Arkadaşlar ben çok ilginç şeyler yaşıyorum bu aralar ruhsal hastayım biraz şizofrenik ne yapsam tamamen iyileşmiyor büyük bir ihtimal bana büyü yapıldı eski sevgilim tarafından ve musallatım annem derdi o sana galiba büyü yaptı ona geri dön diye pek inanamazdım artık inanıyorum son zamandır beni hep büyü sayfaları takip ediyor ve bugün bir kadın karşıma çıktı geleceğini öğrenmek istermisin dedi istemedim inanmıyorum böyle şeylere dedim ama geçmişimi söyledi herşeyimi bildi şok içindeydim nerden biliyor diye sana büyü yapılmış dedi kısmetimmi ne kapanmış artık hep aynı noktada dönüyorsun dedi ama geleceğimi güzel görüyormuş galiba bu kadın cinlerle uğraşıyor başka nerden bilsin artık inansammı inanmasammı bilmiyorum yurt dışındada yaşıyorum bu işlerle uğraşan hoca zor bulurum bana ne önerirsiniz hiç olmadı Türkiyeye bir hoccaya gitmeyi düşünüyorum
Cevabın nedir?
Valaha eşim Evi terk etmişti başkasıyla yasıyodu nafaka vermemek için Boşanma davalarına gelmiyordu annem bir hoca buldu 6 günde kocam geri geldi bambaşka biri oldu allah razı olsun hoca dan tavsiye edebilirim istersen
11 Yorumla
Soran+1 yılİyi olur
En İyi Cevaplar
Sana tavsiyem her gece ayetül kursi yi okumalısın dualarinı aksatmamalısın evinin heryerini ara tara buyu varsa bulursun. Eski erkek arkadasini ara ve durumu anlat. Yüzyüze gorus boylece yalanı daha rahat yakalarsın
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle yapcam çok sağol sadece eski sevgilime yazamam daha babama söz verdim onla daha yazmamaya eski sevgilimde hala takip isteği gönderiyor yazıyor engelliyorum yeni sayfalardan aynısını yapıyor hala peşimde büyü yapmış olabilir gerçekten bana
Soran+1 yılBelki yaparım bakcam
ister yurt içinde ol ister yurt dışında gerçek ehil hoca çok zor bulunuyor kurtarayım derken farkında olmadan varlık musallat eden çok hoca var. Size nasıl bir büyü yapıldığını bilmemiz gerek çözümünü söyleyebilmek için.
11 Yorumla
Soran+1 yılBende onu öğrenmek istiyorum doğru birini bulmaya çalışıyorum buna bakan her hocayada gidinmez biliyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılAcilen masturbasyonu bırak ve namaza başla annem karşına çıkacam yakinda. Kendine dikkat et annem
Nick- Yakındırr04 Yorumla
Soran+1 yılKimsin? Hiç birşey anlamadım
Cevap sahibi+1 yılYarın gece yol arkasındaki 3ncü sokagın köşesine gel annem bitanem
Soran+1 yılBeni korkutmayamı çalışıyorsun Allah var beni korur kimsen tehditi bırak ve adam gibi kendini göster
Cevap sahibi+1 yılAnnem sana diyorum ki namaza başla tek başına çok dolasma. Karşına cikacam yakında
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
17Cevap
+1 yılYaptıran birini bulabildiniz mi acaba yardımcı olabilecek var mı?
13 Yorumla
Soran+1 yılHiç bir çözüm bulamadım
- +1 yıl
Özelden mesaj atar mısın bana?
- +1 yıl
Böyle başkaları nereden buluyor bunu yaptıracak kişileri anlamıyorum... Bizde yaptırmak içinde olsa bozdurmak içinde olsa kimseye ulaşamıyoruz.. İzmir'e veya İstanbul'a gitme imkânın varsa eğer bana özelden mesaj atabilir misin? 1 kişi biliyorum böyle bir işlem yapan bana da 10 senelik bir arkadaşım önermişti. 1 sene önce kendisi gitmiş. .
Sana insanlar tarafından büyü yapıldığını sanmıyorum, doğuştan musallatın olabilir, ümmü sübyan gibi, bu musallatlar yapıyorlar sana insanlardan soğutmaları ayırmaları
017 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum nasılda galiba var birşeyler
Soran+1 yılAnnemdede varmış zaten nuskamı ne yaptırmışlar öyle kurtulmuş
Soran+1 yılHayır daha 40 yaşlarında
Soran+1 yılAynen kendiside demişti çocuğada geçiyor benden gwçmiş olabilir diye
Soran+1 yılOnun gibi birşey :)
- +1 yıl
Bu olayın aslı; büyü yapılan bayana birde büyülü bir şeyler yedirip içiriyorlar, büyülü yiyecek veya eçeceği yiyen veya içen kişinin bedenine geçiyor büyü, olay bundan sonra başlıyor, büyülü yiyeceği içen kişi gebe kalınca dünyaya getireceği çocuğu göbek bağı yoluyla beslediği için, büyünün belli bir kısmı çocuğa geçiyor, göbök bağı yoluyla. Doğan çocuk ta büyüyüp evlenene kadar sıkıntı laryaşıyor, ondanda onun çocuklarına geçerek dallanıp budaklanıyor, ırsi gibi devam edip gidiyor, ağacın gövdesinin dalları gibi.
Soran+1 yılAynen bende engellemek istiyorum çocuklara hiç geçmesin ve haklısın ailece kuzenimde felanda var çok var bizde ailece
- +1 yıl
Engellemek için, işinin ehli çok çok iyi birisini bulmalısınki, sende geleceğinde kurtulabilsin, ben daha bu büyünün tesbitini yapıpda çözüme ulaştıranını görmedim, çünki bedenin içinde büyü bu büyünün bedenen içerisinde çözülerek, bedenden dışarı atılması gerekiyor, musallatları ile birlikte, artı evindede temizlik yapılması gerekiyor.
Soran+1 yılAynen inşallah iyi birisini bulurum
+1 yılSen bana gel çözüm bende çünkü ben cinleri gördüm ve felak nas ile kovdum hepsini ve felak nas okumazsan cinler musallat olmaya devam eder felak nas surelerini günde 99 kere oku geçer
00 Yorumla
+1 yılÇin kimseye musallat olmaz bu hep para yiyen hocalar çıkarıyor
03 Yorumla
Soran+1 yılBen buna inanıyorum zaten cinlere inanmayan müslüman değil dinimizde bu geçiyor
- +1 yıl
Cinler hemen insana musallat olmazzlar inanmam demedim insanlar kendine Korgu yapar ve öyle zanneder
Soran+1 yılNormalde nedensiz yapmazda birisi büyü yapmış olabilir bana cinle uğraşanlar var
+1 yılBir psikiyatıra görün, ne cini be kardeşim. Yani böyle orta doğu masallarına inanmayın.
12 Yorumla
Soran+1 yılKaç senedir tedavi görüyorum geçmiyor atık inanıyorum hem müslümansan bu masal değil inan bana dinimizde cinler var
- +1 yıl
@Meryem__96 tam dolandırılmaya müsait birisin. Sana ne desemde inanmazsın. Gitte dolandırıl aklın başına bir gelsin.
+1 yılacilen kendini parmaklamaktan vazgeç benim arkadaşımdada vardı aynı böyle, zina yapma p-rno bakam lütfen kızcağızım tamammı iyileşeceksin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTurkiyede olsan yardim ederdim. Mesajlarini ac soylediklerimi yap büyü bozulur.
08 Yorumla
Soran+1 yılNasıl mesaj açılıyor?
Cevap sahibi+1 yılAyarlardan. Sadece mesaj attiklarim mesaj atabilir yerindeko tiki kaldirman gerekiyor
Soran+1 yılBakcam şimdi
Cevap sahibi+1 yılAcinca yazarsin
Soran+1 yılSen beni takip etsen bende etsem öyle yazsak olmazmı?
Cevap sahibi+1 yılEttim
Soran+1 yıltamam
Soran+1 yıltamam
Selamün aleyküm hocam bende bircaydir çin musallat oldu uyutmuyor lar yüzümün sol tarafında hiç gitmiyor coh rahatsizim yardımcı olur musunuz
00 Yorumla- Diğer konusunda 915 cevap paylaştı.
+1 yılTam olarak ne yaşıyorsun?
04 Yorumla
Soran+1 yılPek birşey yaşamıyorumda vücudumu hiç serbest bırakamıyorum elimde değil kontrol etmek ve hep bir ağırlık yorgunluk var üzerimde
- +1 yıl
İlginç 🧐
- +1 yıl
Benimde ilgim varda bu konulara, ondan sordum.
Soran+1 yılHmm anladım
Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hocaya git din'e yönel
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen bende yapmayı düşünüyorum
3 gulhu bir elham oku
01 Yorumla
Soran+1 yılYaparım sağol
- Diğer konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılAdnan hocaya git diycem oda hapisde maalesef
015 Yorumla
Soran+1 yılZaten çoğu inanmıyor bana bile ama var bende birşeyler ya
- +1 yıl
Olabilir yani bu zamanda herkez cinlerle ugrasip büyü yapiyor görün bence hocaya
Soran+1 yılAynen bir güvenilir hoca bulsam Türkiyedede yaşamıyorumki bulmak çok zor
- +1 yıl
Ja mersin de cok varmis hoca hem deutschlandada vardir musst halt nur die gewissen leute kennen die das machen
Soran+1 yılJa bir tane vardı burda Hasan hoca diye iyi bilirdi bu işleride temelli döndü tatile geldiğinde belki kızıda komşumuz zaten
- +1 yıl
Vardir daha cok ztn cinci hoca fulll musst halt nur bisschen geld zahlen
Soran+1 yılKurtulcaksam wieso nicht
- +1 yıl
Niye was passiert den überhaupt das du auf diese idee kommst das du verflucht wurdest
Soran+1 yılIch bin psychisch krank arbeitsunfähig und werde seit 2 Jahren nicht gesund
- +1 yıl
Das bin ich auch is plötzlich passiert bei mir wurde aber nicht verflucht denke ich. Ama anlattiklarin aynisi banada oluyor
Soran+1 yılSendemi gerçekten? Benimde kafam baya karışık kardeşimde diyor psychische Krankheiten gibts nicht dinden uzaklaşınca böyle şeyler oluyormuş dua oku bilmiyorum artık 2sinide yapcam tedaviye devam ve hocayada gitcem
- +1 yıl
Ben dinden uzaklasali bu duruma düstüm dogrudu belkide weil bin richtig absturz (Leben * limit) isten ciktim piskolojim alt üst askerden desertiert oldum ve neler neler
Soran+1 yılBende dinden tamamen uzaklaştım ich weiß nicht weiter artık sonumuz hayır olsun
- +1 yıl
Ben dahada uzaklastim hahaha bin wie ein atheist obwohl ich weiss das es falsch ist haha ama. derinlere inmicem yoksa bayaga bir alcalirim surda
Soran+1 yılAnlatmak istersen kannst mir jederzeit schreiben dinlerim yardımcı olmaya çalışırım jeder kann Fehler machen bende çok yaptım richtig kendimden iğreniyorum
+1 yılHer türlü üfürükçülük yapılır acilen bana ulaşın
00 Yorumla
+1 yılÖyle bir şey yok :D
036 Yorumla
Soran+1 yılİnanmazsan inanma müslümansan dinde geçiyor bu bikere
- +1 yıl
müslüman degilim ve geçmiyor da zaten
- +1 yıl
sen en iyisi hayalperest ailene kuranın 356. cı versiyonun alfa sürümü ne zaman yayınlanacak diye sor tm mı?
Soran+1 yılMüslüman degilsende geciyor deme hem deme öyle sonunda Allah çarpcak seni
- +1 yıl
AZ KALDI ZATEN ÇARPILACAK OLAN BELLİ :D
- +1 yıl
SANA TİKİ-TAKA MI TAKTİK SEÇTİLER
KONTRA-ATAK MI TAKTİK SEÇTİLER BİLEMEM AMA
ÇOK GÜZEL MANTIK TA OYUN OYNAMIŞLAR SANA
Bİ 90 TANE GOL YERSİN BENCE
Soran+1 yılKonuşturtma beni dediklerim hep gerçek
- +1 yıl
ALLAH YARDIMCIN OLSUN NE DİYELİM :D İNŞALLAH ARAŞTIRMAYI DENERSİN AZICIK :D
Soran+1 yılBence senin araştırman gerekiyor Allah sana yardım etsin
- +1 yıl
OLMAYAN ŞEYİ ARAŞTIRAMAM İŞİM GÜCÜM YOK GİDİP TE CİN MİN Mİ ARAŞTIRCAM HAYAL KURMAYIN
Soran+1 yılOlmayan şey değil hayalde kurmuyorum siz yanılıyorsunuz
- +1 yıl
öyle bir şey olamaz sen takma hayatına devam et onlar tesadüftür bize niye birşey olmuyor her boku yiyoruz?
millete kolay kanıyosunuz - +1 yıl
hem zaten kuran da yazıyor
insanlar cinlerle iletişim kuramaz cinler de insanlarla iletişim kuramaz diye siz neyin kafasındasınız belki psikolojik bir problemin falan varsa hayaller görebilirsin bunun cinlerle hiç bir alakası yoktur
Soran+1 yılVar hem kurabilir öyle birşey yazmıyor kuranda psikolojik olsada kaç sene tedavi görüyorum düzelirdi
- +1 yıl
daha çok böyle cin görürsün psikolojin bozuk senin cin le alakası yok bunun yaw kurandada olmasa bir yerde geçiyodu Siz Onlarla Onlar da sizinle konuşmanız yasak diye git kafandan at şu şeyi kendi kendine üretiyosun bunları bence tedavi falan alma 2 hafta boyunca yat hiç kalkma oldugun yerde uyu hep vücudun rahatlar bir kendine gelir 6 dk öncesinde ayakta olacagına burda soru cevaplıcana duş alıp mis gibi uyuyabilirdin :) dedigim gibi hiç umursama hiç bir şey olmaz git uyu 2 hafta sonrs hiç düşünme özgüven sorunu falan da vardır sende düzelirsin bak dedimi yap sen
- +1 yıl
hiç bir şey yapma ve düşünme yat uyu...
- +1 yıl
yanına annen falan gelirse de dikkat etme dinlenmene devam et
- +1 yıl
o sallayıpta veya önceden biyerlerden geçmişini duyan bilen mallarla da büyücü büyü falan inanma salak salak şeylere kimse bilemez geçmişini geleceğini sen kendi geçmişini kendi geleceğini kendin yaratırsın hadi bol şans dene dediğimi
Soran+1 yılTamamda sorunum görmek felan değil tedaviyle senelerdir iyleşmeyen şeyler var mesela kendimi sıkıyorum serbest bırakamıyorum elimde değil kendimi kontrol etmek ve üstümde bir ağırlık var hiç birşeye kuvvetim yok yani düzelmiyorsa psikolojik değildir belkide diye düşündüm
- +1 yıl
tamamen senden kaynaklı rahatlamana bak cin falan düşünme daha kötüye gider sen kimseye aldırış etme nası rahat ediyosan öyle yaşa yoksa daha kötüye gitceksin
Soran+1 yılDenicemde olmuyor
- +1 yıl
Olur Sen Deneme Yap Sonucunda Olacak Şey Senin faydana ne olutsa olsun birşey düşünme ve dinlen
Soran+1 yılÇok denedim düzelmiyor
- +1 yıl
Bari benide seçseydin :/
Soran+1 yılNe için?
- +1 yıl
en iyi için
- +1 yıl
O kadar uğraştık seçmemen hakaret olur herhalde?
Soran+1 yılTamam seçerim
Soran+1 yılSeçilmiş bile kendiliğinden :/
- +1 yıl
Teşekkür ederim :) :)
- +1 yıl
kendliğinden deyip neden üzüldün :/
- +1 yıl
nyse Görüşürüz
Soran+1 yılSeni seçemeyeceğimden :(
Soran+1 yılGörüşürüz
- +1 yıl
neyse artık diğer sorularına sayarsın bir tane :F
Soran+1 yıltamam
Aman Allahımmmm
02 Yorumla
Soran+1 yılİnanmazsan inanma yalan borcum yok
- +1 yıl
buna inanıcak kadar beyni nasıl buldular yaa? :D
+1 yılFelak ve Nas suresi.
01 Yorumla
Soran+1 yılKaç kez fark etmiyormu yoksa?
Gizli Üye(30-35)+1 yılSansini dene ama o oglanla konusarak
011 Yorumla
Soran+1 yılNasıl anlamadım?
Cevap sahibi+1 yılEski sevgilinle baris onu bul konus
Soran+1 yılOlmaz hayatta bana neler yaptı onu hayatta affedemem
Cevap sahibi+1 yılBelkide hayata yeni baslangic yapacqn sansini dene belkide hayatin degisecek daha mutlu saglikli olacan
Soran+1 yılOnla hayatta herkes olur ama o olmaz o beni hasta etti ne küfürler, ne beddualar, ne tehditleri vardı hala dahada suçsuzmuş gibi ben engelliyorum yeni sayfalar açıyor peşimi bırakmıyor utanmadan yazıyor takip isteği gönderiyor
Cevap sahibi+1 yılNerden gonderiyor takipleri flan
Soran+1 yılInstagramdan neden?
Cevap sahibi+1 yılSosyal aglarini kapat kullanma numarani degistir
Soran+1 yılNumara degistirdim yinede engelledim yakinlardan bulur diye sosyal aglarida kapatamam yeni seyler hep ögreniyorum ve zaten yanlizim orda insanlar paylasimlar görüyorum yanliz hissetmiyorum baska zaman gecmek bilmiyor
Cevap sahibi+1 yılPeki sen bililirsin
Soran+1 yılAynen hem büyük ihtimal cikar icin benle ve bu kadar takilip birakmiyor sevse bu kadar baglansa bile amac sadece sevgi oldugunu düsünmüyorum böylesinlede olmak istemiyorum
- Diğer konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılpsikoloğa git.
04 Yorumla
Soran+1 yılGittim düzelmedi
Soran+1 yılGittim senelerdir düzelmedi
- +1 yıl
takıntı haline getirmişin, düşünmemeye çalış. önüne bak.
Soran+1 yılDüsünmüyorum yinede oluyor sadece psikolik birsey degil olsa düzelirdi simdiye kadar
Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sana mı musallat
01 Yorumla
Soran+1 yılGaliba
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri