Bir çamaşır makinesi kaç litre su harcar, çamaşır makinesi ne kadar su alır?çamaşır makinesi kaç litre su harcar?1 haftadır sular yok makinaya çamaşır atacağım suyunu kendim koysam olur mu? Çamaşır makinem bosch 7 kilo. Çamaşır makinesi ne kadar su harcar, kaç litre su koymam gerek daha önce böyle makinayı çalıştıran oldu mu?
Merhabalar.. "Çamaşır makinesi kaç litre su alır, çamaşır makinesi ne kadar su harcar?" demişsiniz, soru çok iyi gerçekten...
Çamaşır makinesi kaç litre su harcar?
Bununla başlayalım istersen. Çamaşır makinesi tek seferde ortalama 56 litre (min 38 max 80 litre) su harcar. Bu nedenle makineyi mümkün olduğunca dolmadan çalıştırmamak lazım su tasarrufu açısından. Şimdi yeni nesil bazı makineler için içindeki çamaşırın ağırlıgını tartıp ona göre su alıyor az çamaşıra az su alıyor diye satıyorlar ama ciddi anlamda bir azaltma söz konusu olmuyor en sağlıklısı tam kapasite çalıştırmak.
Çamaşır makinesi ne kadar su alır?
Çamaşır makineleri tek seferde içerisine aldıkları su bakımından incelenmezler, böyle bir veri yoktur ancak program bazlı olarak su miktarı farklılık göstersen de çamaşır döngüsü yıkama + durulama 60-80 litre aralıgında oldugu düşünüldüğünde 30-40 litre su alabileceklerini söylemek mümkün.
Çamaşır makinesi su almadığında suyunu kendim koysam olur mu?
Evet bu teknik açıdan mümkün bir durum ama asla tavsiye edilmez çamaşırlarınızı elde yıkayın daha mantıklı ve kolay ama manuel olarak su doldurmaya çalışmayın evet yapanlar var falan ama ciddi riskleri var elektrik çarpabilir. yapmayın. Mesela ben sizin yerinizde olsam acil durumlar için bir mini çamaşır makinesi alırdım. Ben öğrenciliğim döneminde kullanırdım acil ihtiyaçlarımı karşılayacak kadar iş görüyordu
otomatik çamaşır makinesi modeli
Bu makineden çok rahatça bulabilirsiniz uygun fiyata. Bu ve benzeri bir çok otomatik çamaşır makinesi modeli mevcut... Aklınıza takılan başka bir şey varsa lütfen yorum kısmına ekleyiniz... Geçmiş olsun 🙏🏻
Öyle bişey olamaz nereden koyacaksın suyu :) Senin düşündüğün gibi değil o iş Makina sürekli su alır özellikle de durulama yaparken Olmaz yani uğraşma boşuna