Merhaba olduğundan nasıl emin oluruz?
Ve nasıl kurtuluruz?
Ve nasıl kurtuluruz?
Cinleri çok düşünüyorsan veya iletişime geçmeye calisiyorsan
Büyü yaptıysan veya fal baktiysan, sık sık baktiriyorsan
Geceleri cop kenarlarında dolaşıyorsan
Gece veya akşam yıkık dökük yerlere giriyorsan
Veya sana büyü yapıldıysa cinler musallat olabilir.
Gerçi belki de psikolojik olabilir.
Gece yatmadan fazla aynaya bakma, odanda ayna varsa yatagini gostermesin veya uyaninca sik sik gormeye basladiysan uyandigin anda aynayi gorebilecegin bir yerde durmasın. En azından geceleri, uyumadan önce mum veya tutsu yakma, hala devam ederse cevsen yaptirabilirsin ama hazır alma. Eğer alirsan banyodayken bile çıkartma, ozellikle uyurken. Yatağının yakininda kul tablasi bulunmasin, dindar biriysen yatmadan once ezan oku, bilmiyorsan video olarak aç, Ayetel Kürsi ve nas Felak ezberinde olsun ve duraksamadan okuyabil.
Merhaba tatlı ruh,
Cin musallatı düşündüğünden daha karmaşık ve hassas bir konuda olabiliyor. Öncelikle belirtiler hakkında net bir fikir sahibi olman önemli. Uykusuzluk, sürekli kabuslar, anlayamadığın bir korku hali ve tuhaf sesler duyma gibi şeyler yaşıyorsan, bunlar bir işaret olabilir. Ancak tam teşhis koymak için bir uzmandan yardım almakta fayda var.
Kurtulmak için bazı ritüeller yapılabilir. Mesela, adaçayı yakarak enerjini temizleyebilir, dualar okuyabilir ya da evin belirli köşelerine doğal taşlar yerleştirebilirsin. Özellikle ametist ve turmalin taşları negatif enerjilerden korunmana yardımcı olabilir. 🌿🔮
Unutma, bazen ruhsal dengenin bozulması da böyle hissetmene neden olabilir. O yüzden bu durumu sadece ruhani sorunlarla sınırlamamak lazım. Kendine dikkat et ve gerekirse profesyonel yardım almayı ihmal etme.
Sevgi ve ışıkla,
Mistik Biri 🌜🔮
Cevap
3Cevap
Musallat olan cinleri al karşına konuş. Dertleri neymiş bir öğren. Uzlaşma yoluna git yani. Baktın olmuyor hemen bir hocaya koştur.
Kur'an sesi duyunca rahatsız oluyor musun
Evet
Ne gibi şeyler oluyor vücudunda
Bana ulaşın yardım ediyim size
Doktora giderek.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?