Benim makine 9 kilo alıyor. Gayet memnunum fakat kullanırken yine de makinenin canını çıkarmamak gerekiyor. Çünkü motoru ve teknik aksanı o kadar dayanıklı olmayabiliyor. Ben bir kere çok fazla kastım. Senin gibi yorganları tıkadım biraz çalıştıktan sonra makinenin kazanın düştü.
Aldığım makinede yeniydi yani daha senesi dolmadan almıştım. O yüzden dikkatli olup ölçüyü çok fazla kaçırmamak gerekiyor. Sonra elinde kalıyor makineler. Eğer garantisi yoksa yandın ki ne yandın. Dünya para istiyorlar.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Merhaba, benim çamaşır makinem 10 kg lık. Yurt dışında aile evinde kullandığımız makine de 13 kg lık olanlardan. İyi ki de iç hacmi büyük bir makine almışım diyorum. Bundan önce 8 kglık makine kullanıyordum. İşimi görüyor muydu görüyordu evet. Ancak sadece yazlık tek kişilik yorganlarımı içinde yıkayabiliyordum. Çift kişilik yıkayabildiğim tek şey pike ve çarşaflardı. Kuru temizleme ve normal yıkana yapan yerlere de vermek istemedim yorganlarımı. Sarılarak uyuduğum, üzerime giyindiğim şeylerin temizliğini bizzat kendim yapmak isterim ki içime sinsin. Bu nedenle büyük hacimli 10 kglık bir çamaşır makinesi aldım. Çift kişilik yorganlarımı rahat rahat yıkayabiliyorum. Yoksa tamburu bozuluyor, akıllı makine oldukları için ayarları bozuluyor insan tereddüt ediyor. 10 kg dan az yıkama kapasitesi olan makineleri tercih eden olursa bunları iyice düşünsün.
Merhaba! Çamaşır makinesinde kilogram faktörü, evin ihtiyaçları doğrultusunda şekillenebilir. Bizim evde yer alan çamaşır makinesi 8 kilogramdır. Aynı sizde olduğu gibi. Geniş ev geniş aile daha büyük makine ister. Tek kişi yaşıyor olsaydım daha küçük bir makine tercihinde bulunabilirdik. Makine büyüdükçe harcanan elektrik, su gibi giderler de artar. Bu nedenle ihtiyaç fazlası olarak, büyük olsun ne olacak diye düşünmemek gerekir. Aksi halde git gide tasarruf yerine zarar oluşur. Bu da başka yere harcanacak paranın boşa gitmesine sebep olabilir.
Valla ben boşanmadan önceki 8 kiloydum sanırım ama şu an polis evinde kalıyorum çamaşırları yıkamaya veriyorum zaten çok da bir şey kirletmiyorum ayrıca nevresimler falan kendilerinin toplayıp yıkıyorlar kafam rahat yaaaani 🤣🤣