kızlar bu toniği nasıl kullanıyoruz?.tamam temiz yüze uyguluyoruz sonra durulamıyoruz da kadın bana t bölgesine sürme dedi internette de t bölgesine uygulayın yazıyor.
siz nasıl yapıyorsunuz?
siz nasıl yapıyorsunuz?
göz çevresi ve dudak çevresi hariç tüm yüze sürebilirsin toniği
tonik özellikle T bölgesine uygulanır zaten
ayrıca tonik tek başına kullanılmaz bir temizleeyici ile yüzünü yıkayıp temizledikten sonra kalan kiri makyajı ve ciltte ki yağı temizlemek için ekstra bir işlemdir tamamlayıcıdır yani
pamuk parçasına ya da kare pamuk disk pamuk benzeri şeylere sıkıp uygulayabilrsin
t bölgen kuru mu? eğer kuruysa bazı tonikler daha da kuruma yapıp pul pul dökülmelere sebebiyet verebiliyorlar. ondan söylemiş olabilir. yoksa tüm tonikleri bütün cildine göz çevresi hariç uygulayabilirsin.
şu an her şey netleşti, evet :)) teşekkür ederim.
Rica ederim :))
Cevap
1Cevap
Bende T bölgesine sürüyorum bak simdi aklıma takıldı bilen biri varsa yazsın ama ben memnunum bir şikayetim yok işe yaradı yani
işe yaradı diyorsan güzel ama napsam bilemedim ben dee:)
Kızlar sürülür demiş bu durumda devam acaba kadının aklı karışmıştır belkide :))
galiba öyle düşünücem artık neyse göz çevresi hariç önemsemeyim bari :)
bencede bişey olsa bende olurdu uzun süredir kullanıyorum üstelik cildim kuru ve hassas :)
anladım kullanalım o zaman :)
pamuğa dökülüyo göz çevresi hariç yüz boyun bölgene sürüyosun.. Markası da çok önemli fayda görmek istiyosan..
Tonik temizlenmiş gözenekleri sıkılaştırmak içindir . Dök pamuğa sür yüzüne .
onu belirttim zaten.benim takıldığım şey t bölgesine sürülüp sürülmediğiydi.
Gözeneklerin (siyah lekelerden bilirsin) yoğun olduğu bölge orası zaten uygula tabi ..
tamam tişkürler:)
Bir şey değil :)
göz çevresi hariç tüm yüze sürülür. genişlemiş gözenekleri sıkılaştırmaktır amacı yani genişlemiş gözeneklerde genelde t bölgemizde oluşur .
nu bu fruko tonik mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar