özelik ile 1995 m5 i mi kimseye vermem milyon dolar verseler yine vermem :) 1989-1995 aradı e34 kodlu kasanın tüm modellerinden elimde mevcut, hastalık benimkisi artık :) 5.35i buldum dün bir tane motor yemiş, çatlak var yani , arabaa bakmak için istanbula geldim günü birlik motordaki çatlak hariç mükemmel kondüsyonda, çocuk 16.000 istedi 15.000 e pazarlık edip aldım, oğuz var çocukluk arkadaşım bmw cidir, ona bıraktım geldim bugün, hatta yeni geldim eve ,1 saat evvel indim uçakdan. bayramda bol harçlık almış çocuk gibiyim şu an :D
sen usta değilsin ki? ben mi yanlış biliyourm :D olm oğuz u çocuklukdan tanıyorum mahalleden arkadaşım herif 40 yıllık usta yani , yapacak yahu çatlak bloğu, çıkma mıkma bişiler bakıcak, hanımı bulga, bulgaristandan getirecekti bloğu :) he yapabilirsen sana bırakayım ayıp attın :)
senimi kıracağım , yeter diyeyim :D ama sana yeter :p
10 un dan sonra tekrar geleceğim ist ye , haber vercem sana yanına gelicem ;) senin iyi bir büyük tavsiyesine ve yer göstermesine ihtiyacın var belliki ,1-2 gün elinden tutup abilik yapıcam ben sana. sen totonu kaldırıpda gitmeyeceksin belliki ;) bazı insanları bir şeyyapması için itmek gerekli, özelik ile utangaç olanları ;)
hayır dua larını alırım bol bol diye düşünüyorum :D
BMW 2008 yılından sonra bir çeşit ekonomik kriz yaşamış ve o yıldan bu yana artık çok kaliteli araç üretmiyorlarmış. Malzemesinden, mühendisine bir çeşit kısıntı yapmışlar. Eğer BMW o çizgide devam etseydi, Fusion gibi son çırpınışları başarısız olmasaydı Mercedes böyle rahat edemezdi. Mercedes'in rakipleşmesi biraz BMW'nin havlu atmasından kaynaklandı.
En İyi Cevaplar