çift silindir 300 lük yol tutuşu çok iyi hava soğutmalı tek sıkıntısı parçalarının fiyatı aşırı pahalı ve zor bulunuyor!) R25 mi?(çift silindir su soğutmalı parçası ve servis gibi sıkıntıları yok)
yardımcı olan ve anlayıp fikirlerini söyleyen arkadaşlara şimdiden teşekkürler aralarında fazla bir fiyat farkı yok 2 3 bin kadar o da modelden ve motorun gücünden kaynaklı
Motor konusunda yardım anlayan arkadaşlar R25 mi yoksa Ninja 300mü?
Motordan anlamaayn ama cok seven modelleri biren bir yaratıgım ama uzak durmadım yamaha ninjayi bşr ara cok begenşyordum ama yeniler cıktıkca isteğim kaçtı hayalımdeki motordur halbuki
onun bilincinde yorum yapıyorsan saygı duyarım ne diyim :) ama banada yamaha bir adım önde geliyor herşeyden önce ikisinide kullandım ama yamahada tek tekerde ve 200 ün üstünde hız yapınca tutuş ninja 300den bir adım daha önde sanki
teşekkürler dostum ama zaten şunu söylemek isterim sadece sabah işe giderken ve akşam eve dönerken ekipman 0 sadece kask ile kullanıyorum onun haricinde full ekipmansız asla özellikle uzun yolda ve hele tek teker yaparken kesinlikle ekipmansız kontağı bile çevirmem
En İyi Cevaplar