HER insanin kendine göre bir güzelig vardir halimize cok sükür..
Evet sizde resimdekine katiliyormusunuz? Sizin boyunuz kac? Cüce Kezo Avrat ya da SIRIK misiniz :D?
HER insanin kendine göre bir güzelig vardir halimize cok sükür..

Ne kadar salakça bir tanımlama ulan salaklar boya göre cüce kezo tanımı ne ya insanın elinde olan bir şey mi bu
+1 aynen katılıyorum sana.. bir akıl danenin yapmış olduğu saçma kriterleri burada sırf şamata içini sorması ayrı bir saçmalık..
@caaniikom dikkat ettiysen sana yazmadım. böyle saçma sapan soruya yazmam. sadece güzel bir tesbit yapanın yorumlarına katıldığımı söyledim.. ve ona yazdım.
ahh yazıkk..
Herşeyi kılpayı kaçırmak benim kaderim zaten 1.63 le kezo kaldım😁😁 @_Albatros_
Sen ve kezo🤔🤔
Yanyana pwk yakismiyor
ınsanları boyuna dıs gorusune gore yargılamak serefsızlıktır kucukluktur
neyın kafası bu Allah sakası dahı olmaz dıyor hadıslerde de bu var sacmalamayın kardesım ornek saka yaptım senın ayagın topallıyor dıye o kısının gucune gıdıyor eee ıc gecırırken Allah o an duasını kabul etse senın ayagın da zamanla oyle olsa ne oalcak onun ıcın sakası dahaı olmaz o an dua kabul olursa sıkıntı olur
ıste asıl anlatmak ıstedıgım ınsanları bellı bır kefeye koymaları ıcın dıger ınsanlara aracılık yapıyorsun kı bu gunahın baslangıcıdır anla artık vesıle olmak var Azrail can alırken ornek kaza vesılesı olur ornek hatalalar vesıle olur
Hayır, bu kadınlara hakarettir.
Çünkü kadın değerli bir varlıktır.
Cevap
13Cevap
180 gadasi
Bilmem
Katılmıyorum tip ve fizik geçici ve yazılanlar kaba kötü art niyetli...
Ben ciddiye almıyorum zaten 😅😅😅anlarım şakadan 😉
Katılmıyorum insanlara şekillerine göre çirkin çağrışımlarla hitab edilmesinide doğru bulmuyorum...
1.65'le Avrat olmuşum Yani Allah'tan 1 cm ile yırttık 😂
Sonuç Avrat😂 at ve silah nerde😁😁
Gelmedi yine 😂
😂😂😂
Insanlari kaliba koymayi bende sevmem. Boyu kilosu falan dalga gecenlere bende kizarim. Ama trol bir soru. Çoğu erkek minyon kiz seviyor. Eski sevgilim minyon seviyor diye aglamisligim var gel dusun halimi😂 yoksa bende cemkirirdim 😂😂
Bak mesela biri beni eksilemis. Umursamıyorum cunku soru cok troll belli. Hem artik erkek boy ortalaması da cok uzun değil açıkçası. Minyon kizlar artik daha kiymetli bence
Yahu hepsini gec kilo alinca at gibi kiz diyorlar😂 moral sıfı sıfı😂 bu arara ati da buldum. Silah kaldı geriye😂
Amin insalalh😂 ya annemin oyle bir arkadaşı var ben evlenmeden cok zayıfrim diyordu. Dugun resmine bir baktım hicte oyle değil😰 bunlar hep yalan Amerikanin oyunlari😂😂 hepsi ayni😂 NOT: bende sismanim😂😂😂
hahaha VALLAH bende kenidmi sisman hissediyorum ama siman degilsin diyorlar tartiya cikasim yok.. ha incecik degilim ama iste insan kendini rahat hissedebilmeli bende o yok :D
amerikanin oyunlarii :D haha inceciktim saclarim görüdü uzundu söyleydimböyleydim :D cok överler abooow :D EE resmi gördün siskomuymus
şu an 52 beden falan o arada tahminen 46 falan😂 yok ben duz pofudugum😂😂 iste biri gelir herkes benim pesimdeydi ogreniyorsun görücü usulu evlenmis😁 iste tirnaklarini yiyor benim tirnagim uzun diye habire laf soyluyor pis diye. Kendi 18 de evlenmis bana 21 yasindayim diye evde kaldin diyor. Yahu sen acele etmissin benim sucum ne 😂
ahahaah ALLAHIMM komplexli GARII ajj cok güldüm ya is yerinde aman geciyor sen anlat ya vallah iyi geldin :D ben Yurt disinda yasiyorum ve burdada var öyle teyzeler..
birkeresinde yaklasik 10 11yil önce türkiyeye gitmistim iste dedem gilin yanina yan komusunun oglu evliyordu o zamanlarda ben 14 yasindaydim oturuyorum babaannemin yanindakadin geldi yanimaa birtane yüzük vardi parmagmda annemin bana hediye etti evlimisin dedi... yok teyze ne evliligi ben daha 14 yasindayim dedim eee Bunda ne var dedi benim bir gelinm 18 falan dedi hamile ba yeni gelinimde 16timi tam hatirlamiyorum de bana abez gelmisti babanneme baktim al kizim anakatari hadi eve dedi :D hahaha
Bana 13 yasinda baaladilar😂 kardeşim ile 12 yas var aramizda sey diyorlardi senin mi dedim evet teyze 3 tane de evde var😂😂
YAHUU aynisi banada oldu ozamanlar biraz tontistim kardesim dogdunda iste yürüyse ciktik cocuk arabasi bendeydi annem babamda yan yana yürüyordu yanimdan bir cift gecti suna bak bu yasta cocuk sahibi oldu dedi ay bir zoruma gitmis bir zoruma benimle kardesimin arasinda 11 Yas var :D
Seni oyle iyi anlıyorum ki bak bomba geliyor hazir misin😂 bundan yaklasik 5 sene oncesi falan bir mevlutteyim. Teyzelerin ne zman evleneceksin sorularından bikmisim fenalık geçiricem az kalmis teyzenin biri habire soru soruyor yasin kac nerelisin falan. Dedi sen kimin kızısin dedim annemin kiziyim. Yok kizim ismi ne dedim Arifenin kiziyim ben. Aaaa senin annen o mu babana da annene de benzemiyorsun. Oyle dedim benzemiyorum. Kadin anlamıyor takildi kaldi. Dedi kime benziyorsun. Dayanamadim teyze ben evlatligim ondan benzemiyorum kadin arkasına bakmadan kaçtı😂
ahahahaa dellii :D iyi demissin ben evlendim kurtuldum bu tür seylerden :D
Bende birkeresinde arkadasimla alisverise gittik kassada sira vardi bekliyoruz o sira bisiden sohbet ediyorduk.. arkamizdada 2 tane türk bayan herneyse dürttü beni birtanesi..
döndüm buyrun dedim yaa kizim sen nerde oturuyorsun dedi.. dedim iste surda Burda tam adresini vermedim tabiki ya kizim evlimisin yok dedim teyze hayirdir iste cay icmeye gelmek istiyorum benim bir oglum var annene baban selam söyle tanisalim ohaa dedim yok ben evlenmeyi düsünmüyorum :D sastm kaldim :D
Teyzelerdeki istihparat kimsede yok. Çantalarında her zaman vesikalik bir resim taaiyorlar. hele ki akilli telefonların artmasi ile galerilerinde geniş bir yelpaze oluşmuş durumda😂
Zaten bizden daha aktif kullaniyor onlar. Bak gecen facemi dondurdum 3 gun sonra akraba aradi Dilarayi goremiyorum sildi mi hesabini diye. Artik niye bakıyorsa faceme bilemedim😂
Kiz niye blockladin beni derlerse yakinda sasirmam😂
Ya müthişsin ruh okuzum olabilir mi😂
Olabilir misin😂
Kotu anlamda denedim be😁
👭👭👭 yaa 💐💐
Bende yorumlara ilk kez bu kadar guldum. Nesem yerine geldi resmen😂
Teşekkür guzel yorumlarin icin🌹🌹🌹
Rica ederim 😍😍
Sırıktan da uzun boyum var.
Ben avratım ✩
İnsanları ayrıştırmak terbiyesizliktir
evet her türlü laf atmak isteyen atıyor maalesef