Balık burcu kadını mı, yoksa yay burcu kadını mı?
BALIK BURCU KADINI
YAY BURCU KADINI
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Yay burcu kadını, becerikli ve yetenekli bir kişiliğe sahiptir. Bu özelliği sayesinde pek çok işte başarılı olur. Özellikle de felsefi konulara ayrı bir ilgisi vardır. Heyecanlı ve iyimser bir yapıya sahip olan yay burcu kadını, gençlik dönemlerinde dikkatsiz ve geleneklere aykırı hareket eder. Fakat geçmişte yaşadığı yanılgılardan en çok ders çıkaran burç yay borcudur.
Yay Burcu Kadını Fiziksel Özellikleri
Yay burcu kadını genellikle, uzun boyludur ve yağsız, ince bir fiziğe sahip olur. Kahverengi saçları ve bununla uyumlu pembe beyaz tenleri vardır. Çekici bir yüzü olan yay burcu kadınları, fiziksel özelliklerini insanları etkilemek için çok iyi kullanır. Çekici gülümsemeleri ile çevresindeki kişilerin beğenisini kazanır.
Yay Burcu Kadını Olumlu Özellikleri Nelerdir?
Yay burcu kadını, becerikli ve yeteneklidir. Çok pratik insanlardır. Bu nedenle pek çok işi çok kısa bir süre içinde bitirir. Temiz çalışmayı sever. Güleç yüzlü ve sevecen bir yapıya sahiptir. Yeni şeyler araştırmak ve keşfetmek onun için bir tutkudur. Hep bir heyecan arayışı içindedir. Çok yönlü bir kişiliğe sahiptir. Aynı zamanda çok zeki ve kültürlüdür
Kızlar Bir Adım Öne Balık burcu kadını genel olarak toplumda sık görülen bir burcun kadınıdır. Duygusallıkları ile ön planda olan bir burçtur. Balık burcu kadınları genelde uyumlu, sakin insanlardır. Bizler de sizin için balık burcu kadınları hakkında detaylı bir şekilde araştırdık ve derledik.
Balık Burcu Kadını Temel Özellikleri Nelerdir?
Balık burcu kadını genel anlamda duygusal, sezgileri oldukça güçlü, maneviyatı ve iç dünyası kuvvetli, uyumlu ve nazik bir karaktere sahiptir. Balık burcu kadını hayatın kendine özgü var olan düzeninden, kendi etkileşimleri de dahil her zaman derin anlamlar aramakta olan ve derin anlamlar bulan bir kadındır. Balık burcu kadınının temel özellikleri arasında mistik bir hali bulunmaktadır. Mistik konulara var olan ilgisi de bu kadının sezgisel tarafını beslemektedir.
Balık burcu kadını özellikleri arasında bir de vefakarlığı ve şefkatli olması vardır. Balık burcu kadını bu özellikleri sayesinde iyi bir anne, arkadaş, dost, sevgili ve eş olabilir. Bu kişilerin genelde arkadaş çevreleri oldukça geniş olmaktadır ve sezgileri yardımı ile doğru şekilde arkadaş bulurlar ve keyifli vakit geçirirler.
Balık Burcu Kadını Fiziksel Özellikleri
Balık burcu kadınına ait fiziksel özelliklere bakıldığında genelde bacak boyları ve kol boyları kısa olmaktadır. Düzgün bir fiziğe sahip olan balık burcu kadını genelinde açık tenlidir. Bu kişilerin gözleri çok güzeldir. Bu kişiler çok çabuk ağlayabildikleri nedeni ile gözleri genelde hep nemlidir. Ayrıca en bilinen konu genellikle alkole karşı vücutları oldukça dirençsizdir. Melankolik bir yapıları bulunduğu nedeni ile en ufak sorunda alkole sığınırlar.
Balık Burcu Kadını Olumlu Özellikleri
Balık burcu kadınının olumlu özelliklerine bakacak olursak, bunlar derin ve aynı zamanda gizemli karakterlere sahip oldukları nedeni ile yeniden dünyaya gelme ve ölüm konularında simge haline gelmiş burçlardır. Enerjik ve de renkli bir karaktere sahip arkadaş canlısı insanlardır. Ayrıca merhametli ve aşırı şefkatlidir. Balık burcu kadınının konuşma kabiliyeti çok güçlü olduğu için tartıştığı zaman karşısındaki kişiyi kolayca ve çabukça kendi lehine çevirebilme yeteneğine sahiptir
Yay burcu kadını.
Benim listemde ikiside baş sırada:) ikisinide enerjisi yüksek pozitfler :)
Yayla iyiyim balıklada iyiyim aslında ama yayla içim dışım bir 🙈
Cevap
9Cevap
kıyaslanamaz bile. yaylar cesur enerji özgür eğlenceli gezmeyi seven konuşmayı seven yaşamayı seven tiplerken
balıklar ise tam tersidir evde oturmayı sakin kalmayı huzuru severler
benim tercihim hep yaydır otur otur ağla ağla ömür mü geçer ya bu balıklarınki işkence
Ben burclara inanmiyorum artik. Balık burcuyum ama yay burcunda saydıkların tamamen ben burclar cidden bos is😃
yükseleninle vs değişir güneş burcuyla genellemeler her zaman tutmuyor doğum haritana bakmak lazım.
yükselenim aslan ay yengeç
2 side favorim ama balık burcu kadını çok farklı
Balık burcu kadını 😎😹
Balık burcu tabii ki de.
Varsa bir yay kadını alayım..
Baliklar cok alık oluyo
Balıkla daha iyi anlaşıyorum
balık su iyidir
Burcum yay yükselenim balık
balık burcu
Yay.
Balık