Kendi düşüncelerimi söylemek istiyorum. Yıllardır Mercedes'i spor model üreten bir marka olarak düşünemiyorum. Mercedes benim kafamda hep ağır, makam arabalarında uzman bir firma gibidir. Gerçekten de resmi ve makam arabaları olarak Mercedes'i tek geçerim. Bu yönden değerlendirilecek olursa MERCEDES derim. ama kıyaslanan modeller spor modeller. Yani AMG ile M3 M5 M6 gibi arabalar. Ha bu arada BMW de ayrıca Z serisi var ki atlanmasın. E o zaman görünen köy klavuz istemez. tabii ki BMW. Her yönüyle derim. gerek sportif tasarımı gerek motor performansı ayrıca yıllarca ürettiği efsane haline gelen M3 ler bunun göstergesi. M3 ile AMG yi yanyana koysunlar tercihim BMW M3 olacaktır. Ayrıca son yıllarda BMW nin ürettiği 7.40 7.60 gibi modelleri Mercedes'in hakim olduğunu düşündüğüm makam arabaları pozisyonunu işgal etmeye başladı. Yakında resmi ve makam arabaları olarak daha çok BMW göreceğiz.(Gayet güzel olur. Şahsen BMW hayranlarındanım bir de Mustang)
Bmw nın tarıhcesıne bı bakın ona göre yorum yapın😁😁bmw aga ölümüne kadar bmw Mersedes ısteyen avrupada yasayan kısıyse taxıye bınsın Adamlar ucak motoru yapqrken audı mersedes opel neyapıyordu? Bugun mersedes c63 amg ye her 20 yasına yenı girmis taseron fırma ıscısı veyahut torbacısı bınerken bmw ye bu oranlar azalıyor nıye? Bıkere bmw söförü olmak icin hasta ruhlu sahsiyete sahip olmalısın kanında aşırı sekılde benzın veya etanol barındırmalısın Aracını 6000 devır cevırırken yüregın rahat olmalı, ıslak yolda vırqjlarda debrejı sert bıraktığında sana gelecek o keyif baba olmak kadar sereflı bı duygudur Ha 65inde emeklıye ayrılmıs bel agrın varsa ozaman tabıkı gıt mersoya bin lafımız yok Ama hıc kimse bnwyı bılmeden boş yapmasın😁 Saygılarla
mercedes f1 aracıyla yıllardır ferrariyi tokatlıyor bmwnin f1 aracı bile yok mercedes amglerin sesi performansı modernliği kalitesi ve çekici duruşu yeter mercedeslerin bg ve tork gücü daha fazla ve mercedes bmwden daha köklü bir firma ve sana hatırlatırım ki geçmişte mercedes bmwyi satın alıyordu ama alman hükümeti bmwye maddi yardımda bulundu yoksa şu an bmw mercedesin alt firması olacaktı bunları iyi bilmelisin
En İyi Cevaplar