Kişilik & Karakter 21 gü Sizin de var mi boyle şapşal halleriniz 🥴🤦🏻♀️? wkertenkele Takip Et Guru Yaş: 45 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 112 Sabah evden cikarken hic dikkat etmeden aldigim kulaklik is yerine gelince bir de baktim ki bos cikti 😳☹️Offf. Koca gun de muziksiz gecmez ki simdi😭😭 Güncellemeler21 gü Super soru 🎈🎈 Sizin de var mi boyle şapşal halleriniz 🥴🤦🏻♀️? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
s ZorundamıyımEfsane Takip Et FenomenGuru Yaş: 41 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Benim kulaklığın şarjının biri de boş çıktı şarj olmamış ya da oturmamış yerine. Tek kullanıyorum ben de şimdi. 1 5 Yorumla wkertenkele 21 gü Tek de olsa idare edilir 😊 Yorumla s ZorundamıyımEfsane 21 gü Olmaz çift olması lazım. Yorumla wkertenkele 21 gü Olamio iste zorlama 😝 Yorumla s ZorundamıyımEfsane 21 gü Olacek 🤣 Yorumla wkertenkele 21 gü 🙃🙃😝 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 20 gü Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Haha bende kutusunu unutmuştum evde😂😂 1 3 Yorumla wkertenkele 20 gü Birbirimizi tamamlariz 😬🥰 Yorumla u Aybuke6 20 gü Tencere kapak 😂😂 Yorumla wkertenkele 20 gü Ehehehe 🙃 Yorumla
m Carvel Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ara sıra oluyor öyle, yapacak bir şey yok ☺️ 1 3 Yorumla wkertenkele 21 gü Allah akil fikir versin der insann 😇 Yorumla m Carvel 21 gü Bana da diyorlar da işe yaramıyor ama diyeyim, Allah akıl fikir versin ☺️😊 Yorumla wkertenkele 21 gü Ehehe saol. gardas 🙏 Yorumla
Sensitive_Kind Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 20 gü Kişilik & Karakter konusunda 367 cevap paylaştı. Eğer o kulaklık evde unutulmuşsa dert etmrm de bir yerde düşüp bulamazsam devlet meselesine dönüşür..😁 1 3 Yorumla wkertenkele 20 gü Hahaha Yorumla Sensitive_Kind 20 gü En mühim işlerden biri de müziktir. Ev, dış ortam fark etmeksizin kurtarıcılar bizimle olmali. 👌 Yorumla wkertenkele 20 gü Kesinlikle. Olmazsa olmazim Yorumla
tıme-traveler Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Off ya 😂Napıyoruz peki O zaman şarkı söylemek lazım avaz avazO zaman şarkı söylemek lazım çığlık çığlığa 🎶🎶🎶 1 1 Yorumla wkertenkele 21 gü Yeahhhh 🥰🥰🤣🥳🥳 Yorumla
perlamare Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. İyi tarafından bakmak lâzim. Boş kulaklık kılıfını görünce acaba pantolonun içinde don giydim mi diye tereddüt ettim bir an. Neyse ki giymisim 🤣 1 1 Yorumla wkertenkele 21 gü 😅😅🤣 Yorumla
Ilerdearse Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 20 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Üzüldüm kötü olmuş helede müziği çok sevdiğini düşünürsek 1 1 Yorumla wkertenkele 20 gü Evet canım kesinlikle 😔 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Arada oluyor.Sorun etme sen mırıldanırsın. 1 3 Yorumla wkertenkele 21 gü Mirin mirin mirinnnnOlmuo iste yapamiom, sne gel yardim et 😊 Yorumla guapomorena 21 gü Biz türkü çığırıyoruz, ayak uyduramayız rock veya popa. Yorumla wkertenkele 21 gü Denemedi bile yaa,. alacagin olsun 😒 Yorumla
karaşimşekk0 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 522 cevap paylaştı. sen yine iyisin ben bir keresinde okula kadar ayakkabısz gitmişim rezil oldum 1 7 Yorumla Darkknightforever 21 gü Ciddenmi güldüm Yorumla wkertenkele 21 gü Hahahha 😅🤣 Yorumla karaşimşekk0 21 gü @Darkknightforever maalesef sabah o saate okul mu olur Yorumla wkertenkele 21 gü Bisi demiyorum.🙄😬 Yorumla karaşimşekk0 21 gü @wkertenkele insanlık hali ne yapalım Yorumla Darkknightforever 21 gü Karanlıkta gittiysen normal geç kalmamak adına Yorumla Darkknightforever 21 gü Yani aceleyle Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 20 gü Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. Kolye tipi kulaklık kullandığım için en fazla şarj etmeyi unuttuğum oluyor 1 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 44 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. ah cok kotu bır durum bende uzuldum sımdı esınızden rıca edın getırsın 1 6 Yorumla wkertenkele 21 gü Bi kulaklik icin o kadar yol gelir mi 😏Yapicak bisi yok, idare edicem Yorumla devilish_humanity 21 gü bımden ucuz bır kulaklık alıver ozaman ya da ıdare edın gunler cabuk gecıyor Yorumla wkertenkele 21 gü Bana en yakin BİM sanirim 2.000 km uzakta 😅🤣😝 Yorumla devilish_humanity 21 gü sızde benım gıbı fızan colunde mı calısıyorsunuz :) Yorumla wkertenkele 21 gü Sayilir 😅🤣 Yorumla devilish_humanity 21 gü kum fırtınası yaklasıyor camları kapat :) Yorumla
Darkknightforever Takip Et Xper 5 Yaş: 91 21 gü Kullandıktan sonra kutusuna koy böyle olmaz knk 1 2 Yorumla wkertenkele 21 gü Aynen yaa, alisamadim suna 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Yorumla Darkknightforever 21 gü Alışmalısın Yorumla
nssaymn Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 21 gü bu duygu cok kotu yaa sanki oyuncagi elinden alınmış cocuk gibi bir hissiyat duygunu hissetim burdan jsososos bende yasamistim boyle bir durum 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 158,1b cevap paylaştı. evet bazen oluyor 1 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 19 gü Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Reis kulaklık kulağında duruyor profile baksana 1 3 Yorumla wkertenkele 19 gü Offf yaa, şapşalim diyorum iste sana 🤦🏻♀️🤦🏻♀️Ay supersin 😉 Yorumla Aristokratımsı 19 gü Yerim seni Yorumla wkertenkele 19 gü Ehehe 🙃 Yorumla
Vanilyalıtekilaa Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% 20 gü Ben de kulaklığımı takıp kutuyu evde unuttum dün.. 1 2 Yorumla wkertenkele 20 gü Birbirimizi tamamlariz 😬🥰 Yorumla Vanilyalıtekilaa 20 gü 😁 Yorumla
sarıdilber Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Var tâbi olmaz mı neler unuturum bi bilsen😂 1 7 Yorumla wkertenkele 21 gü Hahahaha inanirim..😄🙃🙃 Yorumla sarıdilber 21 gü O yüzden akşamdan hazır ederim okul çanta sı beslenmesi gibi 😂 Yorumla wkertenkele 21 gü Ayy ben de o aksamdan hazirlik isini beceremem bi turlu. Hep son dk bende, yumurta kapiya dayaninca.😝🫣 Yorumla sarıdilber 21 gü İşte bende öyleydim baktım önce ruj kulaklık şarj en sonu alışkanlık oldu aniden bi'şey çıkınca çok zor oluyor kimseden bişey alınmıyor uymuyor mecbur napim😇☺ Yorumla wkertenkele 21 gü Az bi surtuniim sana, belki bulasir azcik 😉😉 Yorumla sarıdilber 21 gü Estağfurullah berâber hazırlarız anca sohbetle ✨🤗🙏 Yorumla wkertenkele 21 gü Ehehe 🥰🥰 Yorumla
ÖMERBORABALAMİR1 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 836 cevap paylaştı. Tebrik ederim seni büyük başarı😂 1 4 Yorumla wkertenkele 21 gü 🙃🙃🫣 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 21 gü Bu başarı hikayeni bir blogda yayınlamalısın 🤪😂Şaka şaka eğlen ya unutmuş olabilirsin insanlık hali😂 Yorumla wkertenkele 21 gü Az daha cemkiricektim kkiii, kapanisi ii yapmisin Eferin 😉😇 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 21 gü Haha🤣😂 Yorumla
alss124 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 21 gü Yaşandı bu arada hsjssns sinir krizi sebebi yaa 1 1 Yorumla wkertenkele 21 gü Aynen 😤 Yorumla
Gunah_Perisi Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bende çok üzüldüm hatta hemen üzülüyorum 1 2 Yorumla wkertenkele 21 gü Ne kadan da yapmaciksin 😪 Yorumla Gunah_Perisi 21 gü İçten içten bu 😁 ohh yandan yandan hatta Yorumla
m isabella181919 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Bu çok kötü bir hiss ya, 1 kez yaşadım bunu 😂 1 1 Yorumla wkertenkele 21 gü 🤦🏻♀️🤦🏻♀️😁 Yorumla
Flankes1 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 543 cevap paylaştı. Ben şarjı bazen unutuyorum 🤦🏻♂️ 1 16 Yorumla wkertenkele 21 gü O da cok oluo 😁🙃 Yorumla Flankes1 21 gü Dün senin aynısı başıma gelecekti son anda fark ettim 😂 Yorumla wkertenkele 21 gü Darisi bana 😆😆🙃 Yorumla Flankes1 21 gü Yanına alırken bi tane kulaklığı kulağına tak bir şey olmaz benim devamlı bir kulağımda kapalı da olsa kulaklık olur 😂 Yorumla wkertenkele 21 gü Ama olmaz ki radyasyon yayiyor surekli 😟😟 Yorumla Flankes1 21 gü Bi şey olmaz 🙄 Yorumla wkertenkele 21 gü Oyle deme yaaa cok zararliBn bazen kabloluya donjyorum evde falan Yorumla Flankes1 21 gü Bi gün ölmeyecek miyiz 😏 Yorumla wkertenkele 21 gü O bir gunu neden yakinastirma cabasina girelm ki 😆 Yorumla Flankes1 21 gü Hee 80 yaşında ihtiyar yatağında inim inim inleyip ölmek daha cazip 🙄🤦🏻♂️ Yorumla wkertenkele 21 gü Sapitma olayi yaw Elindsn. geldigince bherseyine dikkat et sen gerisi kader Yorumla Flankes1 21 gü İyi o zaman kulaklığını bana ver sağlıklı yaşa sen 😂 Yorumla wkertenkele 21 gü Hahah uckagitci seni 😁😝 Yorumla Flankes1 21 gü Benimkisi tamamen iyi bir yaşam sürmen için 🥺 cep telefonunda daha büyük radyasyon var ama sen bilirsin 😏😂 Yorumla wkertenkele 21 gü Tabi ki bircok seyde vsr tv fon mikrodalga v. b. Yorumla Flankes1 21 gü Yok mikrodalga işime yaramaz fön makinesi olur ama Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 36 , eic 89% 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. yedinmi ne yaptın 1 8 Yorumla wkertenkele 21 gü Askolsun yaa, benim gibi bi hanfendiye nasil yakistirirsin 😏 Yorumla u tenedos 21 gü açlık bu hanfendimi dinler :( Yorumla wkertenkele 21 gü Aclikla bas etmenin yollarini ogret bana sensei 😟😟 Yorumla u tenedos 21 gü kulaklıklarını kemirme 1. kural bu Yorumla wkertenkele 21 gü Biraz hizlandirilmis ders alsak iki üj bej gidelim hemen, malum karnim gurulduoo 🙄🙄😬 Yorumla u tenedos 21 gü fotosentez yap bare Yorumla wkertenkele 21 gü O da ne oliii ne senseiciim 🙄🙄 Yorumla u tenedos 21 gü çiçek ol çocuuum Yorumla
ROSAMEA Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 379 cevap paylaştı. Seyahate mi çıkmışlar 1 1 Yorumla wkertenkele 21 gü Yok tersine evde kalmislar, uyuolar 😴 Yorumla
m AxweN Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 21 gü ofiste cüzdanımı unutmuştum 1 3 Yorumla wkertenkele 21 gü Neyse bari saglam. yerdeymis ya awmde tuvalette unutsan 🙃 Yorumla m AxweN 21 gü avmde tuvalette unutsam bulamazdım daha :D Yorumla wkertenkele 21 gü Kesinlikle Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 43 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. İçinde şarkı söyle bitti gitti :D 1 2 Yorumla wkertenkele 21 gü Ehehe 🥳 Yorumla Jagras 21 gü Çözüm tükenmez bende :D :D Yorumla
Gizli Üye (30-35) 21 gü Almanyada doktor musunuz 1 4 Yorumla wkertenkele 21 gü Neden? Yorumla Cevap sahibi 21 gü Ingilteredeyim bende Yorumla wkertenkele 21 gü Komsu sayiliriz diosun 😅 Yorumla Cevap sahibi 21 gü Ahaah tabi :) Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 29 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. nasıl başardın bunu dfgfdgdf 1 4 Yorumla wkertenkele 21 gü Hic bilmiomm.🙄 Yorumla Memoo00007 21 gü yandın sen gün boyu sfsdfsd Yorumla wkertenkele 21 gü ☹️😟😟 Yorumla Memoo00007 21 gü zor olanları başarıyorsun gerçekten sdfdsfds Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 41 , eic 98% 19 gü Kişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı. Evden çıkarken her şeyimi kontrol ederim 1 0 Yorumla
Boğaalfa Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% 20 gü Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. On kere düşürüyorum günde 1 0 Yorumla
İyiinsanlarhalavar Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 49% 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Geçer değişiklil olur 1 0 Yorumla
MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Kendin mirildan 😄 1 5 Yorumla wkertenkele 21 gü Miril miril 😝😝 Yorumla MarllboroRed 21 gü Kulaklikdan hiç dinlediğimi hatırlamam YouTube açarım dinlerim ben yukses ses Yorumla wkertenkele 21 gü Bizde cok olamio o malum is yeri 🙄🙄 Yorumla MarllboroRed 21 gü Mirildanmaya devam o zaman 😅 Yorumla wkertenkele 21 gü Eheheeee🤫 Yorumla
TheMedeni Takip Et Master Yaş: 40 , eic 82% 20 gü Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Tabii ki hayır 1 0 Yorumla
MelisaWest Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. evet ahah 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. çok çok nadir 1 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 45 , eic 31% 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ohh shit 1 0 Yorumla
Tanısan-seversin Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 99% 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 691 cevap paylaştı. İnsanlık hali normal 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Master Yaş: 34 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 23,6b cevap paylaştı. Var var 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Benim kulaklığın şarjının biri de boş çıktı şarj olmamış ya da oturmamış yerine. Tek kullanıyorum ben de şimdi.
Tek de olsa idare edilir 😊
Olmaz çift olması lazım.
Olamio iste zorlama 😝
Olacek 🤣
🙃🙃😝
Haha bende kutusunu unutmuştum evde😂😂
Birbirimizi tamamlariz 😬🥰
Tencere kapak 😂😂
Ehehehe 🙃
Ara sıra oluyor öyle, yapacak bir şey yok ☺️
Allah akil fikir versin der insann 😇
Bana da diyorlar da işe yaramıyor ama diyeyim, Allah akıl fikir versin ☺️😊
Ehehe saol. gardas 🙏
Eğer o kulaklık evde unutulmuşsa dert etmrm de bir yerde düşüp bulamazsam devlet meselesine dönüşür..😁
Hahaha
En mühim işlerden biri de müziktir. Ev, dış ortam fark etmeksizin kurtarıcılar bizimle olmali. 👌
Kesinlikle. Olmazsa olmazim
Off ya 😂
Napıyoruz peki
O zaman şarkı söylemek lazım avaz avaz
O zaman şarkı söylemek lazım çığlık çığlığa 🎶🎶🎶
Yeahhhh 🥰🥰🤣🥳🥳
İyi tarafından bakmak lâzim. Boş kulaklık kılıfını görünce acaba pantolonun içinde don giydim mi diye tereddüt ettim bir an. Neyse ki giymisim 🤣
😅😅🤣
Üzüldüm kötü olmuş helede müziği çok sevdiğini düşünürsek
Evet canım kesinlikle 😔
Arada oluyor.
Sorun etme sen mırıldanırsın.
Mirin mirin mirinnnn
Olmuo iste yapamiom, sne gel yardim et 😊
Biz türkü çığırıyoruz, ayak uyduramayız rock veya popa.
Denemedi bile yaa,. alacagin olsun 😒
sen yine iyisin ben bir keresinde okula kadar ayakkabısz gitmişim rezil oldum
Ciddenmi güldüm
Hahahha 😅🤣
@Darkknightforever maalesef sabah o saate okul mu olur
Bisi demiyorum.🙄😬
@wkertenkele insanlık hali ne yapalım
Karanlıkta gittiysen normal geç kalmamak adına
Yani aceleyle
Kolye tipi kulaklık kullandığım için en fazla şarj etmeyi unuttuğum oluyor
ah cok kotu bır durum bende uzuldum sımdı esınızden rıca edın getırsın
Bi kulaklik icin o kadar yol gelir mi 😏
Yapicak bisi yok, idare edicem
bımden ucuz bır kulaklık alıver ozaman ya da ıdare edın gunler cabuk gecıyor
Bana en yakin BİM sanirim 2.000 km uzakta 😅🤣😝
sızde benım gıbı fızan colunde mı calısıyorsunuz :)
Sayilir 😅🤣
kum fırtınası yaklasıyor camları kapat :)
Kullandıktan sonra kutusuna koy böyle olmaz knk
Aynen yaa, alisamadim suna 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Alışmalısın
bu duygu cok kotu yaa sanki oyuncagi elinden alınmış cocuk gibi bir hissiyat duygunu hissetim burdan jsososos bende yasamistim boyle bir durum
evet bazen oluyor
Reis kulaklık kulağında duruyor profile baksana
Offf yaa, şapşalim diyorum iste sana 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Ay supersin 😉
Yerim seni
Ehehe 🙃
Ben de kulaklığımı takıp kutuyu evde unuttum dün..
Birbirimizi tamamlariz 😬🥰
😁
Var tâbi olmaz mı neler unuturum bi bilsen😂
Hahahaha inanirim..😄🙃🙃
O yüzden akşamdan hazır ederim okul çanta sı beslenmesi gibi 😂
Ayy ben de o aksamdan hazirlik isini beceremem bi turlu. Hep son dk bende, yumurta kapiya dayaninca.😝🫣
İşte bende öyleydim baktım önce ruj kulaklık şarj en sonu alışkanlık oldu aniden bi'şey çıkınca çok zor oluyor kimseden bişey alınmıyor uymuyor mecbur napim😇☺
Az bi surtuniim sana, belki bulasir azcik 😉😉
Estağfurullah berâber hazırlarız anca sohbetle ✨🤗🙏
Ehehe 🥰🥰
Tebrik ederim seni büyük başarı😂
🙃🙃🫣
Bu başarı hikayeni bir blogda yayınlamalısın 🤪😂
Şaka şaka eğlen ya unutmuş olabilirsin insanlık hali😂
Az daha cemkiricektim kkiii, kapanisi ii yapmisin
Eferin 😉😇
Haha🤣😂
Yaşandı bu arada hsjssns sinir krizi sebebi yaa
Aynen 😤
Bende çok üzüldüm hatta hemen üzülüyorum
Ne kadan da yapmaciksin 😪
İçten içten bu 😁 ohh yandan yandan hatta
Bu çok kötü bir hiss ya, 1 kez yaşadım bunu 😂
🤦🏻♀️🤦🏻♀️😁
Ben şarjı bazen unutuyorum 🤦🏻♂️
O da cok oluo 😁🙃
Dün senin aynısı başıma gelecekti son anda fark ettim 😂
Darisi bana 😆😆🙃
Yanına alırken bi tane kulaklığı kulağına tak bir şey olmaz benim devamlı bir kulağımda kapalı da olsa kulaklık olur 😂
Ama olmaz ki radyasyon yayiyor surekli 😟😟
Bi şey olmaz 🙄
Oyle deme yaaa cok zararli
Bn bazen kabloluya donjyorum evde falan
Bi gün ölmeyecek miyiz 😏
O bir gunu neden yakinastirma cabasina girelm ki 😆
Hee 80 yaşında ihtiyar yatağında inim inim inleyip ölmek daha cazip 🙄🤦🏻♂️
Sapitma olayi yaw
Elindsn. geldigince bherseyine dikkat et sen gerisi kader
İyi o zaman kulaklığını bana ver sağlıklı yaşa sen 😂
Hahah uckagitci seni 😁😝
Benimkisi tamamen iyi bir yaşam sürmen için 🥺 cep telefonunda daha büyük radyasyon var ama sen bilirsin 😏😂
Tabi ki bircok seyde vsr tv fon mikrodalga v. b.
Yok mikrodalga işime yaramaz fön makinesi olur ama
yedinmi ne yaptın
Askolsun yaa, benim gibi bi hanfendiye nasil yakistirirsin 😏
açlık bu hanfendimi dinler :(
Aclikla bas etmenin yollarini ogret bana sensei 😟😟
kulaklıklarını kemirme 1. kural bu
Biraz hizlandirilmis ders alsak iki üj bej gidelim hemen, malum karnim gurulduoo 🙄🙄😬
fotosentez yap bare
O da ne oliii ne senseiciim 🙄🙄
çiçek ol çocuuum
Seyahate mi çıkmışlar
Yok tersine evde kalmislar, uyuolar 😴
ofiste cüzdanımı unutmuştum
Neyse bari saglam. yerdeymis ya awmde tuvalette unutsan 🙃
avmde tuvalette unutsam bulamazdım daha :D
Kesinlikle
İçinde şarkı söyle bitti gitti :D
Ehehe 🥳
Çözüm tükenmez bende :D :D