Cevabın nedir?
+1 yılNeden ölelim arkadaş. Hayatın güzel yanları da bakış açını değiştir sadece. Nefes al derinden oksijeni hisset. iyi gelecektir
012 Yorumla- +1 yıl
Hayatın güzel yanımı varmiş... Bana bir tane guzel yan anlatsana..
- +1 yıl
Bebeğimi kucağıma almak. Sevmek sevilmek. Hayvanlar doğa deniz vs vs dediğim gibi bakışını değiştir
- +1 yıl
Hayalı ı kurduğum bebeğim vardı ondan olsun isdediğin hatta ruyalarıma giren beraber sewdiğimiz... O gitti bunun olma ihtimali bile kalmadı... Sevmeyi sewilmeyi onda oğrendim sevgim onda kaldi ben ise sevgisiz... O hayvanları cok severdi şimdi hayvanlara dokunsam o geliyor aklıma ne zaman bir deniz kıyısına İnsek ona şiirler okurdum şimdi denizler bile sessiz.. Ağac diplerinde otururduk şimdi hangi ağaca baksam gölgesinde o var ben se onsuz şimdi mutlu olucak tek bir sebep verin bana..
- +1 yıl
Kendine zaman ver. Kendin bulucaksın mutlu olma yollarına emin ol :)
- +1 yıl
Maalesef ne aradığım bir yol var nede mutlu olmaya halim...
- +1 yıl
Bunşuanki hislerin
- +1 yıl
Son rası olacakmış dersin... Yok be bu gun den sorası yok saten her şey için çok gec artık..
- +1 yıl
Peki daha bir şey demiyorum.
- +1 yıl
Sağol yinede düşündüğün için her şey için ufak dan da olsa en azından iyi niyetini gösterdin sağol..
- +1 yıl
Önemli değil ama bir kişi için de hayata küsülmez
- +1 yıl
Sadece bir karşı cins değil inan keşke sadece o kadar olsa bir şekilde ayakta durursun ama ayakta durmaya bile sebep kalmadıki ya herşey her yerden gelio sanki herkes beni yıkmaya calısıo bırı çelme vururken oburu sırtımdan vuruyor oburu elimi kolumu tutup karşı koymam engelliyor oburu daha fazla bindiriyo ya öyleki nefes almak zor gelio :(..
- +1 yıl
Düşüncelerini değiştir. tatile falan çık dediğim gibi dicek başka bir şeyi m yok
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖlüm bizim işimiz diil. Bize düşen rol^ en az kötülüğe karışarak yaşamak çünkü artık tamamen temiz bir alan kalmadı ..
041 Yorumla- +1 yıl
İyi ama b kötülük hayatımın en derinlerine girmiş her yere kokusunu bırakmış her yere anısını her şeyi temizledim diyorsun sora cuzdanın dan resmi çıkıyor... O başkasının kollarında sabır bana artık uğramıyor... Nasıl olucak söylesene şimdi onlara ı kıyarım kendime mi kıyayım kime kıyayım lan ben hayatımın her gunu kezzap içiyorum sanki her yerim yanıyor ne yiye biliyorum ne uyuyabiliyorum... Bana heryeş dar geliyor...
Cevap sahibi+1 yılİşte aŞktan bu yüzden soğudum. Sevmeyi bile beceremiyoruz. Hayatimiza biri girince her şeyi ona endeksliyoruz bu bana göre diil ya hiç.
Zaten seni seven seninle kalır, sevmekten vazgeçen de çeker gider melankoliye gerek yok.- +1 yıl
Eyw sana göre melankoli bana göre insanlık biz insan gibi sewdik sewginin gereği leylayla mecnun olmaktır.. Leyla olamıyorsan mecnun kalbine girmiyceksin mecnun olamıyorsan sewiyorum demiyceksin..
Cevap sahibi+1 yılNe alaka şimdi insanlığa bağliyosun ya biz diil miyiz
Biz de tek bir adamı 7 yıl sevdik ve bitti yani ömür boyu ağliim mi niye olmadi diye.
Nasip değilmiş olmamış dünyada başka kimse kalmamiş gibi yapmaya gerek yok- +1 yıl
Çok doğru zaten hayat kısa 👍
Cevap sahibi+1 yıl@_DİSASTER_ 😄sağol
- +1 yıl
Hala birine gönül vermeye cesaret edebiliyormusun...
- +1 yıl
Sen sagol asil güzel anlatmissin 😄
Cevap sahibi+1 yılHayır artık aşk istemiyorum ama mutsuz da diilim spor ve doğa yetiyo bana arkadaşlarim falan
- +1 yıl
Biz bu lanet olası dünyaya sadece acıyı görmek için gelmedik dostlarım 😂
Cevap sahibi+1 yıl@_DİSASTER_ lanet olası fedarellere söyle peşimizi bıraksınlar dostum😹😹✌
- +1 yıl
Kahrolsun federaller onlar yuzunden niggalik elden gidiyyeh 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@_DİSASTER_ 😂neyse arkadaş efkarlanamadi bir rahat rahat bizim yüzümüzden terkedelim pisti😂😂✌
- +1 yıl
Tamam dostum tanrı seninle olsun 😂
- +1 yıl
Ben sorumun cevabını aldım teşekkür ederim.. Bir daha da cesaret edemezsin saten... Keza bende edemem... Mesele de bu değil saten sevmeye cesaret edemem ama başkasının olduğunu bile bile yaşamak... Ben geniş bir insan değilim çok guzel sewdim sevgimin her gunu de har saniyesinde çok mutlu oldum biz birkez bile ayrılmadık ve bir anda aldatıldığımın şokuna uyan dım bunu ilk duyduğum da gunlerce inanamadım ne bunun için bir sebep nede bunun için bir gerekçe vardı bunun izahı olma ihtimali olan hiç birşey yokdu hadi bunu boşwer ne yapdıysa kendine yapdı ama ben geniş bir insan deilim bir kere bir kadını alıp gönlüme o kapıyı muhurlemişsem benim kadınım dediğim insanın başka kollarda olduğunu ya bu gözler görmeyecek bu kulaklar duymayacak ya da ona el uzatanın nefes alacak anı kalmayacak... Bırını yapsam ömru boyunca uzulur gene de ben kıyamam ama kendime kıyarım sessiz sedasız gitmeye bilir bu yurek ruhunu alıp ölmeyide insan sevdiği gün ölür derler bir kere sewdim bir kere ölürüm...
Cevap sahibi+1 yılYa ciddi bişi sorucam seN alkollü müsün şu an?
Bak zaten aldatmanın gerekçeleri falan olamaz geçin bunları.
İnsan ya şereflidir ya diildir. Bırak herkes layığını bulsun niye seni gerçekten sevebilecek insanların elinden bu şansı aliyosun ki bir karaktrsize bağlanip?- +1 yıl
Evet dostum boyle şeyleri çokta sorun etmeyin su lanet dünyada herşey yaşanır ve biter ask sonsuz olmaz neyse hadi biz kutsal şarap içelim 😄
- +1 yıl
Sanıomusun peki yeni gelen eskisinden farklı olucak he ne sanıyorsun toz pembe ruyalarmı var hayatta... Ayy canım gelecek mutlu edicek de şu buda hiç birakmıcak da... Olmuyo arkadaşım yok öyle bir dünya onlar dizide dilimde iyi her kez kendini iyi bilip ee sonuc fırsatını bir yakalarsın bak nasıl. Si.. Kiyo hayatını ne anlamı var lan bu dunyanın kaç kere daha yıkılmak lazım vaz gecmek için he elbet bizde mutlu olucakmış mışız mutlu olduğunuzu sanmaktan başka birşey yapamazsınız kardeşim yok lan yok yok öyle bir dünya şu hale bak bu gun seni sewdim ee 1 ay sora ece gitti ama Fatma var ne lan bu ne gidenin yerini doldurmak için başkasını kullanıyorlar hee sora way oyle diil ben gerçek sevdım n. Ah sevdin sora dost diyorsun zor gunun la gardaş el at karda başım ağrır götüm ağrı bu basıt örnek yalan lan düşenin dosdu da yok sewdiğim de yok sewen de yok herkes sahte karakterler içine girmiş kendini düşünen insan musfekdesi insan demiyorum arkadaş bu dunyada insan yok..
Cevap sahibi+1 yılTamam bak şòyle yapalim 🙈biz gidelim sen ağlamaya devam et belki sana faydasi olur
adamin psikolojisinden korktum yemin ederim 😂😂🙈- +1 yıl
Ya diyorum ya icelim diye kutsal şarap herşeyi unutturur ve tanrı aşkına kimseyi sevmeyin bir kızılderili atasözü 😂😂
- +1 yıl
@_DİSASTER_ sana bir kutsal şarap veririm tamam mı kardeş ağzımı bozdurma kaybol buradan.. Düşmüşsün bir kıza yavsama derdine saygılı ol lan hatsizz... Git kirli emellerini başka yerlerde yeşert.. Aylarımı kaçırma...
- +1 yıl
@norzz yavsayacak olsam bunu en basta yapardım insanin fikri neyse zikride o olurmuş demek ki sen yavsiycan yollan şimdi hadi 😂
- +1 yıl
Lan sen kıza sorsana yavsadimmi ya da yavsamis olup olmamam onun umrundamiymis düşünce özgürlüğü var sozlerim saka ayrıca yavsama niyeti olan adam şakayla yaklaşmaz ağzını bozacakmis
Cevap sahibi+1 yılMuhabbetin tadı fazlasıyla kaçtı dağılalim bence✔ Ayrica kimse bana yavşayamaz salak diilim merak etmeyin iki muhabbet döndü bitti dağılıyoz şimdi hadi bakalim 😂✔
- +1 yıl
Duydunuz yol alacak olan sen ben değil hepimiziz hadi bakalım 😄
- +1 yıl
Surda attığınız gulucukden utanmanız gerekiyor ya ben bile size laf anlatıyorum diye kendimden utandım... Gidin özelde gülüşün takılın burası sizin sohbet masanın değil..
- +1 yıl
Dertli adama dertli yaklasirsan sadece durumu iyice kötüye gider dibe vurur kafa dagitalim diye iki laf donderdik kusura bakma tamam
Cevap sahibi+1 yıl@_DİSASTER_ Ya niye kusura bakma diyosun ki."İntihar et " mi dicektik adama
yrıca kimse yorumuma yazip durmasin artik be bildirim gelip duruyo vik vik yeter.
Gelen karaladi giden karaladi yorumumu aaa😂😂- +1 yıl
@_DİSASTER_ dondurmeyin kardeş laf dondurun demedim ben size kız haklı bu soru benim sorum dağılın eyw.. Neyse herşeye rağmen ben insanım yazdık larınız için sağolun... Ve bu yazdığıma bile cevap vermenize gerek yok sadece susun lütfen bu görüş sahibinde olmak üzere hepiniz susun... O yeter bana..
- +1 yıl
Gizli üye ben kusura bakma diyorum çünkü iki şakadan lafı utanmasalar taciz tecavüze getirecekler hadi bu arkadaşı anladikta diğer hadsiz kim
- +1 yıl
@_DİSASTER_ susun dedim rica ettim.. Kardeş sus uzatma...
Cevap sahibi+1 yılAy bir de beni eig seçti ya şaka gibi😂😂🙈
sağol bari😂- +1 yıl
Secmesemiydim rica ederim ilk görüşün güzel bu arada onun için seçtim altında olan lardan değil bazı sazan insanların atlaması yuzunden biraz sert konuşmuşum kusuruma bakma baya bir sinirlerim bozuldu ondan ötürü yoksa kalp kırmayı sevmem...
Cevap sahibi+1 yılKırılmam ben öyle hemen sorun yok.
Teşekkürler/iyi eğlenceler..- +1 yıl
😊😊🙏🙏 tamam tamam gülümse artık gülümseyebiliyorum sorun yok 😂😂😂😂 diğer sorularada gel artık sadece gülmek ve güldürmek 😂😂 var :)
Cevap sahibi+1 yılZaten melankolik sorulara pek yazmam eğlence için giriyorum buraya ve nadirdir yazdığım o da moral vermek için falandir genelde..
Eğlenceli sorularini görürsem gelirim oki iyi eğlenceler- +1 yıl
Gir bak sorulara eğlence de ne demek tam makara 😂😂😂🙏🙏 takip etsene kırdım ben seni ya uzgunum hani özür mahiyetinde son iki soruma baka bilirsin bak onlar çok guzel 🙏🙏🙏😂😂hemde ben belki 1 2 gulumseme katarım sana affettiririm kendimi 🙏🙏🙏😊😊 hadi ama bak bekliyorum 🙏🙏🙏🙏😊😊😊
- +1 yıl
Bu arada profili beğenen sensin biliyorum takibe alcakdım da :) bir turlu giremiom 😊😊kimliğini açık ettin yani 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılhaha soruyu beğenen gòrünüyodu dimi atlamışım ben onu shjhh
- +1 yıl
Ahahahah ah pis yakalandın 😂😂😂😂😂 daa takip atamadım direk profiline gidemiyorum 😂😂😂sadece kiraz bilmem eli kız 😂😂😂soruyu beğendi dio tamam tamam yakalandın bikere takibe al bari 🙏🙏😁😁😁😂😂sorada ben seni takip ederim :)
Diğer konusunda 514 cevap paylaştı. ölümle alıp vermediğiniz nedirki zamanı gelince sormıycak zaen
01 Yorumla- +1 yıl
Sormadı zaten öldürdü..
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
2Cevap
Diğer konusunda 8,7b cevap paylaştı. Öldürmeyen aci güclendirir felsefesine inanirim ben
06 Yorumla- +1 yıl
Ben de inanırdım... İnancım kalmadı..
- +1 yıl
İnanacağım hic bileyim kalmadığından..
- +1 yıl
İnanacak bir şeyim kalmadığı için...
- +1 yıl
Oydu zaten etrafımda tutunacak hiç birşeyin yokdu.. Sora oda kayboldu..
ıntıhar eden ınsan hergun aynı satte yenıden ıntıhar edermıs
011 Yorumla- +1 yıl
O kadar tatmin edici olurki biliyormusun zaten her gun tekrar ölesim var..
- +1 yıl
Hayır sadece güzel olan herşey den uzağım artık...
- +1 yıl
Napyorlar peki uzak kalanlar!!!
- +1 yıl
Ama sebepleri war onların
- +1 yıl
Tamam ya tamam kızma ne😂😂🙏🙏korkdum ya gecen psikolojim çok bozukdu biraz toparladım yanımda olmaya çalışmışsın çok teşekkür ederim inanın tum samimiyetimle söylüyorum böyle insanların varlığındangurur duyuyorum.. İnanın tum kalbimle söylüyorum sizin gibi birkaç arkadaş da bunun çabasına girişmiş ve iyiiki varsınız demek geliyor içimden hiç kaybolmayı emi.. 😊😊😊
- +1 yıl
Sorunun cözümü yolda acıya alışıyor insan ya teşekkür ederim ama ya gelci az daha döcücek gibi olmuşsun ama olsun baya çabalamıssın😁😁😁teşekkür ederim ya okudum tekrar duygulandım yani 😁😁
+1 yılAbi nolur depresif olmayin ya lutfen rica ediyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Bu bide insanlara söyle o zaman insanlar nolur karaktersiz olmayın lutfen diye belki seni dinlerler beni kimse dinlemediler yıkadı gecdi ler...
- +1 yıl
Yıktı geçtiler..
Ölecekse bir gün ölsün insan ve sadece Allah'ın emri ile ölsün..
110 Yorumla- +1 yıl
Ama oradan vurma işde bir ondan korkarım Bı onun için duruyorum :( ama çok acıyor..
- +1 yıl
Oyle ama bak bu bir sinamaysa ben öyle böyle sınanıyorum bir bilsen.. O kadar ust usde o kadar bır bırıne girikkş warya anlayamazsın cok feci ya cok fena bişiy
- +1 yıl
Bir yerden gelmioki her yerden gelio ve bitmiyo o kadar zoraki inan artık ya dua ediyorsam Allahı canımı al DİE..
- +1 yıl
Ya ama :( vallahi ne gecmişe ne geleceğe ümidim kalmadıki inan bole yani o kadar kotuki ya ben bu duruma ne ara duşdum bu kadarı kötü bir insanın herşey usdume gelio... Ben kötü bir insanıyım...
- +1 yıl
Bence kötu biri degilsindir kötüler uzulmezlerki kalp leri yoktur onlarin sen iyi brii olduğun için geliyordur başına bunlar.. ve ben hic suphesiz inaniyorumki sabredersen karşılığını alacaksin güçlü yikildikca daha güçlü kalk inatlas zorluklar la pes etme birden bakacaksin hersey gecmis gitmis ve okadar güçlü dirayetli biri olmussunki geçirdigin kötu günlere şükredersin.
- +1 yıl
Ama tutunacak dalım bile kalmadıki benim ya da başarmak için amacım herşeyi i kaybettim az metmek için sebebim bile kalmadı :( napcan ben etrafımda iyi olduğuna inandığım bir insan bile yok biliomusun :(
- +1 yıl
öyle demiyeceksin iste kalkmak icin sebep aramamalısın ama sebep yaratabilirsin, demissin ya düşenin dostu yoktur cok doğru o yuzden kalk mesela dost gorunumlu dusmanlarini sevindirmemek icn kalk yaptiklariyla hayal kırıklıgiyla köşene cekilme dik dur ve onlari hayal kırıklığına uğrat..
- +1 yıl
Tamam ama insanın en guwemdikleri dort bir yandan vurmuşsa en kötüsü saten güwenicek tek bir kimsesi olmazmı insanın ya :(
+1 yılZamanını bekle dostum nasılsa ölmek için doğduk
06 Yorumla- +1 yıl
Benim katilleri var.. Katlettiler..
- +1 yıl
Bende katledildim sadece kendime yararim artik ama bak devam ediyorum iste intihar derdine derman değil emin ol
- +1 yıl
Benim hayatım devam etmio...
- +1 yıl
Abi değer verme kimseye hissiz ol o zaman çok ama çok rahat yasarsin kendinden ve ailenden gerisi yalan
- +1 yıl
Ben koca bir yalan olmuşum butun Dunya doğru olsa nolur bu saatten sora
- +1 yıl
Öyle söyleme abi intihar aslında neden haram kılındı biliyomusun
Diğer konusunda 6,5b cevap paylaştı. Her gün ölmek daha kötü
01 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum '' ölüm ölüm dediğin nedir gülüm ben senin için yaşamayı göze al işim dedim... '' ama o başkası için yaşamaya gitti ve ben sıktığı son kuşunda ağır kanamaları la mucadele etmeye çalışıyorum..
+1 yılAra ara ölüyorum işte her gün olmasa da 😀
013 Yorumla- +1 yıl
Beli belli...
- +1 yıl
Niye öyle dedin
- +1 yıl
Hiç ölüm ardından gülünecek kadar basite ben neden gülemiyorum diye düşündüm sadece..
- +1 yıl
Hım tamam kusura bakmayın ben pek ciddiye almadım canım sıkkın kendimi güldürmeye mutlu etmeye çalışıyorum bı şekilde
- +1 yıl
He pardon özr dilerim öyleyse kusura bakmayın ben bozmak için söylemedim üzgünüm bende cok dağınığım bazı arkadaşlarda iyice sinirimi bozdular ondan birazda kusura bakmayın.. Sizi güldürene en azından üzmiyim..
- +1 yıl
Estağfurullah sizde üzmeyin kendinizi
- +1 yıl
Teşekkür ederim ama cidden kötü hissettim kendimi üzgünüm bir an ters cevap werdiğin için...
- +1 yıl
Rica ederim önemli değil
- +1 yıl
Söz bir gün iyi olmayı başarırsa yuzunu guldurmeyı denıycem (ben sözlerimi asla unutmam)
- +1 yıl
Benim yüzümü güldürmeyi mi deniceksin
- +1 yıl
Ewet şimdi ben bıraz cık morelin vardı onuda aldım haddim olmadan etrafım beni üzen insan insanlarla dolu ve ben o insanlardan deilim ama bu gun de o gun değil bu gun anca dolup taşan mutsuzluğum var sora seni de üzerim ama bir gün mutlu olursam söz paylaşırım...
- +1 yıl
Gerek yok ya sen mutlu olmana bak
- +1 yıl
Peki eyw.. Tekrar teşekkürler..
+1 yılBir gün
02 Yorumla- +1 yıl
Öl gitsin diosun katılıyorum..
- +1 yıl
Aynen öyle
Gizli Üye(36-45)+1 yılDerdin ne dostum?
05 Yorumla- +1 yıl
Yaşamak bu lanet hayatı yaşamak..
Cevap sahibi+1 yılKardeş yorumlarda gördüğüm kadarıyla sevdiğin insan başkalarının kollarına gitmiş.. bunun için hayatı kendine zindan etme.. o şu an keyfine bakıyor.. acı ama gerçek.. kendine eğlence çıkar.. bu duygusal triplerden çık.
- +1 yıl
Tripmi ben ergen değilim trip atayım düşüncelerin için eywalah.. Ama anlayamıyorsan anlamaya calışma kardeşim... Biz gezegen kadar geniş değiliz herşeyi kabullenelim herşeyi kabul edelim...
Cevap sahibi+1 yılKardeş sen bilirsin ister kabullen ister kabullenme.. sadece yıprandiginla kalırsın. Ben ergensin demedim. kendine farklı uğraşlar bul.. hergun mutsuz olarak onu düşünerek daha çok bunalıma girersin.. giden gitmiştir daha dönüşü yok.. hayatın sonu değil. ama ne anlatsam boş illa biraz kendini surundureceksin kendine acı çektireceksin
- +1 yıl
Eyw..
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem