Paranızı nasıl değerlendiriyosunuz ?? 20 30 bin lirası olana ne önerirsniz?
cevaplar için saolunn tesklerrrrr2
cevaplar için saolunn tesklerrrrr2
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bir iş erbabı olarak size önerebileceğim şu anki durumda saın ama saın piyasaya girmemeniz.Çünkü ilk çeyrek bitmeden bazı felaket senaryoları çizildiği gibi oynancak gibi ama illa yatırım yapmak istiyorsanız eğer gıda sektöründe nakiti döndürebilirsiniz.20 verip 22 toplamak gibi... Yatırım amaçlı altından dövizden uzak durmanız eğer yılbaşından önce sorsaydın bana ne yapayım diye dövize 2 haftalık yatırım yap derdim ama şimdi onu bile diyemiyorum.. Bilişim piyasasında sektör durma noktasında proje geliştirenler bile karamsar (ben bile değil) bu yüzden herkes yaz sezonuna hazırlanıyor ilk çeyrek ve sonrası 6.aya kadar bence biraz daha araştırmanızı öneriyorum..
Ayyakkabı kutusuna yatırdım, 11 yılda 4,5 milyon dolar faiz veriyormuş...
20 30 binlirasi olana zengin dememi beklemiyorsun herhalde :D cunku yoka artik zengin olmak o kadar kolay degil
ya araba alırdım ya da altın alıp kenara koyardım kardeş..
Cevap
25Cevap
Ben durumu iyi olmayan bir aile bünyesinde yaşamama rağmen paraya gram değer vermiyorum. 2 kişilik aile olur mu orası muamma tabi...
Mesela elimde şu an 100 bin TL olsa, 5 bin TL gitar & gear'a gider. Geri kalan 95 bin TL nereye harcanır, nasıl değerlendirilir hiçbir fikrim yok doğrusu. Ben yaşam standardımı para yerine çevremdeki insanlarla yükseltmeyi tercih ederim. Gerçi para olmadığı gibi öyle insanlarda yok ya ^^
dostum eger yakında evlilk varsa 1 -2 sene içinde fon al paraya dokunma ya da tokiden ev al kiraya ver kira parasıyla taksit ode derim benm tavsiyem budur ama kenslikle doviz alma cok yuksek bundan sonra kazandırmaz altın dusecek deniyor araba vsvs alma parana yazık olur
Cebimde 15 lira yı sigara almak için değerlendiririm :))
Olmadı o kadar param :))
Ama gönlüm çok zengindir istediğim gibi değerlendirir :))
önemli olan da gönül kardeşim:)+1
bütçene uygun iş kurabilirsin ama kısa vadede iyi bir kazanç sağlayamazsın.ufak çaplı olarak altın veya döviz ile işlem yapabilirsin.
Benim bir şekilde 65 bin lira falan param oldu geçen sene. Gittim 5. 500 lirası ile Galatasaraydan hisse satın aldım. Sonra geri kalan parayı bankaya yatırdım mevduat hesabıma faiz getiriyor. Bence sende buna benzer bişey yap.
Hepsine yeşil erik alıp ölene kadar yerdim daha iyi bir değerlendirme şekli gelmiyo aklıma
Altın Dolar Euro Alma! TL ise elinde tut. ya da Renault Megane. Wolksvagen Polo Golf gibi piyasa da giden bir araba al. Para Lazım değilse 2-3 sene bin Sat 500 tl zarar edersin. Alıcısını bul 1000 TL Kar edersin.Bindiğin yanına kar olur.
dolarda 1.17 seviyesini bekleyip yatırım yapabilirsiniz zira uzmanlar bu siyasi karmaşa içerisinde 1.5'u göreceğini düşünüyor.
hangi şehirdesin ve kendi işindemisin bilmiyorum ama sosyete pazarlarında stant açabilirsin. ya da küçük çapta toptancılık. eğerki bir işte çalışıyorsan bankaya yatır gitsin az az ekler işte üstüne.
iddia bayisi aç ya da bir tekel bayii - kömürde sandviç şubesi gibi birşeyler olabilir gıda ve şans oyunlarında iyi para var gibi geliyor.
Petrol ve içkiyle doldur depoyu hep zam geliyor :'(
Altına yatır abicim yastık altı duracağına göm altına ;)
hiçbirşey yapma. faizle işin varsa bankaya bas. yoksa tl olarak beklet. bu kurda hiçbişey alınmaz.. ama ömürlük dersen ufak parselli arsa kapat
ben dolara yatırım yapıyorum 2 seneye yakın param cok cok katlandı sanada tavsiyem dolara yatırım yap 1 sene bekle 1 seneden sonra gelişmeyi göreceksin paran 1 kat fazlasıyla alacaksn
valla o kadar çok ki değerlendiremiyorum. saldım çayıra
araba al sat biliyosan tabii 30 binliram vardı kenarda harici duran o para şimdi 80 i geçti
araba kesinlikle alma. keşke ev alabilsen süper olur. kredi çekebiliyorsan ev al.
Değerlendiremeden uçup gidiyor.
Saçıyorum sağa sola ;(
etiyopyada adamlar odundan cami yapmıs çalılıklardan falan oraya yardım yap kampanya başlat
Önce ümre sonra allahın izniyle mekke (:
:) ıns evlenıp dusunuyorum onu:)
Bu kesin bot. Otomatik soru soruyor :D
Türkçe kursu aç. sende katıl öğrenci olarak .
ahahah zekiceydi :DDD
:) hızlı yazdıgım ıcın:) dıkatsızce yazdım:) ama yınede alabılırım:) sorun olmaz:)
Okula geri dön ve daha iyi bir eğitim al.
Forex.
o nasıl bır sey kards
Çapraz döviz kuru. Yani döviz alım satımı. Yalnız bilgin yoksa veya çok iyi bilen bi' tanıdığın yoksa bulaşma. Tüm paran gider.
İhtiyaç sahiplerine iphone al -.-
Ayakkabı kutusu ;)
ahahah :DD
Biraz az oldugundan koy faize al parani ;)
Bence önce bir türkçe kursuna git.
bişey önermem öyle yatsınlar
benm olsa 20 30 bin arabayi degistrdim :)
tıp oku doktur ol..
İş kur kendine :)
iddaa oyna iki katı kazan:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar