Evdekilerle kavga etmek?

Dün annemle avmye gidicektik. Abim evdeydi dedikki bizi avmye bıraksana. Gidin kendiniz falan dedi. Şöyle bir şey var abim herkesin işine koşar biri gel beni arabayla tuvalete bırak dese koşa koşa gider. Ben isteyince olay oluyo. Sonra annemle çıktık kapıya. Terlik giymiş. Dedim hava kötü terlik mi giyilir. Zaten sinirliyim. Ne varmış falan gelmiyorum o zaman sen git dedi. Ben iyice sinirlendim gelme diyip indim aşagı. Ama nasıl sinirliyim. O sinirle çıktım yukarı baktım üstünü falan çıkarmış oturuyo. Başladım bağırmaya sen nasıl annesin? Sen anne misin? Falan diye. Abim ordan düzgün konus diye bağırıyo. Ben odaya gittim ağlaya ağlaya. Yanıma gelen giden yok. Çıktım odadan yine başladım sen nasıl annesin falan diye. Abim üstüme yürüdü. Evden kovmaya çalıştı. Ben çıktım dışarı gittim arkadaşımın yanına orda ağlıyorum falan. Eve geldim akşam yattım uyudum. Sabah oldu. Kahvaltıya abimi cağırıyo beni çağırmadı. Babam geldi işten onun bişeyden haveri yok. Sonra gitti o yine. Bende odafan çıktım oturuyorum tvye bakıyorum bunlar abimle geçti karşıma yemek yediler. Beni ne cağıran var ne eden. Sonra babam geldi o çağırıyo dedim siz yiyin. Soruyo noldu diye annem de diyo kızım var diye sevinme bu bize bakmaz. Oğullarım bakar yine bize diyo. İyice sinirim tepeme çıktı. Ama bişey demedim. Sizce ne yapmalıyım?
Evdekilerle kavga etmek?